آخرین ویرایش:
جدا از اینکه سناریو خوبی نوشتی مشخص جنسش خوب بوده ادامه بدهخو من نرسیدم شو امشب رو ببینم ولی مثل اینکه اینم بد بوده
خوشبختانه برا شو اکس باکس وقت خالی خوب دارم و امیدوارم رگباری تریلر بده حال وکنیم
مخصوصاً منتظر یه مگاتنم
قلبا دوست داشتم جی تی ای ۶ باشه ولی خوب انتظار بی جایی هست
انتظارم از سوپرایز ایناس(یکیش اتفاق بیفته کافیه فکر نکنید همش هست:
۱-یهو پرفکت دارک نشون بدن
۲-یهو میلر اینستینکت جدید نشون بدن
۳-یهو گیرز یه نسخه فرعی اول شخص نشون بدن
۴- و این مورد انتظار ترین و رویایی ترین سوپرایز تو ذهن خودمه
فکر کنید تریلر سی آف تیوز پخش بشه بعد یهو اون وسط رنگا و محیط از حالت کارتونی و ریلستیک در بیاد
بنویسه From the createors of Sea of thives
بعد صحنه عوض بشه نزدیک یه کشتی بشه بنویسه A new adventure has become
بعد دوربین از رو عرشه کشتی رد بشه بنویسه in association with Disney و دوربین از پشت کله یه نفر بره بالا و قیافه جک اسپارو ببینیم و یه بازی داستان محور دزدان دریایی کارائیب معرفی بشه و چون بیشتر پایه بازی تو سی آف تیوز هست اینا بیان و از اون بیس اماده استفاده کرده باشه برا بازی جدید حتی اگه ریر فقط ناظر باشه و مثلا ۲۰ درصد کار دستش باشه بازم خوبهوای که دارم میمیلم
اولا کیگفت فان بسازنجدا از اینکه سناریو خوبی نوشتی مشخص جنسش خوب بوده ادامه بده
شاید یه روز این اتفاق محال ممکن بشه اما توسط تیم sot میخام صد سال سیاه همون نشه بهتره
تم جدی و تاریک گیرز تو فاز فان و فانتزی RARE مثل اینکه تو عروسی ی مشت حزب الهی ریش و سیبل دونه دونه براشون کراوات بزنی!
اخه باید ستینگ بازی با یونیورس مورد علاقت سازگار هماهنگ هم باش
جدا که قیمه هارو ریختی تو ماستا
لیک این مدلی ندیدم، با تریلر کامل!!!!
الان این ویدئو لو رفته یا خودشون منتشر کردن ؟چه سورپرایزی رو لو دادن LOL
با این حساب به شدت بوی چند تا رونمایی تپل واسه گیم پس میاد
گذاشتن اینستاگرام، ۳ روز زودتر از زمان مقرر!الان این ویدئو لو رفته یا خودشون منتشر کردن ؟

یا تو با فرهنگ استدیو RARE اشنایی نداریاولا کیگفت فان بسازن
دو ما گیرز چه ربطی به ریر داشت
سوما ما گفتیم اینا سیستم دریانوردی و غیره بازی امادس از همون بیس استفاده کنن برا ساخت یه بازی دزد دریایی با گرافیک ریلستیک
الهلب الهلب، خلصنا من هذه الشوکسیات یا الجعبة.