Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,077
آخرین ویرایش:
بازی Narita Boy به زودی از گیم پس حذف می‌شه (شاید همین فردا، شاید هم چند روز دیگه). من رفتم سراغش و فعلاً که دو ساعت بازی کردم، به شدت حال کردم باهاش! از اون تجربه‌های منحصربفردی هست که احتمالاً تا مدت‌ها توی ذهنم بمونه و واقعاً اتمسفر و استیل هنری خفنی داره. گیم‌پلی هم با اینکه تا اینجا چیز خیلی خاصی نداشته و ساده بوده، ولی حس خوبی بهم می‌ده.
کلاً توضیح دادن در موردش سخته و به نظرم اگه بدون اطلاع قبلی سراغش برین، جذابیت بالاتری داره. مخصوصاً اگه از جماعت دهه ۶۰ باشین و همین‌طور اهل بازی‌های پیکسلی. :D میانگین امتیازهاش خیلی درخشان نیست و توی محدوده ۷۰ هست (که البته بد هم نیست)، ولی از دید من جزو بازی‌های سلیقه‌ای هست که میانگین خیلی اهمیتی براشون نداره.

c483843_.jpg

حجم بالایی هم نداره و مدت زمان تموم کردنش ۶ تا ۷ ساعت هست و چون خودم تا این لحظه خیلی از بازی خوشم اومده، گفتم بیام اینجا هم بنویسم و شاید یکی دیگه هم رفت سمتش و حال کرد و یه ثوابی هم به ما رسید! :D
این هم تریلرش، ولی به نظرم همون تریلر رو هم نبینین و یهویی بازی رو شروع کنین!

باز هم می‌گم، خودم هنوز تمومش نکردم و شاید در ادامه نظرم عوض بشه، ولی چون بازی قراره از گیم پس دربیاد، دیگه دیدم شاید بعداً دیر بشه در موردش بنویسم. :D

بازی Narita Boy به زودی از گیم پس حذف می‌شه (شاید همین فردا، شاید هم چند روز دیگه). من رفتم سراغش و فعلاً که دو ساعت بازی کردم، به شدت حال کردم باهاش! از اون تجربه‌های منحصربفردی هست که احتمالاً تا مدت‌ها توی ذهنم بمونه و واقعاً اتمسفر و استیل هنری خفنی داره. گیم‌پلی هم با اینکه تا اینجا چیز خیلی خاصی نداشته و ساده بوده، ولی حس خوبی بهم می‌ده.
کلاً توضیح دادن در موردش سخته و به نظرم اگه بدون اطلاع قبلی سراغش برین، جذابیت بالاتری داره. مخصوصاً اگه از جماعت دهه ۶۰ باشین و همین‌طور اهل بازی‌های پیکسلی. :D میانگین امتیازهاش خیلی درخشان نیست و توی محدوده ۷۰ هست (که البته بد هم نیست)، ولی از دید من جزو بازی‌های سلیقه‌ای هست که میانگین خیلی اهمیتی براشون نداره.

c483843_.jpg

حجم بالایی هم نداره و مدت زمان تموم کردنش ۶ تا ۷ ساعت هست و چون خودم تا این لحظه خیلی از بازی خوشم اومده، گفتم بیام اینجا هم بنویسم و شاید یکی دیگه هم رفت سمتش و حال کرد و یه ثوابی هم به ما رسید! :D
این هم تریلرش، ولی به نظرم همون تریلر رو هم نبینین و یهویی بازی رو شروع کنین!

باز هم می‌گم، خودم هنوز تمومش نکردم و شاید در ادامه نظرم عوض بشه، ولی چون بازی قراره از گیم پس دربیاد، دیگه دیدم شاید بعداً دیر بشه در موردش بنویسم. :D
خوشا به سعادتون . گیمپس انقدر بازی داره و من هم وقت کم که همش دارم حسرت میخورم . متاسفانه Death door ، unpacking، Hades،TUNIC،Nobody saves the world، در صف هستند . حالا شانس ما هر ماه حداقل یک بازی خفن میده گیم پس دوباره این ها میره برای اینده :DWeird west هم که در راهه. چجوری اخه میشه همه اینا رو بازی کرد؟ کسی فرمولی نداره؟
الانم دارم Scarlet nexus میزنم و عالیه...
قشنگ شده زمان 360 که دو سه تا گونی بازی داشتم:D:))

خوشا به سعادتون . گیمپس انقدر بازی داره و من هم وقت کم که همش دارم حسرت میخورم . متاسفانه Death door ، unpacking، Hades،TUNIC،Nobody saves the world، در صف هستند . حالا شانس ما هر ماه حداقل یک بازی خفن میده گیم پس دوباره این ها میره برای اینده :DWeird west هم که در راهه. چجوری اخه میشه همه اینا رو بازی کرد؟ کسی فرمولی نداره؟
الانم دارم Scarlet nexus میزنم و عالیه...
قشنگ شده زمان 360 که دو سه تا گونی بازی داشتم:D:))
قدیما یه عکسی بود که خیلی باهاش حال می‌کردم:

f452974_.jpg

حالا باید اون پیتزا رو به گیم پس تغییر بدم! :D یعنی رسماً زندگی بنده رو مختل کرده و یه جوری شده که حتی آمار فیلم دیدنم هم کمتر شده که برسم بازی‌های گیم پس رو انجام بدم! اون هم نه اینکه بازی‌های بی‌کیفیت رو به زور تموم کنم، بلکه بازی‌های خوب تا خیلی خوب و عالی.
همین الآن ۳۲ تا بازی روی کنسولم هست و کلی بازی دیگه هم توی نوبت هستن و تازه سراغ خیلی از بازی‌های مایکروسافت و بتزدا و الکترونیک آرتز هم نرفتم که باید حتماً تجربه‌شون کنم، ولی چون همیشگی هستن گذاشتم‌شون برای آینده. اصلاً یه وضعیت غریبیه و بدبختی اینجاست که روز به روز هم تعداد بازی‌ها بیشتر می‌شه و نمی‌دونم باید چه غلطی بکنم! یعنی اگه مایکروسافت می‌اومد می‌گفت تا یه سال دیگه کلاً بازی جدیدی به گیم پس اضافه نمی‌کنیم، جشن می‌گرفتم! :D
تنها راهی که به ذهنم می‌رسه اینه که یه چیزی شبیه این ماشین Breaking Bad بگیرم و برم توی بیابون و چند ماه به دور از جوامع بشری، فقط بازی کنم تا لیست گیم پس یه ذره خالی بشه و بعدش با خیال راحت بازی‌های جدیدی که هر ماه میان رو تجربه کنم! :D

d958424_.jpg

خبر/شایعه: بازیهای اکتیویژن بلیزارد به گیم‌پس اضافه شدن...احتمالا گلیچ و مشکل نرم افزاری هست
البته انگار قبلا هم کاپ هد با این که در گیم پس نبوده ولی در بخش تخفیفات گیم پس اومده.
من خودم فکر می کنم با توجه به تعدد تعداد عناوین cod بهتره تو چند مرحله عرضه بشن. چیز عجیبی هم نیست، توی دیل بتزدا هم دوم اترنال سریع تر اومد.
هر دو حالت محتمله خلاصه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or