Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,077
آخرین ویرایش:
گیم پس سه ساله منم پریده :D
مشکل شما رفع شد؟ به چه صورت؟ اکانت جدید گرفتید؟

همه اونایی که به روش پی سی خریدن با پزو یا لیر تبدیل به التیمیتش کردن پریده
قرار شد باقی مانده اکانتو بهم اکانت جدید بده

• Like
Reactions: robot.boy81
از کجا گرفتید برای من هم عینا همون پیام اومده
این روشه میان از باگ استور مایکروسافت تریال ۱ ماهه گیم‌پس پی‌سی رو تو چندتا تب بازی میکنن به طور همزمان ریدیم میکنن وسط راه تب هارو میبندن

بعد با یه گیم‌پس آلتیمیت ۱ ماهه وارد میکنن و تبدیل میشه به چند ماهه

مایکرو فهمیده داره ریفاند میکنه

باز خوبه که کنسول بچه‌ها بن نشده و فقط اکانت‌ها ترکیده. بن شدن کنسول با وضعیتی که ما توی ایران داریم، تقریباً یعنی مرگ کنسول. :|
من که از همون روش پست اول استفاده کردم و فعلاً مشکلی پیش نیومده. به نظرم می‌ارزه که آدم یه ذره بیشتر پول بده، ولی خطری تهدیدش نکنه و با آرامش بازی کنه. یعنی وقتی قیمت رو تقسیم کنیم به ۱۲ ماه (یا ماه‌های بیشتر، ولی من همون یک سال رو گرفتم)، ارزش داره واقعاً.
البته با همین روش هم برای ۵ ماه دیگه که می‌خوام تمدید کنم، یه ذره نگران هستم! :D چون جایی که پارسال ازش گرفتم، الآن یه مدلی شده که گیم‌پس رو با IP ترکیه می‌ده و گلد رو با IP برزیل و خودم هم که با IP ایران بازی می‌کنم. مایکروسافت هم انقدر حساسه که می‌ترسم انقدر از این کشور به اون کشور کوچ کنم که مشکوک بشن و اکانت رو منهدم کنن! :D

صد در صد لاست استاپ تو لیستم بود رفتم برا دانلودش.
نیو پلاس سونی لعنتی هر دو بازی سری Red Johnson's Chronicles رو داره ای کاش گیم پسم میاوردشون دوباره بازیش میکردم😍حیف حیف که ادامه پیدا نکرد عاشق اینجور بازیام من. اینهمه ساله ایکس باکس دارم تا حالا دست به هیلو نزدم حتی فکرم نکردم بش که بازیش کنم. فرسنگها از سلیقه من فاصله داره.

انگار اکانت هایی که 8 ماه پیش با فعال سازی گیم پی سی ایجاد شده ریفاند شده.
حالا جهنم ریفاند بشه بن نشه فقط. بچه های دیگه هم اگه اکانت هاشون ریفاند شده لطفا اطلاعات دقیق بدن که چند وقت بعد استفاده شون ریفاند شده و روش فعال سازیش رو میدونن؟

• Like
Reactions: Natural Killer
انگار اکانت هایی که 8 ماه پیش با فعال سازی گیم پی سی ایجاد شده ریفاند شده.
حالا جهنم ریفاند بشه بن نشه فقط. بچه های دیگه هم اگه اکانت هاشون ریفاند شده لطفا اطلاعات دقیق بدن که چند وقت بعد استفاده شون ریفاند شده و روش فعال سازیش رو میدونن؟
برای من طبق Order history اکانت توسط فروشنده

8 تا PC Game Pass یک ماهه ردییم شده
1 ea play خریداری
1 Xbox Game Pass Ultimate خریداری
قبل از ریفاند شدن توسط مایکرو 30 ماه آلتیمیت ثبت شده بود
بعد 7 ماه و 21 روز توسط مایکرو غیر قانونی تشخیص داده شده و کنسل شده

امروز هم این پیام رو فرستاد

Screenshot (489).png

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: prop
گلد 1 ساله دقیقا میگیری
روش یه گیم پس آلتیمیت 1 ماهه میزنی
اینطوری میشه 13 ماه گیم پس آلتیمیت
12 ماه گلد و 1 ماه آلتیمیت روی هم میشن 13 ماه
الان این روش هنوز جواب میدهداینکارو کنم اساتید جواب بدین خواهشا

• Like
Reactions: pbgame
برای من طبق Order history اکانت توسط فروشنده

8 تا PC Game Pass یک ماهه ردییم شده
1 ea play خریداری
1 Xbox Game Pass Ultimate خریداری
قبل از ریفاند شدن توسط مایکرو 30 ماه آلتیمیت ثبت شده بود
بعد 7 ماه و 21 روز توسط مایکرو غیر قانونی تشخیص داده شده و کنسل شده

امروز هم این پیام رو فرستاد

View attachment 260404
مرسی امیدوارم مشکل همه حل شه. توییتر ایکس باکس ساپورت رو هم چک کردم دیدم برای بقیه هم چنین مشکلی پیش اومده.
الان این روش هنوز جواب میدهداینکارو کنم اساتید جواب بدین خواهشا
اره جواب میده

• Like
Reactions: Natural Killer
امروز رفتم این آفر 3 ماه 1 دلار رو فعال کنم زدم ساپورت لایو چت کنم زد شما نفر 669 هستید درجا بستمش بیشتر از 10 نفر من ندیده بودم هروقت میرفتم:Mrgreen: همه اکانتاشون پریده تو صف بودن مشکل رو حل کنن

• Poker Face
Reactions: blak
خوب فقط یعنی اینایی که با گیم پس پی سی فعال شدن دردسر خوردن
چون من اکانت گرفته بودم از همین کانال تلگرامی ها مشکلی نداشته چند تا از دوستام هم گرفته بودن مشکلی نداشتن تا الان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or