Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,077
آخرین ویرایش:
دو تا سایت به این مورد اشاره کرده بود مثلا اگه گلد ریجن ارژانتین یا ترکیه فعال شده باشه کد گیم پس التیمت هم باید ازون ریجن باشه . خودم این مورد را انجام ندادم(ممکنه اگه ریجن التیمیت us باشه این مسئله ای نباشه) ولی گفتم که در نظر داشته باشید که بعدا مشکلی پیش نیاد
این مشکل وجود نداره فعلا، من یک هفته پیش گلد 12 ماهه ریجن ترکیه فعال کردم و التیمیت یکماهه ریجن برزیل و تجمیع شد.

امن ترین روش خرید گیم‌پس
اخیرا بحث راجع به بن شدن کنسول ها زیاد شده تصمیم گرفتم امن ترین روش خرید گیم‌پس رو براتون توضیح بدم و به پست اول اضافه کنم که دیگه کسی نیاد بپرسه این موضوع رو.

دوستان عزیز این روشی که توضیح داده میشه هیچ مشکل قانونی نداره و یجورایی اصلا پیشنهادی بوده که از طرف ساپورت خود مایکروسافت داده شده و خودم و چنتا از دوستای نزدیکم از این روش استفاده میکنن.

لطفا مراحل رو دقیقا به ترتیب شماره انجام بدید تا مشکلی به وجود نیاد.

مراحل:

1. یک اکانت که هیچ گونه اشتراک فعالی روش نباشه رو بسازید ( یا اینکه اکانتی که الان دارید هیچ اشتراکی روش نباشه چه گلد چه گیم پس)
2. یک عدد کد اشتراک گلد بر روی همین اکانت تهیه و اکتیو کنید. ( 12ماه، 24 ماه، 36 ماه به دلخواه)
3. یک عدد کد گیم پس التیمیت یک ماهه رو پس از اینکه گلد رو بر روی اکانتتون فعال کردید بر روی اکانتتون ردیم کنید.
4. تبریک میگم شما الان صاحب اشتراک گیم پس التیمیت شدید.

حالا به چه شکل:

اگر 12 ماه گلد + 1 ماه گیم‌پس التیمیت تهیه کنید: 13 ماه گیم پس التیمیت بهتون تعلق میگیره.
اگر 24 ماه گلد + 1 ماه گیم پس التیمیت تهیه کنید: 25 ماه گیم پس التیمیت بهتون تعلق میگیره.
اگر 36 ماه گلد + 1 ماه گیم پس التیمیت تهیه کنید: 37 ماه گیم پس التیمیت بهتون تعلق میگیره.

قیمت گلد و گیم پس التیمیت در حال حاضر در یک فروشگاه رندوم معتبر :

یکساله : 1 میلیون و 250 هزار تومان
دوساله: 2 میلیون 450 هزار تومان
قیمت گیم پس التیمیت یکماهه: 290 هزار تومان

یعنی شما با حدود 1 میلیون و 500 هزار تومان میتونید صاحب یکسال اشتراک گیم پس التیمیت بشید و اون رو حتی به اشتراک بزارید با رفیقتون و قیمت رو نصف کنید!

نکته 1: شما میتونید به جای خرید اشتراک یکماهه التیمیت از اون افر 1 دلاری مایکرو استفاده کنید که البته برای خریدش نیاز به کردیت کارت دارید.
نکته 2: اکر هر یک از مراحل انجام کار رو اشتباهی یا عوضی انجام بدید مثلا اول التیمیت اکتیو کنید بعد گلد اشتراکتون نصف میشه پس حواستون رو جمع کنید.
نکته 3: میشه از گلد کشور ترکیه هم استفاده کنید که ارزون تر هست ولی برای انجام دادنش حتما باید از vpn معتبر ترکی استفاده کنید که من تا حالا تست نکردم.

موفق باشید.
خیلی ممنون از توضیحت فقط یه سوال اگه همین گیفت کارت و کدا رو شخص فروشنده با کارت بانکی غیر قانونی خریداری کرده باشه خطری تهدید نمیکنه؟

خیلی ممنون از توضیحت فقط یه سوال اگه همین گیفت کارت و کدا رو شخص فروشنده با کارت بانکی غیر قانونی خریداری کرده باشه خطری تهدید نمیکنه؟
بله اگر با کردیت کارت هکی یا دزدی خریداری شده باشه و مایکروسافت پیگیر باشه مشکل ساز میشه / مطمئن ترین راه خرید گیفت کارت و گیم پس توسط خودتون هست و بصورتی ک کد تحویل شما داده بشه و وارد اکانتت کنی /

امن ترین روش خرید گیم‌پس
اخیرا بحث راجع به بن شدن کنسول ها زیاد شده تصمیم گرفتم امن ترین روش خرید گیم‌پس رو براتون توضیح بدم و به پست اول اضافه کنم که دیگه کسی نیاد بپرسه این موضوع رو.

