Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,077
آخرین ویرایش:
60 فریمه با همین رزولوشن تقریبا 4K!
900p خیلی ضایس تو ۲۰۲۲ اونم برا نسل ۹.
30 فریمه، دیجیتال فوندری نشون دادن، قفل هم هست یه ثانیه هم بالای ۳۰ نمیره، رزولیشن هم “تقریبا” فورکی نیست، 1440p داینامیک هست، یعنی داخل صحنه های سنگین پایین تر میاد. روی PS5 و سری ایکس هم فورکی داینامیک هست.

دوست عزیز ۴ کی نیست ۶- فریم هم نیست رو سری اس ۳۰ فریم هست
عزیزم مگه من گفتم نیست؟
یه دور پیامام بخونیم باهم

تصویر گذاشتن و در مورد ارزشمند بودن سری اس حرف زدن منم گفتم کاش یه مد ۶۰ هم اضافه میکردن حتی به قیمت ۹۰۰ پی شدن

بعد یکی گفت ۶۰ فریمه رو رزولوشن تقریبا ۴کی جواب اون رو که جوابش پایین تر دادم گفتم داداش سری اس نه فورکی داره نه ۶۰ فریم
بعد یکی گفت رو تلویزیون ۴کی رزلوشن ۹۰۰ نابوده منم گفتم کسی که سری اس مسخره به فکر رزلوشن نباید باشه می‌دونه کنسول حدش چیه رو همون سخت افزار بزنه مصلا یا باهاش کنار بیاد

غیر از این من حرفی نزدم شفاف

30 فریمه، دیجیتال فوندری نشون دادن، قفل هم هست یه ثانیه هم بالای ۳۰ نمیره، رزولیشن هم “تقریبا” فورکی نیست، 1440p داینامیک هست، یعنی داخل صحنه های سنگین پایین تر میاد. روی PS5 و سری ایکس هم فورکی داینامیک هست.
درسته من منظورم XSX بود کاملا از جمله ام مشخصه تقریبا 4K هم منظورم دانامیک هست روی همین دستگاه.
ولی دوستمون و شما منظورتون XSS هست.
والا بنظرم XSS کنسولی نیست که کسی بگیره برای ۶۰ فریم یا اصلا برای سایبرپانک! بازار هدفش کژوال گیمره که دنبال بازی های سبک ورزشی و خانوادگی هستند و برای کسی ساخته شده که سالی یک فیفا بازی میکنه مجبور نشه بره ۵۰۰ دلار برای نسل جدید بده. نه در قید و بند پرفورمنسه نه گرافیک.

• Like
Reactions: pvt.miller
یه اتفاقی برام افتاد که باعث شد مفهوم بدشانسی در زندگی بنده به دو قسمت قبل و بعد از اون تقسیم بشه! :D
یه بازی روی گیم پس هست به نام theHunter: Call of the Wild که به نظر می‌رسه برای علاقمندان جک جونورها چیز جالبی باشه، ولی در مجموع بازی معروفی نیست و توی بازیسنتر هم فکر کنم بین ۱ تا ۳ نفر تجربه‌ش کرده باشن! چند وقتی بود که می‌خواستم دانلودش کنم، ولی حجمش حدود ۸۰ گیگ بود و هی پشیمون می‌شدم. آخرش ۲،۳ روز پیش گفتم دیگه بریم سراغش و با وجود وضعیت افتضاح اینترنت‌های شبانه، کل حجم یک ماه شبانه همراه اول رو خرجش کردم و از یه جایی به بعد هم سرعت کُند شد ولی بالاخره پریروز تموم شد دیگه.
الآن رفتم سراغش که ببینم چطوریه و یه دفعه نوشت یه آپدیت ۵۶ گیگابایتی اومده! :))
یعنی رسماً برام حدود ۱۴۰ گیگ آب خورد، اون هم با این وضعیت اینترنت! حتی اگه بازی برای سال ۲۰۲۲ بود هم آپدیت با این حجم عجیب بود، چه برسه به اینکه ۵ سال از اومدنش می‌گذره و حتی نسخه مخصوص نسل جدید هم نداشته! این وسط شانس خفن من باعث شده دقیقاً توی سالگرد ۵ سالگی بازی برم سراغش، یعنی زمانی که سازنده‌هاش هوس کردن DLC و یه سری چیزهای اضافه بچپونن توش و حجمش انقدر بالا رفته! :D

