آخرین ویرایش:
اصلا فیبل بهترین گرافیک تاریخ بشر! مسئله چیز دیگریست.... این بحث in game و گیم پلی هم اولین بار دارم اینجا میبینمرفیق فکر کنم واضح باشد
In engine > in game > game play
هر کسی Forza Horizon 5 بازی کرده باشد هیچ نگرانی برای Fable ندارد.قطعا بهترین گرافیک نسل رو در هنگام عرضه تحویل می دهند.
چرا اخطار بگیره داریم صحبت میکنیم بدون توهینمن تعجب میکنم با این مزخرفاتی که کاربر کبیر میگه چرا هیچ اخطاری نمیگیره!!
در حالی که همه از نمایش و بخصوص استارفیلد راضی بودن این کاربر فقط در حال مغلطه و ... ست
_____
این دوستمون تو این کشور سیاستمدار موفقی میشد.حیف شد واقعا
این جمله ات را باید با طلا نوشت اینقدر خردمندانه هسترفیق جسارتا پیشنهاد می کنم یک سری به خیابان یا جایی که شلوغ هست بزنید و چند دختر معمولی هم ببینید.همه دخترها شبیه داف های اینستاگرام نیستند.
رفیق شما گفتی in engine هست ما هم گفتیم in game.کپشن تریلر هم نوشته in game،خود سازنده هم تاکید کرده نمایش in game هست و از روی XSX کپچر شده است.اصلا فیبل بهترین گرافیک تاریخ بشر! مسئله چیز دیگریست.... این بحث in game و گیم پلی هم اولین بار دارم اینجا میبینمتوی کاتسین فلان باشه و بسار باشه حرفمون نیست، وقتی میشینی پای بازی چی میبینی بحثمونه.
من واقعا به Pgایمان دارم یکی از کار درست ترین استودیوهای این صنعته از اونا که بازی نهایی رو همیشه از تریلر ها بهتر و تمیزتر درمیارن از اونا که انقدر به کارشون اطمینان دارن همیشه یک هفته قبل عرضه اجازه انتشار نقد و نمرات رو میدن.تریلر CG فیبل:
View attachment 296886
تریلر In Game:
View attachment 296887
شک ندارم بازی نهایی از این تریلر هم بهتر میشه![]()
حالا بذار بازیاش بیانمایکرو الان رسما پرچمدار عناوین سینگل پلیر داستانی هست
شما فقط ببین دیشب چند تا عنوان استوری محور انحصاری معرفی شد
در کنارش با خرید اکتی رسما پرچمدار عناوین گس هم هست
View attachment 296860
دیشب که همش آنلاین بودی، من لیست پایینو میدیدم که بودی.چه میکردیمن هنوز نتونستم شوکیس و ببینمو تازه الان وقتم ازاد شده و دارم دانلود میکنم ببینم چه خبر بوده.
ولی از بازخوردهای بچه ها مشخصه راضی ان.
تبریک میگم و امیدوارم منم با دیدنش حال کنم.
همینکه تو این شرایط برای چند ساعتی حالمون میتونه با یه اتفاق گیمی خوب باشه غنیمته.
خوشحالم که Xbox تونسته حال طرفدار هاش و گیمر جماعت و خوب کنه.
احتمالا فردا بیادsilksong خدا بیامرزش