Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,081
آخرین ویرایش:
به طور جدی میگم Inkulinati خاص‌ترین بازی 2023 ـه قطعا! (اگر از ارلی اکسس خارج بشه)
باورش سخته که یه بازی از Hi Fi Rush یونیک‌تر باشه ولی این یکی عجیب و غریبه
با یه استایل گرافیکی قرون وسطایی که اخیرا با Pentiment ترند شده و یه گیم‌پلی که ترکیب ترن‌بیسد، روگ‌لایک و حتی بازی‌های کارتی ـه
نوع سیستم گیم‌پلیش و دک بیلینگش خیلی منو یاد Gwent میندازه
امیدوارم به زودی مولتی رقابتی بدن و یه نسخه مخصوصا اندروید با کراس پلی
دیگه نمیشه منو از توی سرورهای بازی جمع کرد :D

پ.ن: واقعا یه پست درباره این بازی دین‌ام رو بهش ادا نمیکرد!
من 5 دقیقه بازیش کردم خیلی گنگ بود و سردرگم شدم :D
یک راهنمایی کن تا بتونیم بازیش کنیم :)

• Like
Reactions: Hazmat
فارکرای ۶ و nba2k2023 فری تو پلی شدن سه چهار روز وقت دانلود دارید
واقعا این Free play days فوق العادست
تا الان باهاش Saints row- tiny tina wonderland بازی کردم 🔥
منتظر گاتهام نایت هستم، به شدت بدرد این سرویس میخوره:D
به طور جدی میگم Inkulinati خاص‌ترین بازی 2023 ـه قطعا! (اگر از ارلی اکسس خارج بشه)
باورش سخته که یه بازی از Hi Fi Rush یونیک‌تر باشه ولی این یکی عجیب و غریبه
با یه استایل گرافیکی قرون وسطایی که اخیرا با Pentiment ترند شده و یه گیم‌پلی که ترکیب ترن‌بیسد، روگ‌لایک و حتی بازی‌های کارتی ـه
نوع سیستم گیم‌پلیش و دک بیلینگش خیلی منو یاد Gwent میندازه
امیدوارم به زودی مولتی رقابتی بدن و یه نسخه مخصوصا اندروید با کراس پلی
دیگه نمیشه منو از توی سرورهای بازی جمع کرد :D

پ.ن: واقعا یه پست درباره این بازی دین‌ام رو بهش ادا نمیکرد!
اینکولیناتی ، یک Hidden gem به تمام معناست ، من منتظرم از حالت ارلی اکسس خارج بشه، خیمه بزنم روش

پ. ن: روز به روز دارم بیشتر متقاعد میشم که xbox باید یک کنسول دستی بده بیرون، گیم پس جون میده واسه کنسول دستی، پره از اینجور بازیا،. واقعا میترکونه\m/

فارکرای ۶ و nba2k2023 فری تو پلی شدن سه چهار روز وقت دانلود دارید
این fc6 رو ps5 هم رایگان شده کسی اونور تست کرده مثل ایکس باکس میشه افلابن کرد بیشتر بازی کرد یا بعد اخر هفته قفل میشه؟ :-? اگه اونورم مثل ایکس باکس افلاین کنی میشه باری کرد ابن مشترکارو اونور دانلود کنم تروفیارو بگیرم

اینکولیناتی ، یک Hidden gem به تمام معناست ، من منتظرم از حالت ارلی اکسس خارج بشه، خیمه بزنم روش

پ. ن: روز به روز دارم بیشتر متقاعد میشم که xbox باید یک کنسول دستی بده بیرون، گیم پس جون میده واسه کنسول دستی، پره از اینجور بازیا،. واقعا میترکونه\m/
خوب شد گفتی داداش الان زدمش دانلود ۱۰۵گیگه فردا بزنم کنسولو افلاین کنم تا تمومش کنم 🤩😁

• Like
Reactions: Starless
این fc6 رو ps5 هم رایگان شده کسی اونور تست کرده مثل ایکس باکس میشه افلابن کرد بیشتر بازی کرد یا بعد اخر هفته قفل میشه؟ :-? اگه اونورم مثل ایکس باکس افلاین کنی میشه باری کرد ابن مشترکارو اونور دانلود کنم تروفیارو بگیرم
من تست کردم البته فرق میکنه سیستمش با اکس باکس.... در آفلاین هم قفل اومد یا تریال ها هم در آفلاین متوجه میشه و نمیزاره برای من البته خیلی وقت پیش تست کردم.... بماند فری هاش خیلی با اکس باکس متفاوت هستن سونی داخل اون بخش بازی بزرگ معمولا نمیزاره

آخرین ویرایش:
از گیم پس بهتره :D در واقع جز سرویس گیم پس التیمیت حساب میشه و جز پیشنهادهاش هست

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها من الان با پشتیبانی رادار در خصوص بازی the elder scrolls online صحبت کردم میگه پشتیبانی نمیکنیم
میگه اگر درخواستا زیاد باشه اضافه میکنیم بازی رو
خواهش میکنم شما هم برید درخواست بدید از این لینک واقعا حیفه این بازی رو نمیتونیم بازی کنیم
https://radar.game/#/request-game

Screenshot 2023-02-20 at 23-02-07 رادار بازی.png

سلام بچه ها من الان با پشتیبانی رادار در خصوص بازی the elder scrolls online صحبت کردم میگه پشتیبانی نمیکنیم
میگه اگر درخواستا زیاد باشه اضافه میکنیم بازی رو
خواهش میکنم شما هم برید درخواست بدید از این لینک واقعا حیفه این بازی رو نمیتونیم بازی کنیم
https://radar.game/#/request-game

View attachment 285025
سرکارتون گذاشته دوست عزیز از این جماعت دروغگو ریاکار چیزی بلند نمیشه برا تبلیغ سایت خودشون اینجور گفته اگه از من میشنوی... بشخصه بوده درخواستم دادم زیاد کل فک وفامیل گذاشتم هیچ غلطی نکردن اصلا با پتیشنای خارجی این شاسکول ها رو مقایسه نکن که سخت در اشتباهی...

سلام
دوستان عزیز یه اکانت غیر هوم cyberpunk 2077 دارم
دوستانی که بازی نکردن لطفا پی ام بدن بازی رو به صورت امانت تقدیمش کنم

۱-ناموسا فاز بچه زرنگی نگیرید و بعد اینکه تموم کردید پاک کنید که نفر بعدی استفاده کنه

۲-اگه اکانت cyberpunk 2077 دست چندنفر بچرخه چنتا بازی دیگه هم دارم که اونها رو هم به همین صورت به کاربرای سایت میدم

سلام
دوستان عزیز یه اکانت غیر هوم cyberpunk 2077 دارم
دوستانی که بازی نکردن لطفا پی ام بدن بازی رو به صورت امانت تقدیمش کنم

۱-ناموسا فاز بچه زرنگی نگیرید و بعد اینکه تموم کردید پاک کنید که نفر بعدی استفاده کنه

۲-اگه اکانت cyberpunk 2077 دست چندنفر بچرخه چنتا بازی دیگه هم دارم که اونها رو هم به همین صورت به کاربرای سایت میدم

چقدر فکر و عمل خوبیه...
دستت هم درد نکنه...

امیدوارم بچه ها باهات همکاری کنن... 💜💜

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or