نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Xbox Games Showcase 2025 | June 08

برای نمایش پیش رو بیشتر از همه منتظر نمایش کدام یک از عناوین زیر هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    168
  • نظرسنجی بسته شده است .
هر چقدر هم خوب در بیاد مهم نیست، کلیف هنگر Mankind Divided هنوز جاش میسوزه :دی
حالا پرفکت دارک که خلی کار داره تا خودش رو ثابت کنه ولی Mankind Divided که شاهکاره.
مشکلات و ایرادگیریهای انتشارش به خاطر خریدهای درون برنامه ایش بود که خب ایده کاملا مزخرفی بود.
خود بازی برای پلیر و طرفدار نهایی چیزی ورای یه بازی فوق العادست و به نظر من جزو 3تا بازی برتر سبکه.

مثل چند سال گذشته منتظر بشینیم ببینیم مایکروسافت چی برامون داره که کرک و پر ادمو بریزه. کلی IP ناب قدیمی و جدید قطعا پخت و پز کرده. شوکیس ادمیزادی هم تدارک دیدن قطعا.
گیم پلی گیرز جدید خودش به تنهایی میتونه بهترین نمایش همه رویدادهای این یکی دو هفته باشه. ولف ۳ و هیلو جدید احتمالی اینا بماند. گیم پلی فیبل. تیزر FH6. پروتوتایپ ۳. ریمیک هیلو. اکسپنشن بعدی دیابلو ۴. تو لیست نمیگنجه اپشنای احتمالی :D
---
در یه حرکت بمب اتمی مثلا بزنه HL3 با تیزر اینجا نمایش داده بشه که اون شایعه اضافه شدن استیم به Xbox هم کنارش محقق بشه. توهم نابیه :D

با نمایش دیشب کنسول همسایه که عملا ملت رو ایسگاه کرده بود ... :D
پرونده E3 امسال هم طبق معمول به دست خودمون بسته میشه....:D
دوستان جدید هم به ناو اضافه شدن و به کمک فروبری همه به ناو اصلی منتقل شدن.... خداروشکر از طوفان مواج عبور کردیم و در مسیر ارومی قرار داریم ....

View attachment InShot_۲۰۲۵۰۶۰۴_۰۲۰۳۴۹۲۳۲.mp4

حالا که RE9 تو State of Play نیومد احتمال حضورش تو شوکیس داره بالا میره :دی (گرچه به احتمال زیاد همون SGF نشون میدن ولی خب احتماله دیگه :دی)
رزیدنت ایول ها معمولا با سونی پارتنر میشن .... :D
در حال حاضر این قدر فرست پارتی زیاد داریم که RE باید بره تو نوبت ....

نمایش پارسال مایکرو بهترین تو چندسال اخیر صنعت بود و هست.
به حدی که شک دارم نمایش امسالش بتونه از اون بهتر باشه.
ولی لیست بازیهای احتمالی رو که مرور میکنم واقعا باید سطح انتظار بالا باشه.
به لیست بازی های سال قبل FORZA HORIZON 6 هم اضافه میشه امسال ....
اسپایرو و IP جدید دابل فاین....
میگم این قدر تعداد فرست پارتی ها بالاست که مایکرو بخواد نخواد هم مجبوره معرفی کنه ....
Blade هم هست تازه و احتمال نمایش داره ...

اینقدر عنوان و استودیو مایکروسافت داره که حتی استودیوهای قدیمیش و نه زیرمجموعه های بتزدا و اکتیویژن و امثالهم، کافین تا هرکدوم بمبی باشن. Forza و گیرز و هیلو مثلث همیشگی Xbox هر۳تاشون باید آماده باشن دیگه. نمایش اینا کنار هم ارضای روحیه :D
این وسط عناوین ثرد پارتی که ممکنه بیان رو گیم پس عین ریمیک پرسونا ۴ باز بمبن هرکدوم. یه عنوان تاپم شدودراپ بشه که نور علی نوره دیگه. مثلا بیان بگن ریمستر فالوت ۳ بفرمایید برید بازیش کنین :D

انتظارات من:
گیم پلی Clockwork و تاریخ انتشار
گیم پلی Gears E-Day و تاریخ انتشار
معرفی و تاریخ انتشار گیرز ۲ و ۳ ریمستر
تاریخ انتشار Fable
تاریخ انتشار Hollow knight Silksong
تریلر Spyro جدید.
خیلی بعید میدونم ولی Crash bandicoot جدید ماشینی و سرویس محور.
معرفی بازی جدید Double Fine.
معرفی Forza Horizon 6
تاریخ انتشار Perfect Dark
معرفی Tomb Raider جدید
معرفی Dlc ایندیانا جونز
معرفی Hexen Reboot
تاریخ انتشار و گیم پلی Everwild
معرفی Battletoads درست حسابی
معرفی ادامه Ori

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن