Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,081
آخرین ویرایش:
انقدر درگیر این روش گلد+آلتیمیت شدم که این حالت معمولی رو یادم رفته بود و خوب شد گفتی! :D باید وضعیت رو تا هفته دیگه دنبال کنم و اگه چاره‌ای نبود، می‌رم سراغ همین.
این گیفت‌های ۳ ماهه رو می‌شه چسبوند به همدیگه و زیادش کرد؟ :D یعنی مثلاً ۴ تا بخرم و پشت سر هم وارد کنم، می‌شه ۱۲ ماه؟ یا باید صبر کنم ۳ ماه تموم بشه؟
نمیدانم. اطلاعی ندارم :D

انقدر درگیر این روش گلد+آلتیمیت شدم که این حالت معمولی رو یادم رفته بود و خوب شد گفتی! :D باید وضعیت رو تا هفته دیگه دنبال کنم و اگه چاره‌ای نبود، می‌رم سراغ همین.
این گیفت‌های ۳ ماهه رو می‌شه چسبوند به همدیگه و زیادش کرد؟ :D یعنی مثلاً ۴ تا بخرم و پشت سر هم وارد کنم، می‌شه ۱۲ ماه؟ یا باید صبر کنم ۳ ماه تموم بشه؟
آره میشه، محدودیتش تا 36 ماهه، بیشتر از 36 ماه نمیشه گیمپس داشت :دی

• Like
Reactions: Dinosaur
Fi5ZUNQUUAApLCb.png

Eastward (Cloud, Console, and PC) - December 1
The Walking Dead: The Final Season (Cloud, Console, and PC) - December 1
Totally Reliable Delivery Service (PC) - December 1
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (Cloud, Console, and PC) – December 6
Hello Neighbor 2 (Cloud, Console, and PC) – December 6
Chained Echoes (Cloud, Console, and PC) – December 8
Metal: Hellsinger (Xbox One) – December 8
High On Life (Cloud, Console, and PC) – December 13
Potion Craft (Console and PC) – December 13
Hot Wheels Unleashed – Game of the Year Edition (Cloud, Console, and PC) – December 15
Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan (Cloud, Console, and PC) – December 15

-----------------------

Leaving December 15

• Aliens: Fireteam Elite (Cloud, Console, and PC)
  • Breathedge (Cloud, Console, and PC)
  • Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age (Cloud, Console, and PC)
  • Firewatch (Cloud, Console, and PC)
  • Lake (Cloud, Console, and PC)
  • One Piece: Pirate Warriors 4 (Cloud, Console, and PC)
  • Neoverse (Cloud and Console)
  • Race with Ryan (Cloud, Console, and PC)
  • Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth (Cloud, Console, and PC)
  • Rory McIlroy PGA Tour (Console) EA Play
  • Transformers: Battlegrounds (Cloud, Console, and PC)

یه بازی فاجعه با گرافیک دوره ژوراسیک که میلیونها پلیر داره و چند وقتی میشه که به گیم پس اضافه شده ولی:
بازی خداست
کافیه ۱ بار وارد بازی شید
View attachment 277890
این Vampire Survivors رو من چند وقت پیش روی کامپیوتر بازی کردم و به طرز فجیعی اعتیادآوره. :D
از نظر گرافیکی زیر خط فقره و حتی بازی‌های دهه ۱۹۸۰ هم ازش قشنگ‌تر هستن و کلا گرافیکش یه جور توهین‌آمیزی پایینه! :)) هسته اصلی گیم‌پلی هم خیلی ساده هست و می‌شه یه دستی بازی کرد! :دی ولی از نظر جذابیت واقعا چیز خفنیه و کافیه آدم یه ذره توش غرق بشه تا یه دفعه به خودش بیاد و ببینه مدت‌ها درگیر بوده!

این Vampire Survivors خیلی چیز عجیبیه. یعنی غیرممکنه که معتادش نشید :D من تا حالا چیزی شبیهش بازی نکردم و خیلی تعجب کردم که چرا کاندید گوتی نشده (به جای استری :-")‌. در کل به شدت پیشنهاد میشه.
خیلی خوبهههه ادم میشینه پاش ۲ دست بازی میکنه میبینه یک ۱ ساعت جلوش بوده
رسیدم مرحله ۳ کلی کاراکتز باز شده و اپگرید شدم

خیلی خوبهههه ادم میشینه پاش ۲ دست بازی میکنه میبینه یک ۱ ساعت جلوش بوده
رسیدم مرحله ۳ کلی کاراکتز باز شده و اپگرید شدم
تازه هر چقدر میری جلوتر بازی مرتبا چیزهای بیشتری باز میکنه و کلی سیکرت و استیج مخفی و... داره :D یعنی هر چیزی که به ذهنت میرسه رو به بازی اضافه کردن و هیچی کم نذاشتن. واقعا محتوای خیلی زیادی داره.

سلام دوستان این کانال کریزی که نام میبرید برای خرید گیم پس لینک کانالش چی هست و مورد تایید هست؟
و اینکه من گیم پس بگیرم بیرون میتونن دیتا بازی ها رو انتقال بدن رو دستگاه که آنلاین بشه بازی کرد؟
و بازی های sea of thieves و Forza 5 و warzone 2 با dns وصل میشن یا باید وپی شیر کنم؟

plague tale requiem​

Soma​

The Evil Within 1-2​

The Walking Dead​

Hellblade: Senua’s Sacrifice​

خدایی پلیگ تیل رو گفتی Alien Isolation رو نگفتی :I
به نظرم تنها گیم ترسناک گیم پس Alien Isolation هست، ولی انقدر گیم خوبیه که کفایت میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or