Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,081
آخرین ویرایش:
بچه ها خواهش میکنم دقت کنین پول مفت ندین به دلال های بی انصاف
خودتون از داخل کنسول اکانت ترکیه یا ارژانتین بسازین ( سونی ترکیه و مایکرو ارژانتین )یه سری سایتا هستن به ازای کارمزد واستون پرداخت میکنن یا اگه بتونین یه سر برین ترکیه بانک زراعت حساب باز کنین با بیست سی تومن مستر کارت بگیرین خودتون پرداخت کنین بعدا با صرافی های داخل ایران میتونین شارژ کنین حسابتون رو
سایتای با کمترین کارمزد هستن به لیر واستون پرداخت میکنن اینطوری خیلی کمتر هزینه میکنین تو گوگل سایتهای با حداقل کارمز جستجو کنین و‌ پیدا کنین
داداش اگر سایتی سراغ داری که روی اکانت شخصی آرژانتین خرید بکنن برام لطفا پ خ کن. ممنون

دوستان این بازی آنلاین جدید کپکام exoprimal رو کسی تونسته بدون vpn بازی کنه؟ با اینترنت ایرانسل همراه مخابرات پارس آفلاین موقع مچمیکینگ ارور میده.

دوستان این بازی آنلاین جدید کپکام exoprimal رو کسی تونسته بدون vpn بازی کنه؟ با اینترنت ایرانسل همراه مخابرات پارس آفلاین موقع مچمیکینگ ارور میده.
تا اونجایی که تست کردم یا با VPN یا با سرویسای کاهش پینگ اینا باید واردش شد با DNS روی مخابرات و هیچکدوم از نتای همراه وارد نمیشه. مثل دیابلو 4 و دویژن 2 ایناست با DNS نمیتونی وارد بازی بشی.

دیشب Pacman Museum + رو از گیم پس پیسی دانلود کردم ولی بازی سر لانچ شدن و موقع لاگ این به اکس باکس لایو کرش میکنه
کسی احیانا. همچین مشکلی با گیم پس داشته؟؟؟

سلام رفقا، Bramble: The Mountain King رو به هیچ وجه از دست ندید، به عمرم بازی ای اینقدر کریپی و البته بی رحم ندیده بودم، تجربه ی کوتاه و فوق العاده ایه
بازی قشنگی هست شاید تنها ایرادش این باشه که کوتاهه

دوستان برای دانلود بازیها از گیمپس و اجرا کردنش راحت میشه به اینترنت وصل شد و دانلود کرد یا داستان dns و اینا داره؟
اینترنت adsl شاتل داستان dns ندارد به راحتی وصل و دانلود میشه
بقیه اینترنت ها برای دانلود بازی نیازی نیست به dns ولی بازی کردن باید dns بزنی

این مربوط به آنلاین بازی کردنه یا کلا اجرای بازی نیاز به dns داره؟
کلان برای انلاین شدن و وارد شدن به اکانت به جز اینترنت شاتل( دی اس ال) بقیه اپراتور ها ایرانسل همراه اول اسیاتک رایتل و غیره نیاز به dns هست
در صورتی به dns نیاز نداری که کنسولو بدی برات بازی افلاین بزنن

• Like
Reactions: Amir09
دوستان برای دانلود بازیها از گیمپس و اجرا کردنش راحت میشه به اینترنت وصل شد و دانلود کرد یا داستان dns و اینا داره؟
10.202.10.10
10.202.10.11
///////////////////
78.157.42.100
78.157.42.101
این ها رو از قسمت تنظیمات وارد کنسول کنید راحت استفاده کنید با اکثر نت ها جوابه یا میتونید هم از شاتل استفاده کنید حتی سیم کارت شاتل موبایل بدون dns باز میکنه البته فعلا! راه دیگه هم vpn هست من پیشنهاد نمیکنم چون دردسر یه خورده داره و سرعت هم برای بازی آنلاین کاهش میده... درکل سخت نگیرید میشه استفاده کرد از اکس باکس الان همه جا باید دیگه یا dns بزنید یا وی پی ان

دوستان سلام.تو تخفیفات مایکروسافت از دو تا کانال تلگرامی بازی خریدم.یکیش تو کانالش فعاله ولی چهار روزه بهم بازی زو نمیده یعنی یه جورایی احساس میکنم کلاه برداره.اون یکی کانال اسمش دوکی دوکی هست تو خود کانال تبلیغات فروش نداره ولی بازی رو بعد یه روز تحویلم داد دو تا بازی ازش خریدم.خیلی مطمئنه .اون اولی اگه پولم رو پس نداد تو همین انجمن اسمش رو میگم تا کلاه سرتون نذاره

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: blak

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or