Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,077
آخرین ویرایش:
دوستان اینجا کسی اسنایپر الیت 5 آنلاین میتونه جوین شه به سرورا؟ من دی ان اس هم عوض کردم کلا انلاینش ارور میده بهم
سلام، بازیش یه باگ داره برای آنلاین زدن.
اون dns ای که دوستان گفتند رو وارد کنسول کن و قبل شروع بازی گزینه axis invasion رو on کن درست میشه و اگه دیدی وسط بازی کسی join شد، kick ش کن.

• Like
Reactions: Helghast
سلام گیرز پنج را چطوری دانلود کردید من اول سی پنج گیگ دانلود کردم،بعد برا هر اپیزود دانلود جدا گونه گذاشته من دانلود نتونسم بکنم یه راهنمایی میکنید ممنون
35 گیگ حجم پایه است و قتی دانلود شد.داخل بازی اگه فقط گرز۵ رو بخوای ۱۵ گیگ دیگه دانلود داره
هایوباسترز فکر کنم ۶ گیگ دانلود میخواد
بخش انلاین و کاستومایز و یادم نمیاد

• Like
Reactions: aha2012
سلام، بازیش یه باگ داره برای آنلاین زدن.
اون dns ای که دوستان گفتند رو وارد کنسول کن و قبل شروع بازی گزینه axis invasion رو on کن درست میشه و اگه دیدی وسط بازی کسی join شد، kick ش کن.
این بازی قسمت داستانی (Campain) هم داره یا فقط آنلاینه؟

• Like
Reactions: aha2012
دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
کد گیم آلتیمیت چجوریه؟ فکر کنم مثل پلاس یه کد چند رقمی از اعداد و حروفه
بعد از وارد کردن کد؛ آلتیمیت چجوری فعال میشه؟ الان این بالای تاپیک نوشته شده گیم پس یک ماهه بخرید با گلد یک سال تبدیل میشه خود به خود به آلتیمیت یک ساله؟ آیا این موضوع هنوز هم صدق میکنه؟ سایت های گیفت کارت ندیدم آلتیمیت یک ساله بفروشن طریقه خرید آلتیمیت یک ساله چجوره باید حتما گلد ۱۲ ماهه خرید با گیم پس آلتیمیت ۱ ماهه! یا چجوریه

دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
کد گیم آلتیمیت چجوریه؟ فکر کنم مثل پلاس یه کد چند رقمی از اعداد و حروفه
بعد از وارد کردن کد؛ آلتیمیت چجوری فعال میشه؟ الان این بالای تاپیک نوشته شده گیم پس یک ماهه بخرید با گلد یک سال تبدیل میشه خود به خود به آلتیمیت یک ساله؟ آیا این موضوع هنوز هم صدق میکنه؟ سایت های گیفت کارت ندیدم آلتیمیت یک ساله بفروشن طریقه خرید آلتیمیت یک ساله چجوره باید حتما گلد ۱۲ ماهه خرید با گیم پس آلتیمیت ۱ ماهه! یا چجوریه

بله یه کد چند رقمی هست که میتونه بازی باشه یا سرویس مثل گیم پس یا گلد

وقتی کد وارد میکنید اون بازی یا سرویس روی اکانت شما فعال میشه و نیاز به کار خاصی نیست

بله کار میکنه
اول باید گلد فعال کنید روی اکانت خودتون بعد روی اون کد آلتیمیت بزنید تا مجموع زمان گلد به گیم پس آلتیمیت تبدیل بشه

سایت ها نمیدونم چی دارن ولی شما میتونید اکانت آماده آلتیمیت بخرید یا اگه از نظر قیمت مشکلی ندارید گلد بخرید و به آلتیمیت تبدیل کنید

الان گیم پس یکساله ظرفیت هوم حدود ۵۰۰-۶۰۰ تومنه

• Like
Reactions: Parmidgamergirl
يسوال داشتم ممنون ميشم جواب بديد

من اشتراك گيم پس يسالم ٤ روز ديگه تمومه حالا ميشه يه اكانت جديد درست كنم برم اون يدلار سه ماه رو رو اون فعال كنم و برگردم بازيامو رو اكانت اصليم پلى بدم ؟ (يعني اون اكانت كه جديد ميسازم گيم پس يدلار سه ماه فعال ميكنم روش و ميزارمش اكانت پرايمرى) بعد بازيا رو رو اكانت اصليم نشون ميده و ميتونم بازى كنم ؟ چه انلاين مولتى پلير و چه غير انلاين

يسوال داشتم ممنون ميشم جواب بديد

من اشتراك گيم پس يسالم ٤ روز ديگه تمومه حالا ميشه يه اكانت جديد درست كنم برم اون يدلار سه ماه رو رو اون فعال كنم و برگردم بازيامو رو اكانت اصليم پلى بدم ؟ (يعني اون اكانت كه جديد ميسازم گيم پس يدلار سه ماه فعال ميكنم روش و ميزارمش اكانت پرايمرى) بعد بازيا رو رو اكانت اصليم نشون ميده و ميتونم بازى كنم ؟ چه انلاين مولتى پلير و چه غير انلاين
اره میشه

بعد اينكه سيوهاى اون اكانتى كه اصليه و قبلا توى. كلاود سيو شدن هم ميان ؟ يعنى اينا جدا با كلاود سينك ميشن و مشكلى نيست ؟
بله کلا برای سیوهاتون هیچ اتفاقی نمیوفته. فقط کافیه اکانت جدید رو هوم کنید و با اکانت اصلیتون بازی کنید.

• Like
Reactions: noorihamid99
رفقا این هیتمنه رو گیم پس چی شده داستانش؟! همش از دسترس خارجه که کلا بازی تغییر کرد فقط مراکش بازه :blink: داره میره از گیم پس؟ هیچی نمیتونم دیگه بازی کنم:-w

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or