نمایشگاه/رویداد Developer Direct | Xbox Events | ژانویه 2026

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
1765871703009.png
مایکروسافت در ژانویه 2026 یک رویداد Developer Direct بزرگ برای نمایش بازی‌های سال آینده خود برگزار خواهد کرد. حضور استودیوی Playground Games در این رویداد قطعی است.

[نحوه تماشا]

YouTube

Twitch

8DRbfb.png

آخرین ویرایش:
مگه halo در حال توسعه داریم ؟
خودشون اعلام کردن چنندین هیلو در دست ساخته و باید رونمایی بشه یکیشون امسال.
________
دابل فاین قطعا برا 25 سالگیش چیزی داره
پروژه مارا از نینجا تئوری امسال احتمالا هست
clockwork هم باید باشه
ممکنه از مارول بلید چیزی ببینیم و نینجا گایدن 4 که قطعیه و hollow knight هم هست
اوود و کنترابند و ark2 هم وقتشونه.
این وسطا هم ممکنه tony skate و gears 1 هم تریلر داشته باشن
زنیمکس آنلاین بازیش رونمایی میشه
dlc خواهیم داشت از استارفیلد و عناوین بلیزارد و احتمالا ایندیانا و با شاس کمتر اوود و احتمال دووم
یا فورزا امساله یا سال بعد ممعرفی میشه برا ریلیز 2026
شانس الدر اگه برا 2027 ریلیزش باشه هست و اگر 2028 باشه سال دیگه نمایش داره
و ممکنه سورپرایز هم داشته باشیبم مثل بازی elsewhere یا عنوان toys for bob یا ممکنه چشمون به جمال half life روشن بشه.

حرکت میکنییییییییییییییم
ولوم بدین لامصبو.... :D
View attachment InShot_۲۰۲۵۰۵۲۷_۲۳۰۹۰۱۷۰۴.mp4

امسالم جنگی با تم GEARS میریم LA ...
تشکر ویژه هم از داش محسن (@ravi) بابت کمک هاش و همراهی ...
@Frobary بفرما به خاطر جنابعالی به بی بی رو زدم چند تا از F35 هاش چند روزی قرض بده که شما یه وقت روی ناو اذیت نشی ....:D
با گند های اسپنسر خدا بخیر بگذرونه....
بتونیم از این اقیانوس مواج جون سالم به در ببریم هنر کردیم ....
دوستانی که جا موندن پیام بدن یه ناو هواپیمابر هم از مو زرده قرض کردم بفرستم دنبالشون با اون بیان ....

حرکت میکنییییییییییییییم
View attachment 381532

@Frobary بفرما به خاطر جنابعالی به بی بی رو زدم چند تا از F35 هاش چند روزی قرض بده که شما یه وقت روی ناو اذیت نشی ....:D
دوستانی که جا موندن پیام بدن یه ناو هواپیمابر هم از مو زرده قرض کردم بفرستم دنبالشون با اون بیان ....
شد فیلم ترسناک :D

گفتم که امسال به تم GEARS داریم میریم .... :D
تازه یه نگاه بالا سرمون بنداز ببین توی اسمون کی داره نگامون میکنه ....:D
البته باعث هم میشه بد خواهان ایکس باکس هم بترسن :D
اون اسپنسر هم بدبخت نقشی توی مولتی پلتفورم شدن انحصاریهای ایکس باکس نداره برای بار nم این کار نادلا و امی هود هست برای خودشون پلن ریختن فقط شانس بزرگی آوردیم از سخت افزار نمیخوان برن بیرون وگرنه خیلی خوشکل رقیب کنسول ۱۰۰۰ دلاری و بازی ۱۰۰ دلاری به مخاطبینش اهدا میکرد :))

البته باعث هم میشه بد خواهان ایکس باکس هم بترسن :D
اون اسپنسر هم بدبخت نقشی توی مولتی پلتفورم شدن انحصاریهای ایکس باکس نداره برای بار nم این کار نادلا و امی هود هست برای خودشون پلن ریختن فقط شانس بزرگی آوردیم از سخت افزار نمیخوان برن بیرون وگرنه خیلی خوشکل رقیب کنسول ۱۰۰۰ دلاری و بازی ۱۰۰ دلاری به مخاطبینش اهدا میکرد :))
اون که ۱۰۰ درصد این اقدامات اخیر از گور نادلا بلند میشه ....
مایکرو ۳۰ ۴۰ میلیون مخاطب همیشگی سخت افزارش رو به راحتی ول نمیکنه ...
کاری ندارم توی فروش همیشه عقب بوده ولی کلا صنعت فعلی بدون حضور XBOX و کنسول هاش عمرا جذابیت داشته باشه

