نمایشگاه/رویداد Xbox Events

برای نمایش پیش رو بیشتر از همه منتظر نمایش کدام یک از عناوین زیر هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    168
  • نظرسنجی بسته شده است .
يه چيزى از گيرز نشون بدن واسه من كافيه :D
صدرا هیچوقت اون بلاگ که اون کیکی که مایکروسافت فرستاده بود بعد گلد شدن گیرز ۳ برای اپیک و کلیفی با اون کارد اره برقی عکس گرفته بود و تو بلاگ زدی بادا بادا مبارک بادا کلیفی مبارک بادا یادم نمیره 😅🤣😁

گرز کالکشن رو احتمال زیاد داریم اونم شادو دراپ.

خیلی دوست دارم بیشتر از کلاک ورک ببینم.
منتظر یه سورپرایز هم مثل EX33 هستم 🐐😁

پارسال بلک اپس ۶ کلی هیاهو و هایپ درست کرده بود. امسال خیلی اروم همه چی داره پیش میره که خوبه، تو نمایش بیشتر شوکه میشیم😁

از دابل فاین هیچ خبری نیست، از ارکین هم خبری نیست، یه چیز جدیدی باید از بلید نشون بدن.

پارسال بلک اپس ۶ کلی هیاهو و هایپ درست کرده بود. امسال خیلی اروم همه چی داره پیش میره که خوبه، تو نمایش بیشتر شوکه میشیم😁

از دابل فاین هیچ خبری نیست، از ارکین هم خبری نیست، یه چیز جدیدی باید از بلید نشون بدن.
امسال یه COD خشک و خالی مثل MW3 2023 قراره باشه وگرنه از الان قطار هایپ رو راه انداخته بودن :دی گرچه اون مولتی پلیر خوبی داشت امیدوارم این یکی تو دوره زمونه ای که دو تا دو تا Titanfall کنسل میشه بتونه یه چیز خوبی ازش در بیاد :دی

گرز کالکشن آخه چجوری؟
نسخه ۱ تازه توی آگوست میاد

امسال یه COD خشک و خالی مثل MW3 2023 قراره باشه وگرنه از الان قطار هایپ رو راه انداخته بودن :دی گرچه اون مولتی پلیر خوبی داشت امیدوارم این یکی تو دوره زمونه ای که دو تا دو تا Titanfall کنسل میشه بتونه یه چیز خوبی ازش در بیاد :دی
دقیقا یه جوری افتضاحه که از الان قطع امید کردیم، این یکی هم قراره wall running و جت پک و دابل جامپ داشته باشه و... اوضاعیه امسال😁
فقط شاید بخش زامبیش خوب باشه.

امیدمون به بتلفیلد هست فقط😁
گرز کالکشن آخه چجوری؟
نسخه ۱ تازه توی آگوست میاد
اره درست میگی حواسم نبود به تاریخ ۱، قبلا یه سری شایعاتی بود درباره گرز کالکشن. حالا شایدم ۲ و ۳ رو اول دادن😁

دقیقا یه جوری افتضاحه که از الان قطع امید کردیم، این یکی هم قراره wall running و جت پک و دابل جامپ داشته باشه و... اوضاعیه امسال😁
فقط شاید بخش زامبیش خوب باشه.

امیدمون به بتلفیلد هست فقط😁

اره درست میگی حواسم نبود به تاریخ ۱، قبلا یه سری شایعاتی بود درباره گرز کالکشن. حالا شایدم ۲ و ۳ رو اول دادن😁
من به خاطر همون wallrun ازش قطع امید نکردم :دی بتلفیلد هم فعلا چون فن هاش به ریخت و ظاهر بازی بیشتر اهمیت میدن خوششون اومده، بازی ریلیز بشه شاپ بهش اضافه بشه نظرات عوض میشه :D

تقریبا 2 هفته تا نمایش مونده.
دوستان انتظاراتتون رو از نمایش بگید.

