Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,089
آخرین ویرایش:
شلتر که تست رایگان 6 ساعتش رو چک کردم و اون چیزی که باید باشه نبود ( قسمت rewards که هیچ، لود کردن داشبورد زیاد تعریفی نداشت)،
بخاطر تست رایگانشه که اینطوریه ؟یا پولی ش بهتره؟
شلتر برای بازی های فیلتر شده بگیر نگیر داشت ولی سرویسی مثل گاد پینگ حالت vpn داره مثلا با شلتر به بخش آنلاین بردرلندز 3 وصل نمیشد ولی با گاد پینگ میشه یا مثلا اگه بخوای برای پینگ پایین تر بیفتی سرور خاورمیانه گاد پینگ قابلیت انتخاب لوکیشن بهت میده
ولی درکل من به شخصه هر موقع بخوام یه بازی فیلتر شده برم سرویسی مثل گاد پینگ میخرم وگرنه همون dns روسی برای بازی ها داستانی xbox کافیه

این my friendly neighborhood چقدر خوبه، منو یاد سری بازیهای bendy انداخت. بازی فکریه و طنز خاصی هم داره، پیشنهاد میشه :)

View attachment 386628
خب بازیو تموم کردم و میتونم بگم تجربه شیرینی بود.
طنز بازی و معماهاشو دوست داشتم و سعی کردم کل محیط رو بگردم و اشیاها رو پیدا کنم، تقریبا تو 10 ساعت تموم شد.
وقت داشتید برید سراغش. :)

دوستان من یه مشکلی رو گیم پس پی سی دارم.
بازی که میکنم اچیومنت آنلاک میشه، ولی حین بازی pop up نمیشه. اون اوایل میشد، ولی الان نمیشه. سرچ زدم دیدم خیلی ها این مشکل رو دارن. اکثرا هم میگن بخاطر نت هست.
راه حلی ندارین؟:(

دوستان من یه مشکلی رو گیم پس پی سی دارم.
بازی که میکنم اچیومنت آنلاک میشه، ولی حین بازی pop up نمیشه. اون اوایل میشد، ولی الان نمیشه. سرچ زدم دیدم خیلی ها این مشکل رو دارن. اکثرا هم میگن بخاطر نت هست.
راه حلی ندارین؟:(
احتمالا مال dns ها هست منم همینجورم روی کنسول و کج دار و مریض برام pop up میشه .

• Like
Reactions: u.s.a
من بعضی وقتا یدفه چن تا اچیومنت با هم برام میاد. یا روی صفحه اصلا نمیاد ولی بعدا روی موبایلم چک میکنم اضافه شده و هزار تا داستان دیگه! 🤷🏻‍♂️

rain world و میراژ مورد پسندم هستن از بازیای این ماه👍

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and u.s.a
من بعضی وقتا یدفه چن تا اچیومنت با هم برام میاد. یا روی صفحه اصلا نمیاد ولی بعدا روی موبایلم چک میکنم اضافه شده و هزار تا داستان دیگه! 🤷🏻‍♂️

rain world و میراژ مورد پسندم هستن از بازیای این ماه👍
همش بخاطر اینترنت هست.
بازی rain world الان میتونی با حجم 3.48 گیگ دانلودش کنی.

دوستان یه سوال، من خیلی وقته گیم پس شارژ نکردم، الان تو بتل رفتم میگه باید اشتراک داشته باشی

حالا سوال: این الان ارلی اکسس هست اینطوریه یا اوپن بتا استارت شه دیگه نیاز به اشتراک نیست؟

دوستان من یه مشکلی رو کنسول پیدا کردم، اینکه اول آنلاین نمیشد اصلا، با سرچ فهمیدم مشکل از DNS هست و این 8888 رو که دادم آنلاین شد، اما حالا میگه گیم پس رو این ریجن کار نمیکنه و کلا نمیتونم وصل بشم. کسی مشکل مشابه داشته یا میتونه راهنمایی کنه؟

دوستان من یه مشکلی رو کنسول پیدا کردم، اینکه اول آنلاین نمیشد اصلا، با سرچ فهمیدم مشکل از DNS هست و این 8888 رو که دادم آنلاین شد، اما حالا میگه گیم پس رو این ریجن کار نمیکنه و کلا نمیتونم وصل بشم. کسی مشکل مشابه داشته یا میتونه راهنمایی کنه؟
176.99.11.77
80.78.247.254
من با این ۲تا کارم راه افتاد مخصوصا رو ایرانسل.
سعی کن جدا تستشون کنی

176.99.11.77
80.78.247.254
من با این ۲تا کارم راه افتاد مخصوصا رو ایرانسل.
سعی کن جدا تستشون کنی

دمت گرم.

این قسمت جدا تست کردن رو متوجه نشدم.

برای DNS دوتا شماره میخواد، اینارو باید به ترتیب وارد کنم یا تکراری بزنم؟

• Like
Reactions: sopranus

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or