آخرین ویرایش:
چرا درباره Fable زیاد صحبت نمیشه؟ من هنوز باورم نمیشه که اون تریلر cg نبود. نورپردازی، جزئیات کاراکترا، سطح پوشش گیاهی همه در بهترین حالت خودش قرار داشت و اگر بخوایم سابقه پلیگراند رو در نظر بگیریم فکر نکنم با دانگرید خاصی مواجه باشیم و تفاوتی بکنه نسخه روز عرضه با این تریلر. از اون طرفم از همین تریلر کوتاه میشه دید که سازندهها چقدر با اشتیاق دارن روی بازی کار میکنن و طنز لحظهای بازی که مخصوص فیبیل هست رو در جای جای این تریلر میشد مشاهده کرد.
سبک فیلمبرداری لرزان تریلر و زوم اینهای سریعم عالی بودامیدوارم توی گیم اصلیم باشه و مختص تریلر نبوده باشه.
در یک کلام اگر بخوام اون نمایش محشر استارفیلد رو کنار بذارم قطعا بهترین چیزی بود که توی این شوکیس دیدم و بنظرم با یه چیز فوقالعاده حال خوبکن طرفیم
View attachment 296798
View attachment 296800View attachment 296801View attachment 296802View attachment 296803
تصاویری از avowed که با وجود Fable و Starfield در حقش کم لطفی شد و یجورایی محو شد![]()

منم ازش خوشم اومدكار خوبي كه كردن همون اول نمايش بعد از فيبل بود يا بعد از كار كامپالژن نشونش دادن كه خيلي نره تو سايه
منتهي وقتي فانتوم ليبرتي ميره تو سايه خيلي عجيب نيست
من واقعا خوشم اومد از گيم پليش يكم جنون اميز بود قاعدتا ازون ار پي جيهاست كه مدتها فكر ادم رو درگير ميكنه![]()
- نه این انجین بود و بازی نهایی اینجوری نیستتصاویر زوم شده از senua:
View attachment 296785
View attachment 296786
View attachment 296787
View attachment 296789
View attachment 296790
بهترین کرکتر رندرینگ توی ویدیو گیم رو داره این بازی...
منم ازش خوشم اومد
الان که تریلر با کیفیت ترشو دیدم، دیدم واقعا خوبه
کلا آبسیدین استودیو خیلی کار درستیه
شاید کار گرافیکشون بالا رده نباشه ولی خلاقیت همیشه تو کاراشون موج میزنه
30 فریم لاک که مشکلی نداره منم شخصا باهاش مشکلی ندارم...میان نسل که هیچ نسل بعد هم 30 فریم هست خیالت راحت به خاطر بیزنس این مشکلات ادامه داره هر نسلی اومد شرکت ها وعده و قولی دادن فریم60 میدن و استاندارد میکنن ولی واقعیت چیز دیگه بودهخوب من گفتم منتظر كنسول بين نسليم
يه بازي سوپر خفن باز بخاطر قدرت كنسولا ٣٠ فريم شد
استارفيلد كه بهشتي شده براي خودش و واقعا يه كهكشانه واسه زندگي نه فقط بازي ٣٠ فريم
نميدونم كي از شر ٣٠ فريم راحت ميشيم
مود كواليتي براي من بي معنيه حقيقتا حتي با داشتن ار تي و هزار اپشن ديگه
وقتي پليگ تيل كه اوپن ورلد نيست ٣٠ فريم مياد
و تقريبا بعد از ٦ ماه پچ ميگيره
يا استاروارز تو مود ٦٠ رزولوشن نزديك ٩٠٠ پي ميشه اونم با افت فريم
كاملا مشخصه براي گرافيك نسل بعدي كنسولاي فعلي ضعيفن براي ٦٠ فريم
زودتر بين نسلي معرفي شه راحت شيم
بعد از دیدن استارفیلد با کیفیت خوب روی tv OLED ام یه لحضه فکر کردم مگر میشه استارفیلد مثلا گوتی نگیره؟! آخه بازی های دیگه در مقابلش یه شوخی خنده دار هستن حتی بعضی از عناوین خود اکس باکس... البته نه این که متا یا جایزه برای من مهم باشه هیچ وقت برای من به عنوان یه گیمر اونم داخل اینجا برام مهم نبوده شخصا نمیتونم تصور کنم گیم دیگه گوتی بشه و استارفیلد نشه ... اگر جایزه نگیره حالا به هر دلیلی قطعا بزرگترین خیانت دنیای گیم رو شاهد هستیم... البته تا اون موقع زمان زیادی هست ولی داشتم بهش فکر میکردم... شاید باورتون نشه باور کنید نمیخام فن بازی هم در بیارم از دیدن استارفیلد و جهان بزرگش سرم درد گرفت خیلی وقت بود یک بازی به این بزرگی ندیده بوده اونم با این همه جزیات... یه نکته تلخ هم که بگم کاش این بازی زیرنویس فارسی ساپورت میکرد خیلی ها دوست دارن بازی کنن ولی چون زبانشون ضعیفه نمیتونن یا متوجه نمیشن
گرافیک هلبیلد هنوزم غیرقابل هضمه! چیزی نیست باهاش توی طراحی و حالات چهره رقابت کنهفراموش نکنید امروز چهار نمایش فول نسل بعدی از طرف مایکروسافت دیدیم. بازیهایی که به وضوح قابل اجرا روی نسل قبل نیستند و به خوبی قدرت کنسول های جدید رو به تصویر میکشن.
View attachment 296813View attachment 296814View attachment 296815View attachment 296816