Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,081
آخرین ویرایش:
salam دوست عزیز.باید با support مایکروسافت یا xbox چت آنلاین انجام بدی تا برات اوکی کنه:
support.xbox.com
support.microsoft.com
اگه اولش با ربات داشتی چت میکردی تایپ کن real agent وصلت میکنه به ساپورت و باید چند دقیقه ای تو صف انتظار باشی.
رو کشور حساس اند؟ الان که کشور رو تغییر دادم به امریکا حتما با وی پی ان وصل شم؟ مثلا نگه تا دیروز آی پی ت ایران بود یهو اومدی امریکا :D

رو کشور حساس اند؟ الان که کشور رو تغییر دادم به امریکا حتما با وی پی ان وصل شم؟ مثلا نگه تا دیروز آی پی ت ایران بود یهو اومدی امریکا :D
نه، من خودم بارها تو چت همون اولش بعد سلام کردن گفتم ایران هستم و مشکلو گفتم و اوکی کردند. نگران نباش?

دوستان چرا دیگه نمیشه ساپورت به صورت چت صحبت کرد ؟ یا آپشن کال تلفنی میاره یا میگه از Xbox gamer بپرس، چطوری باید چت داشت مثل قبل ؟ یا من جایی رو دارم اشتباه انجام میدم؟

دوستان چرا دیگه نمیشه ساپورت به صورت چت صحبت کرد ؟ یا آپشن کال تلفنی میاره یا میگه از Xbox gamer بپرس، چطوری باید چت داشت مثل قبل ؟ یا من جایی رو دارم اشتباه انجام میدم؟
منم سر همین موندم و فعلا پیام ندادم گفتم شاید بلد نمیشم :دی

منم سر همین موندم و فعلا پیام ندادم گفتم شاید بلد نمیشم :D
آقا اوکی شد مسخره بازی شده، اول باید ویرچوال رو دور بزنی بعد به gamer بگی منو به یه ایجنت واقعی وصل کن، مال من اوکی شد الان
سلام, بله موقع چت اول ربات باهاتون چت میکنه، همون لحظه تایپ کنید real agent تا وصلتون کنه به یک آدم واقعی، (که معمولا دوشنبه تا شنبه ساعت 5:30 بعد از ظهر تا 4:30 صبح به وقت ایران هستند)، بعد میزنه منتظر باشید (که این وسط میتونید با یک گیمر (عضوambassador) که تقریبا میتونه یک سری راهنمایی انجام بده صحبت کنید یا شماره تلفنتون بزنید تا باهاتون تماس بگیرند که نمیدونم ایران ساپورت میشه یا نه) مثلا 2 دقیقه، بعدش وصل میشید به ساپورت و باهاش چت میکنید و مشکلتونو باهاش درمیون میذارید،
من هفته پیش تقریبا 30 دقیقه منتظر شدم آخر حوصلم سر رفت نتونستم چت کنم باهاشون، گویا شلوغ بوده سرشون.

یه سرچ راجب مدل نتفلیکس بزنی میبینی چه سودی براش داره. فک میکنم خوب راجب فلسفه سرویس های اشتراکی که دونه دونه سنگر های صنایع سرگرمی رو دارن فتح میکنن اطلاع نداری.
در دراز مدت و کاربر های بیشتر، سودش اینجوری چند برابر میشه. بازی های فرست پارتی که قطعین!
هرچی کاربر های ماهانه گیم پس بیشتر شن، کم کم بازی های مولتی هم میان رو گیم پس از روز اول....

خصوصا وقتی اکس کلاو به صورت عمومی راه بیفته و مایکرو متصلش کنه به گیم پس، یهو کاربرای این سرویس چند برابر میشن.

اتفاقا من فک میکنم برعکسه. این گیم پسه که هنوز به تور شما نخورده وگرنه وارد شدن به گیم پس همانا و خروج از ازش همانا...:)
مهم نیست با هدف چه بازی ای وارد گیم پس میشی، محاله فقط همونو بازی کنی و بیخیال باقیشون شی. از بین این 240 بازی که ماه له ماه اضافه میشه بهشون، بالاخره 20 تا عنوان چشم آدمو میگیره حداقل. خلاصه نمک گیر میشه هرکی واردش شه. مایکرو هم همین میخواد. حالا الان 10تا 15 میلیون کاربر شاید داشته باشه و قطعا هدفش چندین و چند برابر این تعداده. گسترش محبوبیت سرویس رو PC ، کنسول نسل بعد در عین ادامه ساپورت کنسول این نسل و از همه مهم تر اکس کلاود کاربر هاشو تا حدی افزایش میده که این 15 کیلیون خیلی ناپیز به نظر میرسه درمقابلش.