دوستان عزیز این روشی که توضیح داده میشه هیچ مشکل قانونی نداره و یجورایی اصلا پیشنهادی بوده که از طرف ساپورت خود مایکروسافت داده شده و خودم و چنتا از دوستای نزدیکم از این روش استفاده میکنن.

لطفا مراحل رو دقیقا به ترتیب شماره انجام بدید تا مشکلی به وجود نیاد.

مراحل:

1. یک اکانت که هیچ گونه اشتراک فعالی روش نباشه رو بسازید ( یا اینکه اکانتی که الان دارید هیچ اشتراکی روش نباشه چه گلد چه گیم پس)
2. یک عدد کد اشتراک گلد بر روی همین اکانت تهیه و اکتیو کنید. ( 12ماه، 24 ماه، 36 ماه به دلخواه)
3. یک عدد کد گیم پس التیمیت یک ماهه رو پس از اینکه گلد رو بر روی اکانتتون فعال کردید بر روی اکانتتون ردیم کنید.
4. تبریک میگم شما الان صاحب اشتراک گیم پس التیمیت شدید.

حالا به چه شکل:

اگر 12 ماه گلد + 1 ماه گیم‌پس التیمیت تهیه کنید: 13 ماه گیم پس التیمیت بهتون تعلق میگیره.
اگر 24 ماه گلد + 1 ماه گیم پس التیمیت تهیه کنید: 25 ماه گیم پس التیمیت بهتون تعلق میگیره.
اگر 36 ماه گلد + 1 ماه گیم پس التیمیت تهیه کنید: 37 ماه گیم پس التیمیت بهتون تعلق میگیره.

قیمت گلد و گیم پس التیمیت در حال حاضر در یک فروشگاه رندوم معتبر :

یکساله : 1 میلیون و 250 هزار تومان
دوساله: 2 میلیون 450 هزار تومان
قیمت گیم پس التیمیت یکماهه: 290 هزار تومان

یعنی شما با حدود 1 میلیون و 500 هزار تومان میتونید صاحب یکسال اشتراک گیم پس التیمیت بشید و اون رو حتی به اشتراک بزارید با رفیقتون و قیمت رو نصف کنید!

نکته 1: شما میتونید به جای خرید اشتراک یکماهه التیمیت از اون افر 1 دلاری مایکرو استفاده کنید که البته برای خریدش نیاز به کردیت کارت دارید.
نکته 2: اکر هر یک از مراحل انجام کار رو اشتباهی یا عوضی انجام بدید مثلا اول التیمیت اکتیو کنید بعد گلد اشتراکتون نصف میشه پس حواستون رو جمع کنید.
نکته 3: میشه از گلد کشور ترکیه هم استفاده کنید که ارزون تر هست ولی برای انجام دادنش حتما باید از vpn معتبر ترکی استفاده کنید که من تا حالا تست نکردم.

موفق باشید.
دستت درد نکنه بابت توضیحات! :D
فقط کل این پروسه رو خودمون می‌تونیم راحت انجام بدیم دیگه؟ من چند وقت پیش توی یکی از تاپیک‌ها می‌گشتم و در مورد یه چیزی (نمی‌دونم این بود یا یه ماجرای دیگه) دیدم که یکی نوشته بعد از زدن کد، باید به پشتیبان مایکروسافت اطلاع بدیم و باهاش درد دل کنیم و از این صحبت‌ها. :D الآن این روش گلد به گیم پس نیازی به مذاکره نداره و خودش اتوماتیک انجام میشه؟
میشه با کامپیوتر رفت توی سایت ایکس باکس و کُدها رو وارد کرد یا بهتره از توی خود کنسول انجام بشه؟

خیر. یکی از دوستام با ساپورت صحبت کرده بود و کلا اگر کد redeem بشه دیگه هیچ ریسکی وجود نداره و کاملا قانونی محسوب میشه

