Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,099
آخرین ویرایش:
اگه از بازی‌هایی تو مایه‌های Vampire Survivors خوشتون میاد که دشمن از در و دیوار می‌ریزه و کاراکتر به طور اتوماتیک شلیک می‌کنه، یه سری به Blood Dungeon بزنین. :دی
خودم فعلاً فقط نیم‌ساعت بازی کردم و هنوز نمی‌تونم پیشنهاد قطعی بدم، ولی انقدر حجمش کمه که غم و غصه نداره و می‌تونین راحت دانلود و امتحانش کنین! تفاوتش با Vampire Survivors و بازی‌های مشابه هم در اینه که دوربین کلاسیک دوبعدی داره، نه از زاویه بالا. یعنی شبیه بازی‌های پلتفرمر قدیمی هست، ولی با مکانیزم‌های خاص این سبک ترکیب شده و معجون جالبهی.
علت اینکه سراغش رفتم هم طراحی عجیب و کج و کوله پوسترش بود که خیلی حالت مسخره‌ای داشت و خوشم اومد! :دی

695617_26apps-32680-13820636594696612-89ecbd3c-b2c0-41f3-8114-c05de3a18b22.jpg

البته سازنده‌ش در این زمینه سابقه‌دار هست و معروف‌ترین اثرش یعنی Nidhogg هم شکل و شمایل عجیبی داره.
توی تنظیمات بازی هم یه گزینه داشت در مورد غیرفعال کردنِ لختی‌های کاراکتر و برام عجیب بود که مفهومش چیه. تا اینکه رفتم توی بازی و دیدم شومبــول یکی از کاراکترها افتاده بیرون و همین‌طور لخت برای خودش توی محیط قدم می‌زنه! :-" البته چون کاراکترش کوچیکه و جزئیات زیادی نداره، اون بخش زیبا از بدنش هم خیلی به چشم نمیاد و در حد یه پیکسل دو میلیمتریه! :دی

بازی چون تاپیک نداره و قراره روی گیم پس بیاد همینجا تریلرش رو میذارم. لانچ تریلر کنسولی Dune Awakening که بخش سینگل پلیر رو نمایش میده (بازی شخصی سازی کاراکتر داره به اون کاراکتر داغون توجه نکنین :D ).
کلیتی از بازی رو نشون میده که خیلی خفنه!

بازيش مالى هست ؟ استيم تخفيف خورده ميخام بخرمش دو دلم خودم فيلمشو دوست داشتم هر دوتاى اخررو لذت بردم ولى يخورده پيچيده بود بازيش هم ميبينم استقبال زيادى نشده ازش و توى استيم most positive هست

• Like
Reactions: all4u
بازيش مالى هست ؟ استيم تخفيف خورده ميخام بخرمش دو دلم خودم فيلمشو دوست داشتم هر دوتاى اخررو لذت بردم ولى يخورده پيچيده بود بازيش هم ميبينم استقبال زيادى نشده ازش و توى استيم most positive هست
با ۴۶ هزارتا رای ۷۲درصد Mostly Positive خوبه دیگه! استقبال چجوری توقع داری؟ :D
توی کامنتا هم بخونی خیلیا حتی بالای هزارساعت پلی تایم دارن.
بشین ویدیوهاشو نگاه کن ببین خودت. هم باید طرفدار دنیای Dune باشی هم سبک Survival. وقت بذاری از هیچ، پایگاه بسازی لوت کنی کرفت کنی. این وسطا ماموریت و فکشن و ... هم داره. توقع مس افکت نداشته باش از این بازی. هم ژانر Palworld و 7 Days to die و Ark و ایناس ولی با تم Dune.
قطعا بازی خیلی خوبیه ولی برای کسی که طرفدار سبک و دنیاش باشه.

