Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,081
آخرین ویرایش:
بندیکت فاکس جدا حالمو گرفت از ردفال انتظار خاصی نداشتم ولی از شوکیس پارسال منتظر این بودم. طراحی هنریش خیلی خوبه ولی گیمپلی خیلی ضعیفه و تو این مواقع همه اش یاد Ori میوفتم که عجب بازی جادویی بود.
moon و asobo امیدوارم بخرن

خدایی بزار asobo و moon به بازی های عالی خودشون ادامه بدن.این دو تا رو نابود نکنه مایکروسافت
وقتی از ذوق و شوق ریدمان ردفال افتادی بیا بگو ماکروسافت کدوم استودیو رو نابود کرده؟

وقتی از ذوق و شوق ریدمان ردفال افتادی بیا بگو ماکروسافت کدوم استودیو رو نابود کرده؟
مایکروسافت کار بزرگ تری کرده اونم نابودی ip هست.
فکر نکنم کسی ندونه من فن صد آتیشه haloهستم.تنها دلیلی هم که این نسل ایکس باکس گرفتم هیلو هست.پیام های من هم در صفحه halo همین انجمن موجود هست 😁😁
این که هیلوی ۵ رو بردی آبروی بازی رو ببری یعنی نابودی ip. این که هیلویی رو عرضه کنی و تبلیغاتت بیشتر روی مولتی پلیر باشه و رسماً در طی دو سال کویر تحویل بدی تو مولتی پلیر یعنی گند زدن(خودم عاشق گیم پلی اینفینیت شدم و داستانش رو هم دوست داشتم)
گیرز ip بعدی که نابود شد به دست اسپنسر کبیر .
استودیو میخوای؟؟؟؟۳۴۳.حتی خود اسپنسر هم نمیتونه ریدمان این استودیو رو کتمان کنه.استودیویی که خود ایکس باکس تشکیل داد و بیشترین بودجه رو هم گرفته به قدری مدیریت توش گند بوده که هیچ چشم اندازی از بازی که داشتن میساختن نداشتن.هر سری اومدن محصول قبلی خودشون رو ایگنور کردن.الان هم اینقدر سر مولتی پلیر زاییدن که قشنگ دارن دوباره استودیو رو با نفرات جدید جایگزین میکنن.
استودیو بعدی.The Initiative.اصلا شما خبری از بازی در دست ساخت این استودیو داری؟هر چی خبر اومده فقط بحران و گند کاری بوده.
مثال های دیگه ای هم میخوای بهت میگم.
ببین دوست عزیز.من امسال اول هم گفتم.کنسول دوم خودم رو series s خریدم.یعنی براش پول خرج کردم.وقتی هم پول خرج کردم دشمنی ندارم با ایکس باکس که هیچ بلکه دوست دارم همون‌طور که سونی به من مصرف کننده بازی با کیفیت داده این هم بده .
آیا کسی اینجا هست بگه مدیریت ایکس باکس در بحث فورزا بد بوده؟؟انتقاد از یک کار بد مثل مدیریت ایکس باکس حداقلش باعث میشه اون کار بد رو ادامه نده.اما تعریف الکی باعث استمرار کار بد میشه.
حالا شما مدیریت ایکس باکس رو خوب میدونی خب پس بحثی نداریم .😊😊

مایکروسافت کار بزرگ تری کرده اونم نابودی ip هست.
فکر نکنم کسی ندونه من فن صد آتیشه haloهستم.تنها دلیلی هم که این نسل ایکس باکس گرفتم هیلو هست.پیام های من هم در صفحه halo همین انجمن موجود هست 😁😁
این که هیلوی ۵ رو بردی آبروی بازی رو ببری یعنی نابودی ip. این که هیلویی رو عرضه کنی و تبلیغاتت بیشتر روی مولتی پلیر باشه و رسماً در طی دو سال کویر تحویل بدی تو مولتی پلیر یعنی گند زدن(خودم عاشق گیم پلی اینفینیت شدم و داستانش رو هم دوست داشتم)
گیرز ip بعدی که نابود شد به دست اسپنسر کبیر .
استودیو میخوای؟؟؟؟۳۴۳.حتی خود اسپنسر هم نمیتونه ریدمان این استودیو رو کتمان کنه.استودیویی که خود ایکس باکس تشکیل داد و بیشترین بودجه رو هم گرفته به قدری مدیریت توش گند بوده که هیچ چشم اندازی از بازی که داشتن میساختن نداشتن.هر سری اومدن محصول قبلی خودشون رو ایگنور کردن.الان هم اینقدر سر مولتی پلیر زاییدن که قشنگ دارن دوباره استودیو رو با نفرات جدید جایگزین میکنن.
استودیو بعدی.The Initiative.اصلا شما خبری از بازی در دست ساخت این استودیو داری؟هر چی خبر اومده فقط بحران و گند کاری بوده.
مثال های دیگه ای هم میخوای بهت میگم.
ببین دوست عزیز.من امسال اول هم گفتم.کنسول دوم خودم رو series s خریدم.یعنی براش پول خرج کردم.وقتی هم پول خرج کردم دشمنی ندارم با ایکس باکس که هیچ بلکه دوست دارم همون‌طور که سونی به من مصرف کننده بازی با کیفیت داده این هم بده .
آیا کسی اینجا هست بگه مدیریت ایکس باکس در بحث فورزا بد بوده؟؟انتقاد از یک کار بد مثل مدیریت ایکس باکس حداقلش باعث میشه اون کار بد رو ادامه نده.اما تعریف الکی باعث استمرار کار بد میشه.
حالا شما مدیریت ایکس باکس رو خوب میدونی خب پس بحثی نداریم .😊😊
اینکه مدیریت ایکس باکس چندساله خوب نیست فکته ولی چیزی که یه سریا میگن هم نیست

