Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,080
آخرین ویرایش:
۵۰ بازی دی وان گیم پس در ۲۰۲۳
20231217_150208.jpg

بنظرم بزرگترین سوال سال بعد افراد مختلف درباره گیم پس این هست که ایا بلک اپس دی وان هست یا نه؟ جواب به همین سوال کل یه ایونت رو درمیاره 😁
بنظرم بزرگترین و مهمترین بازی دی وان گیم پس همین بلک اپس هست. اینکه میگم بزرگترین و مهمترین بخاطر محبوبیت خیلی بالا و ارزش اقتصادی خیلی زیادش هست. وگرنه شاید بازیهای دیگه از لحاظ کیفی خیلی موفق تر عمل کنند.

سلام
آقا world war z میشه راحت بازی کرد ؟ بدون قند شکن؟ تنهایی اصلا میشه بازی کرد؟
قند شکن نمی خواد
تنهایی یکم بری جلو خیلی سخت میشه و زامبی ها خیلی زیاد می شن
پلیر خارجی بعضا پیدا می شه که بیان باهات

• Like
Reactions: all4u and Hmbazi
کلا سری فارکرای از خوبای یوبی هست،شرکتی که این روزا گیمرا دیگه زیاد باش حال نمیکنن. کپی کشی و تکراری شدن بازیاش هوش پایین باعث شده بازیای یوبی سافت فقط بیان و برن کسی انتظار اتفاق خاصی نداره.

فارکرای قسمت اولش که عالی بود من بیشتر از doom و half life باش حال کردم. قسمت دوم نشد متاسفانه هیچ وخت بازی کنم فرصت نشد و ضررش برای خودم موند :D کسایی که بازی کردن فک کنم همه راضی بودن.قسمت سوم بنظرم بهترین سری هست و چهارم هم بازی خوبیه همین الانم میشه بازیش کرد سرگرم میکنه. قسمت پنجم بهترین شروع رو توی تموم سری داره عالی آغاز میشه بازی، هایپ بالاس هر چند در ادامه افت میکنه. ششمین قسمت بنظر من ضعیف ترین هست و منم همین روزا که بسرویس اضافه شده بازیش کردم ولی هنوزم توصیه میشه.

• Like
Reactions: all4u
ارزش عناوینی که سال 2023 به گیمپس اضافه شدن تقریبا 9000 دلار بوده.

View attachment 323590

• it's $8763 in the US
• it's £7695 in the UK
• it's CA$11425 in Canada
• it's A$13392 in Australia
• it's €8879 in Europe
• it's R$36898 in Brazil

Xbox Game Pass added nearly $9000 worth of games in 2023
کاش میشد در آینده یا حتی همین الان یه سیستم رای گیری مجازی بود حالا چه داخل خود اکس باکس چه مثلا توییتر(x) یا کلا شبکه های اجتماعی میشد رای گیری کرد و رای داد کدوم عنوان زودتر بیاد سرویس گیم پس و ماکروسافت هم توجه میکرد... خیلی از عنوان هایی که میاره سرویس آدم زورش میاد کلی هزینه کرده کسی هم زیاد توجه نمیکنه... به نظرم اگر چنین سیستمی طراحی میشد خیلی جالب میشد و برای گیمر ها عالی میشد

کاش میشد در آینده یا حتی همین الان یه سیستم رای گیری مجازی بود حالا چه داخل خود اکس باکس چه مثلا توییتر(x) یا کلا شبکه های اجتماعی میشد رای گیری کرد و رای داد کدوم عنوان زودتر بیاد سرویس گیم پس و ماکروسافت هم توجه میکرد... خیلی از عنوان هایی که میاره سرویس آدم زورش میاد کلی هزینه کرده کسی هم زیاد توجه نمیکنه... به نظرم اگر چنین سیستمی طراحی میشد خیلی جالب میشد و برای گیمر ها عالی میشد
دقیقا حیف نیست خیلی عالی میشد

• Like
Reactions: g - unit

Available Today

Close to the Sun (Cloud, Console, and PC)

Coming Soon

Hell Let Loose (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – January 4
Assassin’s Creed Valhalla (Cloud, Console, and PC) – January 9
Figment (Cloud, Console, and PC) – January 9
Super Mega Baseball 4 (Cloud, Console, and PC) EA Play – January 11
We Happy Few (Cloud, Console, and PC) – January 11
Resident Evil 2 (Cloud, Console, and PC) – January 16
Those Who Remain (Cloud, Console, and PC) – January 16

Leaving Soon

January 5:
  • Grand Theft Auto V (Cloud and Console)
January 15:
  • Garden Story (Cloud, Console, and PC)
  • MotoGP 22 (Cloud, Console, and PC)
  • Persona 4 Golden (Cloud, Console, and PC)
  • Persona 3 Portable (Cloud, Console, and PC)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or