با ۴۶ هزارتا رای ۷۲درصد Mostly Positive خوبه دیگه! استقبال چجوری توقع داری؟ :D
توی کامنتا هم بخونی خیلیا حتی بالای هزارساعت پلی تایم دارن.
بشین ویدیوهاشو نگاه کن ببین خودت. هم باید طرفدار دنیای Dune باشی هم سبک Survival. وقت بذاری از هیچ، پایگاه بسازی لوت کنی کرفت کنی. این وسطا ماموریت و فکشن و ... هم داره. توقع مس افکت نداشته باش از این بازی. هم ژانر Palworld و 7 Days to die و Ark و ایناس ولی با تم Dune.
قطعا بازی خیلی خوبیه ولی برای کسی که طرفدار سبک و دنیاش باشه.
من اين سبكى پلى ندادم تا حالا بخاطر وقت زيادى كه ترس داشتم نزديكش بشم بنظرت اين بازى شروع خوبيه ؟ پيچيدگى داره؟

من اين سبكى پلى ندادم تا حالا بخاطر وقت زيادى كه ترس داشتم نزديكش بشم بنظرت اين بازى شروع خوبيه ؟ پيچيدگى داره؟
بهترین کار اینه ازش ویدیو ببینی. یا وقتی اومد روی گیم پس پیسی امتحانی بازیش کنی.
از صفر باید شروع کنی و وقت بذاری قوی کنی خودتو به هر حال. منتهی میتونی pve بازی کنی و بدون استرس دنیای خودت رو بسازی. درگیر pvp و رقابت با بقیه پلیرا نمیشی راحت ریلکس.
چون گفتی ایران نیستی اگه اشتباه نکنم این تخفیفی که خورده قیمتش خیلی خوب شده. ضرر نمیکنی تهش ریفاند میزنی دیگه.
پیچیدگی دارن اینجور بازیا ولی ریلکس میشینی یاد میگیری و اوکی میشی. فقط وقت و حوصله میخواد.

• Like
Reactions: noorihamid99
اگه از بازی‌هایی تو مایه‌های Vampire Survivors خوشتون میاد که دشمن از در و دیوار می‌ریزه و کاراکتر به طور اتوماتیک شلیک می‌کنه، یه سری به Blood Dungeon بزنین. :دی
خودم فعلاً فقط نیم‌ساعت بازی کردم و هنوز نمی‌تونم پیشنهاد قطعی بدم، ولی انقدر حجمش کمه که غم و غصه نداره و می‌تونین راحت دانلود و امتحانش کنین! تفاوتش با Vampire Survivors و بازی‌های مشابه هم در اینه که دوربین کلاسیک دوبعدی داره، نه از زاویه بالا. یعنی شبیه بازی‌های پلتفرمر قدیمی هست، ولی با مکانیزم‌های خاص این سبک ترکیب شده و معجون جالبهی.
علت اینکه سراغش رفتم هم طراحی عجیب و کج و کوله پوسترش بود که خیلی حالت مسخره‌ای داشت و خوشم اومد! :دی

695617_26apps-32680-13820636594696612-89ecbd3c-b2c0-41f3-8114-c05de3a18b22.jpg

البته سازنده‌ش در این زمینه سابقه‌دار هست و معروف‌ترین اثرش یعنی Nidhogg هم شکل و شمایل عجیبی داره.
توی تنظیمات بازی هم یه گزینه داشت در مورد غیرفعال کردنِ لختی‌های کاراکتر و برام عجیب بود که مفهومش چیه. تا اینکه رفتم توی بازی و دیدم شومبــول یکی از کاراکترها افتاده بیرون و همین‌طور لخت برای خودش توی محیط قدم می‌زنه! :-" البته چون کاراکترش کوچیکه و جزئیات زیادی نداره، اون بخش زیبا از بدنش هم خیلی به چشم نمیاد و در حد یه پیکسل دو میلیمتریه! :دی
کاور، سم :دی

بهترین کار اینه ازش ویدیو ببینی. یا وقتی اومد روی گیم پس پیسی امتحانی بازیش کنی.
از صفر باید شروع کنی و وقت بذاری قوی کنی خودتو به هر حال. منتهی میتونی pve بازی کنی و بدون استرس دنیای خودت رو بسازی. درگیر pvp و رقابت با بقیه پلیرا نمیشی راحت ریلکس.
چون گفتی ایران نیستی اگه اشتباه نکنم این تخفیفی که خورده قیمتش خیلی خوب شده. ضرر نمیکنی تهش ریفاند میزنی دیگه.
پیچیدگی دارن اینجور بازیا ولی ریلکس میشینی یاد میگیری و اوکی میشی. فقط وقت و حوصله میخواد.
اون مد مولتيش چه فرقى با سينگل داره ؟ سه توضيح كلى بخاى راجعبش بدى

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or