پ. ن: اگر قطاری، سفینه ای چیزی هم هست لطفا ردیفش کنید :دی
@Love Console
از بین بازیهایی که مدت زمان زیادی از ساخت نسخه قبلشون میگذره در حال حاظر به شدت منتظر 2 Brutal Legend هستم.
آخرین اطلاعاتی هم که از بازی داریم اینه که کامیونیتی منیجر پارسال گفته بود فعلا ساخت بازی در دستور کار نیست
When is Brutal Legend 2!? When!" Community manager Harper Jay MacIntyre says it's "not in the card now," but "it's certainly a universe many folks here at the studio wonder about returning to."
اینم آخرین اظهارات Tim Schafer :

( مردم همیشه درباره‌ی بازی Brutal Legend 2 سؤال می‌پرسند، و من در این‌باره دودل هستم، عمدتاً به خاطر ترکیب گاهی بحث‌برانگیز ژانرهای بازی. می‌دانم بعضی‌ها خواهان ادامه‌ای هستند که عناصر استراتژی همزمان (RTS) در آن پیشرفت کرده باشد و بعضی دیگر فقط یک بازی شبیه God of War با حضور ادی ریگز می‌خواهند. من منطق پشت گزینه‌ی دوم را درک می‌کنم، اما شخصاً برای گزینه‌ی اول هیجان بیشتری دارم. )

بعد از گذشت 15 16 سال همچنان اینترو و منو بازی رو دستش نیست.

View attachment Brütal Legend Main Menu.mp4

نمایش گیم‌پلی Gears و یه گیم‌پلی طولانی از Fable حداقل خواسته هست. معرفی Halo جدید هم جالب خواهد بود 😁 Double Fine هم دیگه وقتش هست بازی جدیدش رو معرفی کنه.‌ البته لیست درخواستی (!) طولانی هست ولی فکر کنم کسی دیگه حوصله نداشته باشه بنویسه اونم به دلایل مشخص! 😅 در ضمن من یکی رو سوار قطار و سفینه نکنید که با مایکروسافت زاویه دارم [-( :دی

نمایش گیم‌پلی Gears و یه گیم‌پلی طولانی از Fable حداقل خواسته هست. معرفی Halo جدید هم جالب خواهد بود 😁 Double Fine هم دیگه وقتش هست بازی جدیدش رو معرفی کنه.‌ البته لیست درخواستی (!) طولانی هست ولی فکر کنم کسی دیگه حوصله نداشته باشه بنویسه اونم به دلایل مشخص! 😅 در ضمن من یکی رو سوار قطار و سفینه نکنید که با مایکروسافت زاویه دارم [-( :دی
ما از این سوسول بازی ها و قطار و سفینه نداریم داش ممد ... ما جنگی میریم LA :D میخوای بذارمت با F35 های دراکمن اینا بیا ... :D

به لحاظ بازی هایی که انجام ندادم، اونقدری دستم پر هست که دوست دارم تا دوسال حداقل هیچی معرفی یا عرضه نشه بلکه من بتونم حداقل همین هایی که دوست دارم بازی کنم و در دسترسم هست را بازی کنم.:D

ولی جدا از اون و نمایش بازی هایی که قبلا معرفی یا نمایش داشتن من بیشتر برام الان این بازی های AA مثل Expedition جذابه که روی گیم پس هم عرضه میشن. دوست دارم ببینم دیگه چه بازی هایی از این دست قراره برای گیم پس عرضه بشن.

مگه halo در حال توسعه داریم ؟
Halo Studios: New Name, New Engine, New Games, New Philosophy - Xbox Wire
شاید حتی بیشتر از یکی(تو سبکهای مختلف)

=======
به لطف UE فکر نکنم حتی برای معرفی نسخه جدید زود باشه.
دیگه اینها قطعا تو 4-3 سال میتونن یه Halo بسازن.
وقتی میشه ویچر4 رو اینقدر سریع ساخت ، قطعا halo از اون خیلی سخت تر نیست و خب معرفی و ایجاد هایپ زودهنگامش هم خیلی نمیتونه عجیب باشه.
منظورم اینه که میشه تو همین نمایش پیش رو هم انتظار معرفی رو داشت و برای دوسال دیگه هایپ ایجاد کرد.
نه قطعی ولی خیلی غیر مننطقی هم نیست.

اگه پارسال این نسخه پروتوتایپ رو شروع کرده باشن دیگه قطعا طی همین امسال باید برای معرفی نسخه اصلی ( حتی با یه تیزر ساده) آستینها رو بالا بزنن.
حالا یا اینجا و یا نمایشهای آخر سال.

کار CDP رو با ویچر 4 بکنن و هایپ ایجاد کنن ، چه اشکالی داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or