آخرین ویرایش:
سایت دانلودها شوکیس ها رو گذاشتهدوستانم از کجا میشه شوکیس رو بصورت 4k و 60 فریم دانلود کرد
گیم پلی Bladeمراسم رو دوباره تماشا کردم اینبار بصورت 4k میشه گفت تا الان بهترین شو کیسی هست که به نمایش در اومده
مطمعنا مایکروسافت همه چیزش رو رو نکرده .
از بازیای ترد پارتی ark2 و replaced برا امسال مونده، سیلک سانگ انحصار نیست ولی بازاریابیش برا ماکروستمراسم رو دوباره تماشا کردم اینبار بصورت 4k میشه گفت تا الان بهترین شو کیسی هست که به نمایش در اومده
مطمعنا مایکروسافت همه چیزش رو رو نکرده .
ممنون ولی اونجا آزاد تر بودم
دقیقا از طرفی هم فکر کنم کلی معرفی و سورپرایز نگه داشته باشن واسه معرفی کنسول جدید که فکر کنم سال بعد یا بعد ترش باشه@m.d.makan
ماکان آزاد شدی، خوش برگشتی، مبارک باشه آزادیت.
ایونت چطور بود
از بازیای ترد پارتی ark2 و replaced برا امسال مونده، سیلک سانگ انحصار نیست ولی بازاریابیش برا ماکروست
ریمسترای فال اوت 3 و ابلیویون هست و بنظرم کالکشن گیرز
جشن 25 سالگی دابل فاینه، ممکنه امسال یچیزایی نشون بدن
فورزا احتمالا هست
کنترابند شایعاتی هست مشکل خوردهو معلوم نیست.
درسته مایکی شاید روی کاغذ بعضی عناوینش تا 2027رو هم مشخص کرده باشهمطمعنا مایکروسافت همه چیزش رو رو نکرده .
ریمیک که نیست، ریمستر و کالکشنه. گیرز 1 ریمیک شد و بقیشون هم یه دستی بکشن رو 2 و 3 آماده هستن و 4 و 5 که کاملا اوکی هستن.دقیقا از طرفی هم فکر کنم کلی معرفی و سورپرایز نگه داشته باشن واسه معرفی کنسول جدید که فکر کنم سال بعد یا بعد ترش باشه
بشخصه ریمیک گیرز کاکشن و فالوت 3 واسه من کافیه از طرفی بازی های ترسناکی که هنوز خبری ازشون نیست و ............
مایکروسافت خوب به رقابت برگشته و بخشصه من به عنوان کسی گه پلتفرم اول و اصلیم pc هست انتخاب دیگم قطعا xbox ه