Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,077
آخرین ویرایش:
نت برا شما وصله،تازه دانلودم میکنید،ایران نیسی!؟
عجیبه
منم صبح که حتی داخل گوگل و بقیه سایتای خارجی نمیشد سرعت دانلود آپدیت خیلی زیاد بود با رایتل

Attachments

• 3E286297-0750-47A7-AF1D-0D85336E6629.jpeg
    3E286297-0750-47A7-AF1D-0D85336E6629.jpeg
    1.5 MB · مشاهده: 51
دوستان کد گیم پس سه ماهه هدیه گرفتم اما بدون کردیت کارت فعال نمیشه، با ساپورت مایکروسافت هم کلی صحبت کردم و گفتن تا چند وقت پیش میشد از طرف خودشون فعال کنن ولی الان قانون‌ها عوض شده. اگه راه حلی دارید ممنون میشم بگید :D

عجیبه
منم صبح که حتی داخل گوگل و بقیه سایتای خارجی نمیشد سرعت دانلود آپدیت خیلی زیاد بود با رایتل
د منم همینا میگم برا من فقط سایتا داخلی باز میکنه ساین اینم نمیشه عزیز تو از چه روشی با این سرعت دانلودم میکنی!؟

د منم همینا میگم برا من فقط سایتا داخلی باز میکنه ساین اینم نمیشه عزیز تو از چه روشی با این سرعت دانلودم میکنی!؟
روش خاصی نزدم🙂
بسته سه ساعته ۱۵ گیگی رایتل برا یه آپدیت خریدم با مودم 4g tp link mr200 بدون dns
سرعت رایتل البته می گن بستگی به محل استفاده داره ولی من چون تو این شرایط این سرعتو می داد تعجب کردم

من میگم با این شرایط نت در ایران و اپراتورها بهتره فعلان با کنسولاتون بازی نکنید،اصلان یه وضع عجیب و قر قاطی هست،این نظر شخصی منه انشالاه اوضاع وطنمون عالی بشه

به چه دلیل بازی نکنیم!؟ 🤔
من نمیدونم اگه وصل میشین که بازی کنید در کل گفتم حمله هکری کردن،نتم که قطعه بیشتر مواقع ولی اگه اوکی هست بازی کنید،نت الان فرق داره یه جا وصله یه جا قطع،برا من بیشتر قطع بوده الان با سرعت کم وصل شد تا من کامنت شما را خوندم وجواب دادم،الان فیلتر شکن قوی میخواد برا انلاین بازی کردن

آخرین ویرایش:
من نمیدونم اگه وصل میشین که بازی کنید در کل گفتم حمله هکری کردن،نتم که قطعه بیشتر مواقع ولی اگه اوکی هست بازی کنید،نت الان فرق داره یه جا وصله یه جا قطع،برا من بیشتر قطع بوده الان با سرعت کم وصل شد تا من کامنت شما را خوندم وجواب دادم،الان فیلتر شکن قوی میخواد برا انلاین بازی کردن
حمله هکری!!!!!!!
از اون حرفاااااااا بود
طوری میگید انگار اینترنت ایران همیشه بدون مشکل بود در شرایط عادی قطعی وصلی وجود داره
در حال حاضر در وصل شدن به سرور ایکس باکس مشکلی وجود ندارد با اینترنت خانه و موبایل

• Like
Reactions: m.a.t and ramin1987
واسه کنسول های سری اس و ایکس امروز اپدیت اومد و لایبری کنسول متحول شده دقیقا چند وقت پیش که عکس گذاشته بود دوستان که فقط ماله اینسایدر ها بود این اپدیت...

منم مشکلی نداشتم تو این مدت برای بازی های آنلاین با adsl شاتل و آسیاتک.فقط دیشب به مولتی cod vanguard وصل نمی شد.احتمالا بتای moder warfare 2 هم مشکل داشته باشه

سلام
این بازی Fuga : Melodies of steel رو دانلود کردم حدود 15 ساعت بازی کردم.برام جذاب بود یه jrpg نوبتی با داستان درگیر کننده.داستانش جالبه و مجبورت میکنه با شخصیت های بازی درگیر بشی و یه جاهایی باید بعضی از شخصیتها رو فدای بقیه بکنی که اینجاش غم انگیزه و تصمیم گیری اینکه از کدوم شخصیت دل بکنی سخت میشه.حجمش نزدیک 1.5 گیگه که واقعا ارزش دانلود رو داره.اگه به این سبک علاقه دارید از دستش ندید.من deathloop رو هم دانلود کردم ولی باور کنید با این بیشتر حال کردم. 😅

بازی Ghost Recon: Wildland روی گیم پس گرفتم و بازی میکنیم به من که خیلی چسبید البته مشکلات خودش داره اما به نظرم لذت بازی کردنش خیلی بیشتره مخصوصا موقعی که CO-OP با دوستات میری برام عجیبه که یک سری از نقدهاش چرا اینقدر تند هست و بازی کوبیدن! بازی به شدت پر جزئیات هست کلی اسلحه که میتونی کاستومش کنی کلی ماموریت اصلی و جانبی که هم میشه مخفیان رفت هم خرکی:D کلی آیتم و آپگرید که میتونی به خودت و دم دستگاه هات اضافه کنی ولی خوب اگر بازی برای شما فقط تو گرافیک ختم میشه شما را راضی نخواهد کرد
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

بازی Ghost Recon: Wildland روی گیم پس گرفتم و بازی میکنیم به من که خیلی چسبید البته مشکلات خودش داره اما به نظرم لذت بازی کردنش خیلی بیشتره مخصوصا موقعی که CO-OP با دوستات میری برام عجیبه که یک سری از نقدهاش چرا اینقدر تند هست و بازی کوبیدن! بازی به شدت پر جزئیات هست کلی اسلحه که میتونی کاستومش کنی کلی ماموریت اصلی و جانبی که هم میشه مخفیان رفت هم خرکی:D کلی آیتم و آپگرید که میتونی به خودت و دم دستگاه هات اضافه کنی ولی خوب اگر بازی برای شما فقط تو گرافیک ختم میشه شما را راضی نخواهد کرد
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
کوآپ راحت میشه بازی کرد؟فیلتر نیست؟پینگش چنده؟

کوآپ راحت میشه بازی کرد؟فیلتر نیست؟پینگش چنده؟
اون اولا یکم جوین شدن به فرندها بازی در میاورد و باید کلی رفرش میکردی ولی الان دو هفته ای هست که اوکیه و راحت جوین میشه برای بازی کردنم مشکلی نیست و تاخیری چیزی تو بخش داستانی ندیدم اما خوب بازی بدون باگی نیست و بالاخره مال 5 سال پیشه و دستپخت یوبیسافته (معروف به یوبی باگ)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or