Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,077
آخرین ویرایش:
یعنی حقیر تر از ea شرکت نداریم کرایسیس رو هنوز نداده به گیم پس التیمیت !! معلوم نیست کی میاد از 6 ماه پیش بحثش بوده که میاد :| :-?
درود
ربطی به ea نداره تمام امتیازات بازی و ناشرش خود کرایتکه.

as dusk falls برا دانلود اومده. حجمشم ناقابل 51 گیگ

View attachment 262965
از موقعی که این خبرو خوندم ذهنم خیلی درگیر شده و درک نمیتونم بکنم. این دفتر نقاشی که جمعش هزار فریم هم نیست چجوری 50 گیگه؟

اگه مثل من یه زمانی عاشق بازی کردن Guitar Hero با کنترلر بودین (از نظر من لذتش از گیتارهاش هم بیشتر بود! :D)، حتماً یه سری به DJMax Respect V بزنین که همزمان با انتشارش برای ایکس باکس، روی گیم‌پس هم اومده. یه بازی موزیکال به سبک GH هست که البته زیاد آهنگ معروف نداره (یا من نمی‌شناسم!)، ولی تنوع آهنگ‌هاش خوبه و مثلاً از League of Legends هم می‌شه توش آهنگ پیدا کرد. تصاویر پس‌زمینه هم جالب هستن و از حالت‌های واقع‌گرایانه تا انیمه و... رو می‌تونین ببینین.
یه چیز بامزه و مسخره در مورد بازی اینه که انگار سازنده‌هاش یادشون رفته که روی کنسول پورتش کردن و هنوز توی فضای پی‌سی موندن و مثلاً یه دفعه وسط منوها می‌نویسه «برای راهنمایی، F1 را فشار دهید!» :D این قضیه در مورد گیم‌پلی بازی روی درجات سختی بالا هم احساس می‌شه و بازی به جز حالت‌های ساده و نرمال و سخت، چند تا حالت گیم‌پلی هم داره که شامل ۴ دکمه‌ای و ۵ دکمه‌ای و بالاتر می‌شه و تا ۸ دکمه‌ای می‌رسه که اون آخری‌ها رسماً و شرعاً روی کنترلر امکان‌پذیر نیستن! :D یعنی هستن، ولی بهتره بهشون فکر نکنیم و بیشتر به درد کیبورد و وسایل مخصوص می‌خورن. ولی روی ۴ دکمه‌ای که تنظیم کنین و دکمه‌ها رو RB, RT, LB, LT بذارین، دقیقاً می‌شه مثل همون نسخه‌های قدیمی GH و می‌تونین کلی صفا کنین.
بازی حالت‌های جالبی هم داره و به جز بخش معمولی و آنلاین، یه بخشی داره که هر چند دقیقه یه بار آهنگش عوض می‌شه و کل گیمرها باید اون آهنگ موردنظر را بازی کنن. بعد شما رو به سرور وصل می‌کنه و وسط بازی می‌تونین با بقیه هم چت کنین و چرت و پرت بنویسین و نوشته‌های ملت رو تصویر میاد! البته این هم بیشتر به درد پی‌سی و کیبورد می‌خوره و اگه آدم بخواد با کنترلر به طور همزمان با گیم‌پلی چت کنه، یه وضعیت عجیب غریبی پیش میاد!

h743867_.jpg

g974712_.jpg

چقدر دلم تنگ شده برای اون دوران GH2,3. :( زمانی که می‌شد با کنترلر بازی کرد و چقدر حال می‌کردم باهاشون و با چه آهنگ‌های درجه یکی توی اون بازی‌ها و نسخه‌های بعدی GH آشنا شدم. کاش می‌شد اون مدل بازی‌های راک/متال برگردن و البته اجبار به استفاده از گیتار هم نداشته باشن و بشه با همین کنترلر ساده هم انجامشون داد. البته به نظرم بعید نیست مایکروسافت دوباره یه سری به GH بزنه و یه نسخه‌ای ازش بسازن که مناسب گیم‌پس هم باشه با حالت لایو سرویس و این جور چیزها.

