آخرین ویرایش:
صدرا هیچوقت اون بلاگ که اون کیکی که مایکروسافت فرستاده بود بعد گلد شدن گیرز ۳ برای اپیک و کلیفی با اون کارد اره برقی عکس گرفته بود و تو بلاگ زدی بادا بادا مبارک بادا کلیفی مبارک بادا یادم نمیرهيه چيزى از گيرز نشون بدن واسه من كافيه![]()
امسال یه COD خشک و خالی مثل MW3 2023 قراره باشه وگرنه از الان قطار هایپ رو راه انداخته بودنگرز کالکشن رو احتمال زیاد داریم اونم شادو دراپ.
خیلی دوست دارم بیشتر از کلاک ورک ببینم.
منتظر یه سورپرایز هم مثل EX33 هستم
پارسال بلک اپس ۶ کلی هیاهو و هایپ درست کرده بود. امسال خیلی اروم همه چی داره پیش میره که خوبه، تو نمایش بیشتر شوکه میشیم
از دابل فاین هیچ خبری نیست، از ارکین هم خبری نیست، یه چیز جدیدی باید از بلید نشون بدن.
گرز کالکشن آخه چجوری؟گرز کالکشن رو احتمال زیاد داریم اونم شادو دراپ.
خیلی دوست دارم بیشتر از کلاک ورک ببینم.
منتظر یه سورپرایز هم مثل EX33 هستم
پارسال بلک اپس ۶ کلی هیاهو و هایپ درست کرده بود. امسال خیلی اروم همه چی داره پیش میره که خوبه، تو نمایش بیشتر شوکه میشیم
از دابل فاین هیچ خبری نیست، از ارکین هم خبری نیست، یه چیز جدیدی باید از بلید نشون بدن.
دقیقا یه جوری افتضاحه که از الان قطع امید کردیم، این یکی هم قراره wall running و جت پک و دابل جامپ داشته باشه و... اوضاعیه امسالامسال یه COD خشک و خالی مثل MW3 2023 قراره باشه وگرنه از الان قطار هایپ رو راه انداخته بودنگرچه اون مولتی پلیر خوبی داشت امیدوارم این یکی تو دوره زمونه ای که دو تا دو تا Titanfall کنسل میشه بتونه یه چیز خوبی ازش در بیاد
![]()
اره درست میگی حواسم نبود به تاریخ ۱، قبلا یه سری شایعاتی بود درباره گرز کالکشن. حالا شایدم ۲ و ۳ رو اول دادنگرز کالکشن آخه چجوری؟
نسخه ۱ تازه توی آگوست میاد
من به خاطر همون wallrun ازش قطع امید نکردمدقیقا یه جوری افتضاحه که از الان قطع امید کردیم، این یکی هم قراره wall running و جت پک و دابل جامپ داشته باشه و... اوضاعیه امسال
فقط شاید بخش زامبیش خوب باشه.
امیدمون به بتلفیلد هست فقط
اره درست میگی حواسم نبود به تاریخ ۱، قبلا یه سری شایعاتی بود درباره گرز کالکشن. حالا شایدم ۲ و ۳ رو اول دادن![]()
از بین بازیهایی که مدت زمان زیادی از ساخت نسخه قبلشون میگذره در حال حاظر به شدت منتظر 2 Brutal Legend هستم.تقریبا 2 هفته تا نمایش مونده.
دوستان انتظاراتتون رو از نمایش بگید.
پ. ن: اگر قطاری، سفینه ای چیزی هم هست لطفا ردیفش کنید
@Love Console
ما از این سوسول بازی ها و قطار و سفینه نداریم داش ممد ... ما جنگی میریم LAنمایش گیمپلی Gears و یه گیمپلی طولانی از Fable حداقل خواسته هست. معرفی Halo جدید هم جالب خواهد بودDouble Fine هم دیگه وقتش هست بازی جدیدش رو معرفی کنه. البته لیست درخواستی (!) طولانی هست ولی فکر کنم کسی دیگه حوصله نداشته باشه بنویسه اونم به دلایل مشخص!
در ضمن من یکی رو سوار قطار و سفینه نکنید که با مایکروسافت زاویه دارم
![]()
![]()
Halo Studios: New Name, New Engine, New Games, New Philosophy - Xbox Wireمگه halo در حال توسعه داریم ؟