اون که ۱۰۰ درصد این اقدامات اخیر از گور نادلا بلند میشه ....
مایکرو ۳۰ ۴۰ میلیون مخاطب همیشگی سخت افزارش رو به راحتی ول نمیکنه ...
کاری ندارم توی فروش همیشه عقب بوده ولی کلا صنعت فعلی بدون حضور XBOX و کنسول هاش عمرا جذابیت داشته باشه
میدونی از لحاظ کسی فن هست مایکروسافت از کنسول سازی عقب بره جذاب نیست ولی از لحاظ بقیه گیمرها و حتی رقیب این کنار رفتن مایکروسافت سبب بی رقیبی میشه و دقیقا همون کارهای نینتندو رو شاهد خواهیم بود .خلاصه من بیشتر اونکه نگران جذابیت باشم نگران تک رویه و بی رقیبی صنعت و به سبب به ضرر مخاطبین و گیمرها شدن هستم :D

من خیلی امیدوار بودم که machin games روی عنوان جدیدی از quake کار کرده باشه و شاید احتمالا ببینیمش توی این ایونت. ولی ظاهرا یک بازی که از ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۴ در دست ساخت بوده کنسل کردن که احتمال میدم یا quake بوده باشه یا wolfenstein جدید.
بنابراین فقط برای من مورد انتظارترین بازی Half life 3 هست که احتمال رونماییش رو میبینم و بعد از اون TES 6 که البته بعیده.

حرکت میکنییییییییییییییم
View attachment 381532

چرا تو کشتی عقبی هستم من؟ تو جلویی جا نشدیم؟ :D

+

با توجه به اینکه دست مایکرو از لحاظ بازی پره در نتیجه بنظرم نمایش عالی میشه. من مثه نمایشای قبلیه مایکرو بشدت منتظر گیرز و فیبل جدیدم . البته فیبل یکم نمایشاش جالب نبوده ولی گیرز همیشه تو قلب ما جا داره:x و یه نمایش باحال و در حد سه گانه از گیرز فک کنم همه رو به وجد بیاره:D

.

چرا تو کشتی عقبی هستم من؟ تو جلویی جا نشدیم؟ :D

+

با توجه به اینکه دست مایکرو از لحاظ بازی پره در نتیجه بنظرم نمایش عالی میشه. من مثه نمایشای قبلیه مایکرو بشدت منتظر گیرز و فیبل جدیدم . البته فیبل یکم نمایشاش جالب نبوده ولی گیرز همیشه تو قلب ما جا داره:x و یه نمایش باحال و در حد سه گانه از گیرز فک کنم همه رو به وجد بیاره:D

.
به جاش توی ناو عقبی رسما کاپیتانی :D ناو جلویی رقابت شدید بود ....:D
یه چند تا خبر خوب بیاد و یکم جو مثبت بشه از طوفان عبور کنیم برای میانه راه چون تعداد اضافه شده همه میایم یه ناو ...:D
...................
نمایش ها
گیرز قطعیه
فیبل قطعیه
پرفکت دارک قطعیه
IP جدید دابل فاین قطعیه
ولفنشتاین ۳ قطعیه
هیلو رو شاید یه تیزر

من خیلی امیدوار بودم که machin games روی عنوان جدیدی از quake کار کرده باشه و شاید احتمالا ببینیمش توی این ایونت. ولی ظاهرا یک بازی که از ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۴ در دست ساخت بوده کنسل کردن که احتمال میدم یا quake بوده باشه یا wolfenstein جدید.
بنابراین فقط برای من مورد انتظارترین بازی Half life 3 هست که احتمال رونماییش رو میبینم و بعد از اون TES 6 که البته بعیده.
TES 6 به نظرم الان زوده، البته بتزدا هر چقدر قدیما حدود 1 سال قبل عرضه معرفی میکرد، اما سر استارفیلد متفاوت عمل کرد (اینم شرایط خاص داشت، اف 76 (مولتی پلیر انلاین) رو میخواستن دمیج کنترل کنند برای همین یک تیزر از استارفیلد (سینگل پلیر) هم 2018 پخش کردند)

الان ولی تس 6 واقعا بعد از گرند دفت اتو 6، یکی از مورد انتظار ترین ویدئوگیم های تاریخ هست، برای همین هایپ بمب افکنی ایجاد میکنه، برای همین فکر کنم اگر بمونند یک کمپین تبلیغاتی فشرده 1-2 ساله از اواخر این نسل یعنی از 2027، شروع کنند، خیلی جالب تر میشه... با تمرکز کامل... بعد از اومدن گرند دفت اتو، الان فعلا جی تی ای جا و فضایی برای بمب افکن های دیگه نمیگذاره... هر بازی کنارش قرار بگیره اسیب میبینه... بهترین حالت به نظرم 2027 هست که احتمالا ورژن پی سی گرند دفت اتو هم اومده و رد شده...

ای کاش بی جی اس با تس 6 به دوران حداقل اف 4 برگرده، حالا به اسکایریم برگشت حتما بهتره...

پست قبلی Perfect Dark رو یادم رفت بگم 😁 اگر بازی واقعا در سطح همون نمایش قبلی باشه واقعا رویایی هست، چون دیگه Deus Ex هم نداریم و PD حتی کمی نزدیک به سطح کیفی DE باشه بازم عالیه.
هر چقدر هم خوب در بیاد مهم نیست، کلیف هنگر Mankind Divided هنوز جاش میسوزه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or