نه دیگه نمیشه. ممکنه 1 هفته هم کار کنه یا 2 روز اینجوری کار کنه ولی یهو ارور میده که یا ساین این کن تو اکاانتی که عضویت داره، یا بخر از اول.

در کل 6 ماه گیم پس التیمیت (گیم پس+گلد) شد 150 تومن فقط. کاملا هم قانونی و بدون هیچ خطری.
منظورت اکانتی دیگه؟؟ ?

سلام, بله موقع چت اول ربات باهاتون چت میکنه، همون لحظه تایپ کنید real agent تا وصلتون کنه به یک آدم واقعی، (که معمولا دوشنبه تا شنبه ساعت 5:30 بعد از ظهر تا 4:30 صبح به وقت ایران هستند)، بعد میزنه منتظر باشید (که این وسط میتونید با یک گیمر (عضوambassador) که تقریبا میتونه یک سری راهنمایی انجام بده صحبت کنید یا شماره تلفنتون بزنید تا باهاتون تماس بگیرند که نمیدونم ایران ساپورت میشه یا نه) مثلا 2 دقیقه، بعدش وصل میشید به ساپورت و باهاش چت میکنید و مشکلتونو باهاش درمیون میذارید،
من هفته پیش تقریبا 30 دقیقه منتظر شدم آخر حوصلم سر رفت نتونستم چت کنم باهاشون، گویا شلوغ بوده سرشون.
هر چقدر منتظر پشتیبانی موندم نیومد که نیومد :D رفتم آدرس دادم تو اکانتم دیدم کد رو قبول کرد :))
این عکسو ببینید:
buy.jpg

رفتم بخرم میگه بقیه شو چطور پرداخت میکنی؟ مگه بقیه هم داره؟ این چی میگه؟ :-t:D
next رو که میزنم میگه یا کد بزن یا از راه های دیگه پرداخت کن
من فکر کردم با همین کارم راه میوفته مگه فقط یه دلار نیست؟ چرا حس میکنم یه جا رو اشتباه زدم :دی
هم از سایتش هم از اپلیکشنش امتحان کردم

هر چقدر منتظر پشتیبانی موندم نیومد که نیومد :D رفتم آدرس دادم تو اکانتم دیدم کد رو قبول کرد :))
این عکسو ببینید:
View attachment 185026

رفتم بخرم میگه بقیه شو چطور پرداخت میکنی؟ مگه بقیه هم داره؟ این چی میگه؟ :-t:D
next رو که میزنم میگه یا کد بزن یا از راه های دیگه پرداخت کن
من فکر کردم با همین کارم راه میوفته مگه فقط یه دلار نیست؟ چرا حس میکنم یه جا رو اشتباه زدم :D
هم از سایتش هم از اپلیکشنش امتحان کردم
نه درست رفتی مسیر رو ولی اون در اصل داره میگه بعد از اینکه این سه ماه تموم شد چجوری میخوای برای بعدش تمدید کنی. قبلا به پشتیبانی وصل میشدی و راحت برات درست میکردن الان یه خرده سخت شده ظاهرا. من که یدون سه ماهه خریدم 50 تومن ازین اکانت های شیرین. حال و حوصله نداشتم سه ساعت دنبال پشتیبانی باشم قبلا راحت بود دوبار یه دلاری استفاده کردم. به نظرم ازین سه ماهه های 50 تومنی بخرید راحت تره :D

• Like
Reactions: mansour2023
نه درست رفتی مسیر رو ولی اون در اصل داره میگه بعد از اینکه این سه ماه تموم شد چجوری میخوای برای بعدش تمدید کنی. قبلا به پشتیبانی وصل میشدی و راحت برات درست میکردن الان یه خرده سخت شده ظاهرا. من که یدون سه ماهه خریدم 50 تومن ازین اکانت های شیرین. حال و حوصله نداشتم سه ساعت دنبال پشتیبانی باشم قبلا راحت بود دوبار یه دلاری استفاده کردم. به نظرم ازین سه ماهه های 50 تومنی بخرید راحت تره :D
شاید من نخوام دیگه بعد سه ماه داشته باشم دهنشون سرویس :D
یعنی سه دلار رفت تو پاچه م :/

• Like
Reactions: emaad.mir
شاید من نخوام دیگه بعد سه ماه داشته باشم دهنشون سرویس :D
یعنی سه دلار رفت تو پاچه م :/
آره دیگه قبلا همینو به پشتیبانی میگفتیم :D الانم بتونی با پشتیبانی صحبت کنی اوکی میشه ولی یه خرده سخت شده ظاهرا ... سرشونم شلوغ شده ... حالا اگه نتونستی باهاشون صحبت کنی نگه دار بعد شاید از استور تونستی یه چیزی بخری :-bd

• Like
Reactions: mansour2023

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or