اگه مثل من یه زمانی عاشق بازی کردن Guitar Hero با کنترلر بودین (از نظر من لذتش از گیتارهاش هم بیشتر بود! :D)، حتماً یه سری به DJMax Respect V بزنین که همزمان با انتشارش برای ایکس باکس، روی گیم‌پس هم اومده. یه بازی موزیکال به سبک GH هست که البته زیاد آهنگ معروف نداره (یا من نمی‌شناسم!)، ولی تنوع آهنگ‌هاش خوبه و مثلاً از League of Legends هم می‌شه توش آهنگ پیدا کرد. تصاویر پس‌زمینه هم جالب هستن و از حالت‌های واقع‌گرایانه تا انیمه و... رو می‌تونین ببینین.
یه چیز بامزه و مسخره در مورد بازی اینه که انگار سازنده‌هاش یادشون رفته که روی کنسول پورتش کردن و هنوز توی فضای پی‌سی موندن و مثلاً یه دفعه وسط منوها می‌نویسه «برای راهنمایی، F1 را فشار دهید!» :D این قضیه در مورد گیم‌پلی بازی روی درجات سختی بالا هم احساس می‌شه و بازی به جز حالت‌های ساده و نرمال و سخت، چند تا حالت گیم‌پلی هم داره که شامل ۴ دکمه‌ای و ۵ دکمه‌ای و بالاتر می‌شه و تا ۸ دکمه‌ای می‌رسه که اون آخری‌ها رسماً و شرعاً روی کنترلر امکان‌پذیر نیستن! :D یعنی هستن، ولی بهتره بهشون فکر نکنیم و بیشتر به درد کیبورد و وسایل مخصوص می‌خورن. ولی روی ۴ دکمه‌ای که تنظیم کنین و دکمه‌ها رو RB, RT, LB, LT بذارین، دقیقاً می‌شه مثل همون نسخه‌های قدیمی GH و می‌تونین کلی صفا کنین.
بازی حالت‌های جالبی هم داره و به جز بخش معمولی و آنلاین، یه بخشی داره که هر چند دقیقه یه بار آهنگش عوض می‌شه و کل گیمرها باید اون آهنگ موردنظر را بازی کنن. بعد شما رو به سرور وصل می‌کنه و وسط بازی می‌تونین با بقیه هم چت کنین و چرت و پرت بنویسین و نوشته‌های ملت رو تصویر میاد! البته این هم بیشتر به درد پی‌سی و کیبورد می‌خوره و اگه آدم بخواد با کنترلر به طور همزمان با گیم‌پلی چت کنه، یه وضعیت عجیب غریبی پیش میاد!

h743867_.jpg

g974712_.jpg

چقدر دلم تنگ شده برای اون دوران GH2,3. :( زمانی که می‌شد با کنترلر بازی کرد و چقدر حال می‌کردم باهاشون و با چه آهنگ‌های درجه یکی توی اون بازی‌ها و نسخه‌های بعدی GH آشنا شدم. کاش می‌شد اون مدل بازی‌های راک/متال برگردن و البته اجبار به استفاده از گیتار هم نداشته باشن و بشه با همین کنترلر ساده هم انجامشون داد. البته به نظرم بعید نیست مایکروسافت دوباره یه سری به GH بزنه و یه نسخه‌ای ازش بسازن که مناسب گیم‌پس هم باشه با حالت لایو سرویس و این جور چیزها.
سلام،عزیز الان این بازی رو گیم پس هست منم گیتار هیرو را بازی میکردم با دسته میشه،یادش به خیر ترانه one با پلی تو

• Like
Reactions: Dinosaur
بچه ها as dusk falls فقط چند نفرس ؟
تکی نمیشه بازی مرد ؟
As Dusk Falls کلا بازی تک نفرست. چند نفرش چیز خاصی نداره و مثل یه جور رای گیریه بین کسایی که جوین شدن (برای انتخاب مسیر داستان).

h743867_.jpg

g974712_.jpg

یعنی در این حد عاشق گیتار هیرو و راک بند بوده و هستم.
البته گیتار هیروی آخر به نظرم جالب نبود.
یه دو ماهی میشه به جمع ایکس باکس بازها پیوستم و یه کم ناراحتم که دیر رسیدم به گیم پس.
حتما میرم سراغ این عنوان که گفتی ببینم چجوریاس