یه اتفاقی برام افتاد که باعث شد مفهوم بدشانسی در زندگی بنده به دو قسمت قبل و بعد از اون تقسیم بشه! :D
یه بازی روی گیم پس هست به نام theHunter: Call of the Wild که به نظر می‌رسه برای علاقمندان جک جونورها چیز جالبی باشه، ولی در مجموع بازی معروفی نیست و توی بازیسنتر هم فکر کنم بین ۱ تا ۳ نفر تجربه‌ش کرده باشن! چند وقتی بود که می‌خواستم دانلودش کنم، ولی حجمش حدود ۸۰ گیگ بود و هی پشیمون می‌شدم. آخرش ۲،۳ روز پیش گفتم دیگه بریم سراغش و با وجود وضعیت افتضاح اینترنت‌های شبانه، کل حجم یک ماه شبانه همراه اول رو خرجش کردم و از یه جایی به بعد هم سرعت کُند شد ولی بالاخره پریروز تموم شد دیگه.
الآن رفتم سراغش که ببینم چطوریه و یه دفعه نوشت یه آپدیت ۵۶ گیگابایتی اومده! :))
یعنی رسماً برام حدود ۱۴۰ گیگ آب خورد، اون هم با این وضعیت اینترنت! حتی اگه بازی برای سال ۲۰۲۲ بود هم آپدیت با این حجم عجیب بود، چه برسه به اینکه ۵ سال از اومدنش می‌گذره و حتی نسخه مخصوص نسل جدید هم نداشته! این وسط شانس خفن من باعث شده دقیقاً توی سالگرد ۵ سالگی بازی برم سراغش، یعنی زمانی که سازنده‌هاش هوس کردن DLC و یه سری چیزهای اضافه بچپونن توش و حجمش انقدر بالا رفته! :D
شما که به فنا رفتی و این حجم وحشتناک رو دانلود کردی :D لطفا بعد از تجربه یک نقدی هم بزار چون منم عاشق شکار و جنگل نوردی ام

۱۰ بار تا مرز دانلود هم رفتم ولی همین حجم نامتعارفش مانع شد

شما که به فنا رفتی و این حجم وحشتناک رو دانلود کردی :D لطفا بعد از تجربه یک نقدی هم بزار چون منم عاشق شکار و جنگل نوردی ام

۱۰ بار تا مرز دانلود هم رفتم ولی همین حجم نامتعارفش مانع شد
هنوز این آپدیت خانمان‌سوز رو کامل دانلود نکردم و ایشالا بعدش می‌رم سراغش و میام توضیح می‌دم. :دی ولی این طوری که شنیدم، بازی جالبیه و حس و حال خوبی از گشت و گذار توی محیط‌ها و ملاقات با حیوون‌ها و... داره. البته مثل اینکه اگه آدم زیاد صبر و حوصله نداشته باشه و فقط دنبال اکشن و اینا باشه، ممکنه خسته بشه. ولی من این مدلی هستم که اگه یه بازی به دلم بشینه، می‌تونم سه ساعت فقط راه برم و مناظر رو نگاه کنم و حالش رو ببرم! :دی

Call of the Wild ارزش تجربه رو داره. تقریبا یکی از بهترین شبیه ساز های شکار با محیط های فوقع العاده هستش. هنوز واسم عجیبه چجوری سازنده های Just Cause و مد مکس تونستن یه همچین بازی ریلکسی رو به این خوبی بسازن

آپدیت جدید هم بخاطر تغییر بالانس چندتا مپ باعث شده حجمش زیاد بشه. چون باید اون مپ هارو از اول دانلود کرد

در کل بازی رو پیشنهاد میکنم. نیاز به صبر بالا داره و اگه تیر اشتباه بزنید حیوون بدبخت با خون ریزی دور جنگل ماراتن میزنه. یه اسکرین شات هم 1 سال پیش از بازی گرفتم گفتم اینجا هم بذارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or