استودیو ۳۴۳ رو ماکروسافت از صفر به وجود آورده که متای اخرین بازیشون 87 بوده و تحولات توی استودیو به من گیمر هیچ ربطی نداره
بخش انلاین هم بیس بازی کاملا ایده آله و کمبود محتوا رو اگه سریعتر رسیدگی کنن میتونه جبران کنه.

Coalition رو هم صفر تا صد خود ماکروسافت به وجود آورده و گیرزهایی که ساخته شاید به پای ۳گانه نرسن ولی هردو بازی رو عالی ساختن.
اینکه میگی نابود شدن نظر شخصی خودته

بیشتر شبیه بازی اولش ساخته Dark Descent که خوفناک بود و خوبم ساخته شده بود. اون بازی یجورایی این سبک رو دوباره زنده کرد و بعد ازون انبوهی از بازیای اول شخص ترسناک روانه بازار شده که بعضیاشون عالی بودن مث Outlast و بعضیام نه😁
در انتظار بازیش که بودم و امتحانش میکنم ولی بیشتر منتظر Outlast جدید هستم🤨

• Like
Reactions: dark souls

THE LAST CASE OF BENEDICT FOX
نقد و بررسی IGN
6/10
متاسفانه مشکلات فنی بازی پاشنه آشیل این اثر شده. از افت فریم و استارتر تا اینپوت لگ یا حتی ثبت نشدن اون که باعث مشکلات زیاد در کامبت بازی و پلتفورمینگ میشه.
خود کامبت بازی هم جالب طراحی نشده و اعصاب خورد کنه. باس فایت ها هم معمولی هستند و جلوی بازی ای مثل هالو نایت هیچ حرفی برای گفتن نداره
توی بازی احتمال گم شدن و سرگردان بودن خیلی زیاده و ممکنه ساعت ها بدون پیشرفت باقی بمونید

نقاط، قوت هم طراحی زیبا،. ستینگ فوق العاده، پازل های جذاب هست

پ. ن: خودم به شخصه بازی رو گذاشتم روی آسون و بکل بیخیال کامبت بازی شدم و صرفن روی داستان و محیطش غرق شدم..
آپدیت هفته پیش که 6 گیگ بود تقریبا بیشتر مشکلات فنی رو برطرف کرد. البته من حدود 90% بازی رو همونجوری رفته بودم فقط آخرش رو با آپدیت جدید رفتم. 😅
یه آپدیت هم دیروز (یا امروز) اومد با حجم 4 گیگ که مشکل اچیومنت Anchorهای بازی رو حل کرد و بعد از آپدیت با وارد شدن به بازی بلافاصله آنلاک شد و بازی 1000G شد و پرونده‌ش بسته شد. :D
در کل به خاطر داستان و پازل ها و طراحی هنری (و اچیومنت) به نظرم قطعا ارزش امتحان رو داره، گیمپلی رو هم با وجود مشکلاتش با یکم قلق گیری میشه باهاش کنار اومد.

Weird west رو من بازی کردم خوبه پشیمون نمیشید داستانشم قشنگه اما تغیرات موجود در نسخه جدید باعث نمیشه بازم برم سراغش. یبار بازی کردنش کافیه.موقع بازی حتما مغازه ها رو سرقت کنید خصوصا اونایی که اسلحه میفروشن زیاد سخت نیست و بهترین راه برای بدست اوردن اسلحه س :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or