آخرین ویرایش:
نه عزیز دقت کن قطار نداریمخداروشکر ی درز خبری که چه عرض کنم تونل خبری رو گرفت و کنترل کرد که امیدوارم همینطور که همینطوری قطار و تانک هایپمون قوی و منسجم پیش میره این روال ادامه دار و قوی پیش بره تا جایی که پرچم رقیب رو شورت کنیم![]()
توییچ رو با قندشکن باز کنرفقا جایی هست که مراسم رو بدون فیــــلتر پخش کند؟بنده مراسم Developer Direct قبلی رو از استیم تماشا کردم ولی نمی دانم شوکیس رو هم پخش می کند یا خیر.چون می خواهم روی تلویزیون ببینم اگه فیلـــــتر باشد یک مقدار دردسر دارد.البته آپارات هم هست ولی هم کیفیت ضعیف هست و هم اینکه روی تصاویر صحبت می کنند که اصلا جالب نیست.بنده کنفرانس سونی رو از آپارات مشاهده کردم،موقع نمایش سریال GT،دوستانی که صحبت می کردند در ابتدا فکر کردند بازی هست و از گرافیک خیلی واقعی اون صحبت می کردند که واقعا جای تعجب داشت.
با فیلترشکن بروید توییچرفقا جایی هست که مراسم رو بدون فیــــلتر پخش کند؟بنده مراسم Developer Direct قبلی رو از استیم تماشا کردم ولی نمی دانم شوکیس رو هم پخش می کند یا خیر.چون می خواهم روی تلویزیون ببینم اگه فیلـــــتر باشد یک مقدار دردسر دارد.البته آپارات هم هست ولی هم کیفیت ضعیف هست و هم اینکه روی تصاویر صحبت می کنند که اصلا جالب نیست.بنده کنفرانس سونی رو از آپارات مشاهده کردم،موقع نمایش سریال GT،دوستانی که صحبت می کردند در ابتدا فکر کردند بازی هست و از گرافیک خیلی واقعی اون صحبت می کردند که واقعا جای تعجب داشت.

بعد سه سال !!!سری فیبل بعد از مدت مدیدی اف خورده![]()

الان دیگه با اون گرافیک فقط remake جوابهخيلي جالب ميشه ريسمتر سه نسخه رو نشون بدن
من اگه اجازه داشته باشم ميگم نيروهاي خودي همديگرو بزنن
هواپيما ها تانكو و برعكس تا نابود شيم كامل اون وسطم بمب بذاريم تو دهن گرينبرگ![]()
الان دیگه با اون گرافیک فقط remake جوابهکه به نظر من نمیصرفه
همون ریبوت کنن بهتره
گرینبرگ غلط کردهاين نسخه فيبل ريبوته تا جايي كه ميدونم
منتهي ميگم گرينبرگ پتانسيل اينو داره قشنگ بزنه تو برجكمون و نمايش خود فيبل بيوفته سال بعد مثلا و امسال ريسمتر ١-٣ رو ببينيم
گرینبرگ غلط کرده
فیبل ریبوت سال ۲۰۲۰ معرفی شده
الان دیگه باید حداقل یه چیزی در حد in engine ازش نشون بدن که مثلا ۲۰۲۴ یا ۲۰۲۵ عرضه بشه نهایتا