Attachments

• 001.JPG
    001.JPG
    303.1 KB · مشاهده: 58
  • 002.JPG
    002.JPG
    256.7 KB · مشاهده: 54
  • 003.JPG
    003.JPG
    184.8 KB · مشاهده: 55
  • 004.JPG
    004.JPG
    260.7 KB · مشاهده: 50
  • 005.JPG
    005.JPG
    202.9 KB · مشاهده: 39
یعنی در این حد عاشق گیتار هیرو و راک بند بوده و هستم.
البته گیتار هیروی آخر به نظرم جالب نبود.
یه دو ماهی میشه به جمع ایکس باکس بازها پیوستم و یه کم ناراحتم که دیر رسیدم به گیم پس.
حتما میرم سراغ این عنوان که گفتی ببینم چجوریاس
دمت گرم، چه خاطراتی برام زنده شد! :(
راک‌بند هم چیز خوبی بود، ولی من همیشه گیتار هیرو رو بهش ترجیح می‌دادم و کلاً نوع طراحی کاراکترهای راک‌بند و حال و هوای بازی یه ذره برام شل و ول بود. :دی به جز نسخه اول و آخر، تک‌تک گیتار هیروها رو از نسخه‌های اصلی تا فرعی داشتم (همین‌طور راک‌بندها به جز آخری) و بدجوری هوس ملاقات دوباره این جور بازی‌ها رو کردم.
گیتاری که داشتم هم همون سیاه سمت راستیه (GH3 Les Paul) بود که دیگه انقدر باهاش کار کرده بودم، اون اواخر یکی دو تا از دکمه‌هاش لق شده بودن و هی می‌رفتن تو گیر می‌کردن! :دی

دمت گرم، چه خاطراتی برام زنده شد! :(
راک‌بند هم چیز خوبی بود، ولی من همیشه گیتار هیرو رو بهش ترجیح می‌دادم و کلاً نوع طراحی کاراکترهای راک‌بند و حال و هوای بازی یه ذره برام شل و ول بود. :D به جز نسخه اول و آخر، تک‌تک گیتار هیروها رو از نسخه‌های اصلی تا فرعی داشتم (همین‌طور راک‌بندها به جز آخری) و بدجوری هوس ملاقات دوباره این جور بازی‌ها رو کردم.
گیتاری که داشتم هم همون سیاه سمت راستیه (GH3 Les Paul) بود که دیگه انقدر باهاش کار کرده بودم، اون اواخر یکی دو تا از دکمه‌هاش لق شده بودن و هی می‌رفتن تو گیر می‌کردن! :D
مخلص
البته سلیقه به کنار،از نظر فنی و گیم پلی راک بند همیشه بهتر بود.ولی آهنگ های تاپ و باحال بیشتر مال گیتار هیرو بود.حساب کن دیگه،یه نسخش فقط متالیکاس.وورد تور هم که نگم. از آهنگهای مرحوم مایکل تا...
اینم بگم که کسایی که گیتار هیرو رو خلق کردن همون بچه های Harmonix بودن که بعدا همون ها راک بند رو تولید کردن.

Leaving July 31st

FX8Of__WQAEeQ_d.jpg

Raji احتمالا با نسخه Enhanced Edition جایگزین میشه.
فردا که لیست بازی های جدید میاد مشخص میشه.
Omno رو هم از دست ندید، هم به خاطر خود بازی هم اچیومنت. :D

------------------

خب زودتر از انتظار (سومین سه شنبه ی ماه) اعلام شد. :D

As Dusk Falls (Cloud, Console, and PC) – July 19
Ashes of the Singularity: Escalation (PC) ID@Xbox – July 19
Watch Dogs 2 (Cloud, Console, and PC) – July 19
MotoGP 22 (Cloud, Console, and PC) – July 21
Torment: Tides of Numenera (Cloud and Console) – July 21
Inside (Cloud, Console, and PC) ID@Xbox – July 29

در مورد Raji هم آپدیت رایگان/نسخه ی Enhanced Edition دو روز دیگه 20 July میاد. (البته بازی خیلی خفنی نیست ولی برای تجربه و اچیومنت بد نیست.)

آخرین ویرایش:
همین چن وخت پیش اینساید رو خریدم :D البته پشیمون نیستم نوش جونشون راحت جزو تاپ تن تمام عمرمه. از زمان میکرو من گیم میزنم.
واچ داگز دو رو نزدم حالا الان امتحانش میکنم. اون Raji قشنگه؟؟

• Like
Reactions: Bax and aha2012
همین چن وخت پیش اینساید رو خریدم :D البته پشیمون نیستم نوش جونشون راحت جزو تاپ تن تمام عمرمه. از زمان میکرو من گیم میزنم.
واچ داگز دو رو نزدم حالا الان امتحانش میکنم. اون Raji قشنگه؟؟
راجب به خدایان باستانی هند و تاریخ هند هست من تمومش کردم پارسال قشنگ بود یه تریلر گیم پلی ببین ازش خوشت اومد بازیش کن

• Like
Reactions: Soulsick

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or