Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,077
آخرین ویرایش:
من آپیدت کردم راحت واسم میاره فقط ماشالله اینقدر وضع نتم خوبه که کیفیت تصویر در حد پیکسله یاد کلیپ قدیمیا افتادم با گوشی میدیدم کیفیت داغون با فرمت
3gp بود فک کنم

• Smile
Reactions: pvt.miller
الله اکبر از این کلاود! :| :D
با اینترنت همراه اول وارد Forza Horizon 4 شدم که ببینم چی میشه. اولش یه موشکی به عنوان لوگو و این جور چیزها راه افتاد و بعد فقط چند ثانیه طول کشید که رفتم داخل بازی!
البته کیفیت تصویر برای اینترنت‌های ما در حدی نیست که آدم بخواد به جای دانلود، این طوری بازی رو انجام بده ولی همین که انقدر راحت وارد بازی شدم و از نظر گیم‌پلی هم نسبتاً خوب بود (به جز یه سری لگ‌های خیلی ریز)، واقعاً باعث حیرتم شد! :D
واقعاً این کلاود لعنتی، آینده صنعت بازیه. ما که متأسفانه آدم حساب نمی‌شیم با این اینترنت‌ها ولی وقتی حتی با همراه اول داغون (در مقایسه با دنیا) هم میشه بازی کرد، یعنی دیگه بیگانگان می‌تونن قشنگ عشق و حال کنن با کیفیت بالا. حقیقتش من با تجربه امروز، یه ذره نگران شدم در مورد آینده صنعت کنسول! یعنی راحت میشه تصور کرد که چند سال دیگه مفهومی به نام کنسول نداشته باشیم و ملت توی اکثر کشورهای درست حسابی، خیلی شیک وصل بشن به فضای ابری و بازی‌ها رو با بالاترین کیفیت ممکن انجام بدن. دیگه کنسول می‌خوان چیکار؟! :دی

آخرین ویرایش:
با اینترنت همراه اول وارد Forza Horizon 4 شدم که ببینم چی میشه. اولش یه موشکی به عنوان لوگو و این جور چیزها راه افتاد و بعد فقط چند ثانیه طول کشید که رفتم داخل بازی!
البته کیفیت تصویر برای اینترنت‌های ما در حدی نیست که آدم بخواد به جای دانلود، این طوری بازی رو انجام بده ولی همین که انقدر راحت وارد بازی شدم و از نظر گیم‌پلی هم نسبتاً خوب بود (به جز یه سری لگ‌های خیلی ریز)، واقعاً باعث حیرتم شد! :D
واقعاً این کلاود لعنتی، آینده صنعت بازیه. ما که متأسفانه آدم حساب نمی‌شیم با این اینترنت‌ها ولی وقتی حتی با همراه اول داغون (در مقایسه با دنیا) هم میشه بازی کرد، یعنی دیگه بیگانگان می‌تونن قشنگ عشق و حال کنن با کیفیت بالا. حقیقتش من با تجربه امروز، یه ذره نگران شدم در مورد آینده صنعت کنسول! یعنی راحت میشه تصور کرد که چند سال دیگه مفهومی به نام کنسول نداشته باشیم و ملت توی اکثر کشورهای درست حسابی، خیلی شیک وصل بشن به فضای ابری و بازی‌ها رو با بالاترین کیفیت ممکن انجام بدن. دیگه کنسول می‌خوان چیکار؟! :D
اون قسمت دوم صحبتتون رو قبول ندارم،
گیمر های کژوال اره به محضی که کلود راه بیافته کنسول رو میندازن دور ولی یه سریا از جمله خودم بهترین اینترنت دنیا رو هم داشته باشم بازم سخت افزار میخرم، به این که کنسول رو کنار تلویزیون ببینم علاقه دارم، یا اینکه کنسول های قدیمیم رو داشته باشم هر وقت خواستم یه گیم قدیمی که بکوارد نشده رو دیسکش رو بزاری پلی بدی یه حس خیلی خوبی داره همین برای دیسک هم صدق میکنه، خیلیا میگفتن دیجیتالی بیاد دیسک کلا میره کنار ولی به نظرم ۷۰-۸۰ درصد پلیر ها هنوز دیسک میخرن داخل ایران هم به خاطر اینکه قیمت دیجیتالی نصف هست و مغازه دارا گرون میدن دیسک کم رنگ شده و گرنه فکر کنم پلیر های خودمون هم دیسک رو ترجیح بدن هنوز

اون قسمت دوم صحبتتون رو قبول ندارم،
گیمر های کژوال اره به محضی که کلود راه بیافته کنسول رو میندازن دور ولی یه سریا از جمله خودم بهترین اینترنت دنیا رو هم داشته باشم بازم سخت افزار میخرم، به این که کنسول رو کنار تلویزیون ببینم علاقه دارم، یا اینکه کنسول های قدیمیم رو داشته باشم هر وقت خواستم یه گیم قدیمی که بکوارد نشده رو دیسکش رو بزاری پلی بدی یه حس خیلی خوبی داره همین برای دیسک هم صدق میکنه، خیلیا میگفتن دیجیتالی بیاد دیسک کلا میره کنار ولی به نظرم ۷۰-۸۰ درصد پلیر ها هنوز دیسک میخرن داخل ایران هم به خاطر اینکه قیمت دیجیتالی نصف هست و مغازه دارا گرون میدن دیسک کم رنگ شده و گرنه فکر کنم پلیر های خودمون هم دیسک رو ترجیح بدن هنوز

وقتی استقبال خوبی از کلود بشه دیگه کنسول به این شکل تولید نمیکنن که شما کنار تلویزیون قرار بدی