فقط کل این پروسه رو خودمون می‌تونیم راحت انجام بدیم دیگه؟ من چند وقت پیش توی یکی از تاپیک‌ها می‌گشتم و در مورد یه چیزی (نمی‌دونم این بود یا یه ماجرای دیگه) دیدم که یکی نوشته بعد از زدن کد، باید به پشتیبان مایکروسافت اطلاع بدیم و باهاش درد دل کنیم و از این صحبت‌ها. :D الآن این روش گلد به گیم پس نیازی به مذاکره نداره و خودش اتوماتیک انجام میشه؟
اره. صرفا یسری کد ردیم کردن هست. اگر از ریجن های دیگه بخری (که خیلی ارزون تر در میاد) هم یک vpn و تغییر ip به اون کشور نیاز هست. ولی چیز خاصی نیست... صرفا تغییر ip میدی و میری داخل سایت و ردیم میکنی و سریع میای بیرون :دی
خودتون کامل میتونید انجام بدین

میشه با کامپیوتر رفت توی سایت ایکس باکس و کُدها رو وارد کرد یا بهتره از توی خود کنسول انجام بشه؟
خواهش می‌کنم. نه اصلا نیازی به مذاکره نیست شما فقط به ترتیب ردیم کن دوتا کد رو اتومات تبدیل میشه به گیم پس التیمیت.

• Like
Reactions: Dinosaur
من چندین بار تا به حال گیم پس و گلد خریدم همیشه با قند شیکن با لپ تاپ رفتم تو سایت مایکروسافت و همون ریجن اکانت کنسول قندشیکن زدم رفتم داخل کد رو ریدیم کردم تو اکانتم با هیچ کسی هم از پشتیبانی حرف نزدم هر دفعه هم فعال شده و پول اون ور تو کنسول اومده
فقط یک بار تو حسابم ۳ دلار داشتم که دفعه اول اون گیم پس آلتیمیت ۱ دلاری ۱ ماه رو با پشتیبانی حرف زدم گفتم که برام فعال کنید با این پول تو حساب مالیاتش رو هم کسر کنید اونا هم انجام دادن به جز این مورد همیشه خودم شخصا از وبسایتشون کد رو ریدیم کردم بعدا با کنسول خرید کردم یا از گلد استفاده کردم هیچ وقت هم مشکلی نبوده

• Like
Reactions: Dinosaur
@Madridista
ممنون برای توضیحات کامل فقط یک نکته ای، با این روش مثلا ما اکانت رو اوکی کردیم، بعد مثلا بخواییم به تعداد روزش اضافه کنیم باید کد گلد بخریم ریدیم کنیم؟ یا نه، باید اشتراک تموم بشه دوباره گلد+گیم پس خرید شارژ کرد؟

مثلا 6 ماه از اشتراک مونده، میخوام 12 ماه دیگه بهش اضافه کنم...

خیر. یکی از دوستام با ساپورت صحبت کرده بود و کلا اگر کد redeem بشه دیگه هیچ ریسکی وجود نداره و کاملا قانونی محسوب میشه

اره. صرفا یسری کد ردیم کردن هست. اگر از ریجن های دیگه بخری (که خیلی ارزون تر در میاد) هم یک vpn و تغییر ip به اون کشور نیاز هست. ولی چیز خاصی نیست... صرفا تغییر ip میدی و میری داخل سایت و ردیم میکنی و سریع میای بیرون :D
خودتون کامل میتونید انجام بدین
بازم ممنون فقط کاش فروشگاه خوب و معتبر واس خرید گیفت کارتم میگفتید دیگه کلا ماهی گرفتنو یادمون دادید :D

بازم ممنون فقط کاش فروشگاه خوب و معتبر واس خرید گیفت کارتم میگفتید دیگه کلا ماهی گرفتنو یادمون دادید :D
گیفت کارت که پره با ی سرچ ساده ماهی گرفتن رو خودتون یاد میگیرین / پنج شش تا سایت اول رو هم ک میاره معتبر هست /با خیال راحت خرید کنید

• Like
Reactions: omiid72
@Madridista
ممنون برای توضیحات کامل فقط یک نکته ای، با این روش مثلا ما اکانت رو اوکی کردیم، بعد مثلا بخواییم به تعداد روزش اضافه کنیم باید کد گلد بخریم ریدیم کنیم؟ یا نه، باید اشتراک تموم بشه دوباره گلد+گیم پس خرید شارژ کرد؟

مثلا 6 ماه از اشتراک مونده، میخوام 12 ماه دیگه بهش اضافه کنم...

نه دیگه نمیشه وسط کار اضافه کرد مگر اینکه کد گیم پس التیمیت بگیری اضافه کنی!

چون شما گیم پس التیمیت داشته باشی و فرضا بخوای گلد یکساله بهش اضافه کنی بجای یکسال فک میکنم بهت 6 ماه التیمیت بده.

• Like
Reactions: Helghast

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or