در مورد ۷۰-۸۰ درصد خرید دیسک هم کاملا آمار برعکس گفتی و الان ۷۰-۸۰ درصد دارن دیجیتالی خرید میکنن

مثلا من به شخصه دیجیتالی رو ترجیح میدم چون حوصله ندارم هر بازی میخوام برم دیسک یه بازی دیگه رو دربیارم و دیسک جدید بزارم
دیجیتالی راحت روی بازی یه دکمه میزنی وارد میشی بدون هیچ دردسری

اگر هم اینترنت ایران به شکلی باشه که کلود قابل استفاده باشه منم مشتری کلود هستم و دیگه داستان دانلود کردن و دسترسی به کنسول و .... تموم میشه و با هر وسیله ای میتونم بازی کنم

مسخره بازی دلال بازی و کمبود کنسول و .... هم حل میشه

واقعاً این کلاود لعنتی، آینده صنعت بازیه. ما که متأسفانه آدم حساب نمی‌شیم با این اینترنت‌ها ولی وقتی حتی با همراه اول داغون (در مقایسه با دنیا) هم میشه بازی کرد، یعنی دیگه بیگانگان می‌تونن قشنگ عشق و حال کنن با کیفیت بالا. حقیقتش من با تجربه امروز، یه ذره نگران شدم در مورد آینده صنعت کنسول! یعنی راحت میشه تصور کرد که چند سال دیگه مفهومی به نام کنسول نداشته باشیم و ملت توی اکثر کشورهای درست حسابی، خیلی شیک وصل بشن به فضای ابری و بازی‌ها رو با بالاترین کیفیت ممکن انجام بدن. دیگه کنسول می‌خوان چیکار؟! :D
خیلی خیلی قابلیت خوبیه. من رو سرویس Geforce Now کنترل رو به طرز قابل قبولی بازی کردم با همین نت همراه اول و باورنکردنی بود که با یه کلیک وارد بازی شدم :D نمیدونم حالا ایکس کلاود چقدر بهتر هست.نمیدونم سرویس ایکس کلاود سرویس رایگان 1 ساعت داره یا اینکه حتما باید گیم پس خرید ولی مزیت خیلی خوبش دسترسی به گیم پس هست که با مبلغ ناچیزی میتونی بهترین ها رو تجربه کنی.
کلاود مزیت های خیلی خوبی داره. این مشکل حجم بازی ها من رو بیچاره کرده ولی با کلاود دیگه هیچ نگرانی نیست. تصور کنید بازی مثل Gears 5 رو فقط با اینترنت خوب+ اکانت گیم پس تجربه کنی. همین تجربه روی پی سی چند میلیون میارزه:D

اگر هم اینترنت ایران به شکلی باشه که کلود قابل استفاده باشه منم مشتری کلود هستم و دیگه داستان دانلود کردن و دسترسی به کنسول و .... تموم میشه و با هر وسیله ای میتونم بازی کنم

طبیعتا یه چند سالی طول می کشه تا سرویس به اون چیزی که باید تبدیل بشه.
تازه این ها شروع اش هست. فرض کنید یه بازی مثل it takes two ، لینک اش رو با دوستت شیر کنی دوستت روی کلاد وصل بشه.
یا دموی بازی رو کنار لینک یوتوب تریلر بازی ببینید.
یا کلی use case که الان شاید به ذهنمون نرسه.

شما اپدیت کردی کنسولو؟!
من کنسول هر وقت پیام آپدیت بده انجام میدم ولی دیشب هیچی نیومده بود

اگر به صورت دستی بخوایم آپدیت کنیم از کجا باید انجام بشه؟!

در مورد آینده صنعت گیم هم به نظرم کنسول های بعدی بیشتر حالت TV box پیدا کنن و فقط یک بستری بشن تا شما بتونی به سرویس های گیمینگ دسترسی پیدا کنی

من کنسول هر وقت پیام آپدیت بده انجام میدم ولی دیشب هیچی نیومده بود

اگر به صورت دستی بخوایم آپدیت کنیم از کجا باید انجام بشه؟!

در مورد آینده صنعت گیم هم به نظرم کنسول های بعدی بیشتر حالت TV box پیدا کنن و فقط یک بستری بشن تا شما بتونی به سرویس های گیمینگ دسترسی پیدا کنی
1.Settings
2.System
3.Updates

وقتی استقبال خوبی از کلود بشه دیگه کنسول به این شکل تولید نمیکنن که شما کنار تلویزیون قرار بدی

در مورد ۷۰-۸۰ درصد خرید دیسک هم کاملا آمار برعکس گفتی و الان ۷۰-۸۰ درصد دارن دیجیتالی خرید میکنن

مثلا من به شخصه دیجیتالی رو ترجیح میدم چون حوصله ندارم هر بازی میخوام برم دیسک یه بازی دیگه رو دربیارم و دیسک جدید بزارم
دیجیتالی راحت روی بازی یه دکمه میزنی وارد میشی بدون هیچ دردسری

بالاخره سلیقه ها فرق داره من ترجیح میدم دیسک رو بدم کنسول قورت بده پایین ، دیجیتالی اصلا حس خرید فیزیکی رو نداره، کلود به نهایت پتانسیل هم برسه همچنان کنسول تولید میشه، چون نینتندو و سونی اصلا سمت کلود نرفتن، اونا تولید میکنن ایکس باکس هم مجبوره تولید کنه، خود اسپنسر هم چند بار گفته کلود باعث نمیشه کنسول تولید نکنن

• Like
Reactions: SHAYAN1999

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or