آخرین ویرایش:
مطمئن باش خبری از dlc هیلو اینفینیتی نیست.dlc برای هیلو اینفینیت
گیرز۶
ولفنشتاین ۳
فیبل
پرفکت دارک
اوردوز
گیرز فینیکس کالکشن
اوود
Cod
اگه این بهترین شوکیس تمام ادوار نیست پس چیه؟
به گفته Nate The Hate عناوینی که قراره مولتی پلتفرم بشه خیلی بیشتر از این لیسته:Tom Warren: Gears 6, Fable and South of Midnight are “not” under consideration for Proj. Latitude and will be exclusive. Fable & SoM expected in 2025. Rumor
تام وارن گفته Gears 6 Fable و South of Midnight قراره انحصاری بمونن و برنامهای برای مولتی پلتفرم شدن ندارن، بازی هایی که در حال بررسی برای اومدن روی PlayStation هستن:
- Age of Empires 2 DE
- Age of Mythology
- Starfield
- DOOM: The Dark Ages
- Hellblade II
- Halo: Combat Evolved Remastered (Halo 1 port)
بعد از چند قرن، هنوز خبری از بازی نیست و هر دفعه هم کلی امید و آرزو داریم برای اینکه Shadow Drop بشه. این دفعه هم باز من یه نیمچه امیدی به این قضیه دارم، چون چند وقتی هست که درجه سنی بازی توی مناطق مختلف داره مشخص میشه و دیگه احتمالاً به زمان عرضه نزدیک میشیم و از اونجایی که جزو بازیهای آینده گیم پس هست، بعید نیست این اتفاق مبارک بیفته و یه دفعه بازی رو عرضه کنن. ولی اگه این کار رو نمیکنن هم حداقل یه تریلری با زمان عرضه منتشر کنن که ناکام نمونیم!جالب اینجاست که XBOX نابود شده و وضعیت اینه. نمیخوام بحث Vs کنم اما بعضی وقتا از منطق PSفن ها حیرت زده میشمیه مساله جالب جدا از بازیهای مایکرو، بازیهای ترد پارتی هستند که برای گیم پس میان. مثلا most wishlisted استیم از top 5 تعداد 4تا که ترد پارتی هستند دی وان برای گیم پس میاد و ارزش بیشتری بهش میدن.
از یه طرف هم بلک اپس دی وان هست. امسال با همین 5 تا بازی کاتالوگ گیم پس به اندازه کافی سنگین هست:
Frostpunk 2
Stalker 2
Silksong
Ark 2
Black Ops 6
اصلا باورنکردنیه![]()
بعد دقت کن همین بازیا که به خاطر اسم مایکروسافت اصلا مالی نیستن به خاطر گیم پسی که هیچکس خرید نمیکنه و کنسولی که کامل شکست خورده فروششون پایین میاد و شکست میخورنجالب اینجاست که XBOX نابود شده و وضعیت اینه. نمیخوام بحث Vs کنم اما بعضی وقتا از منطق PSفن ها حیرت زده میشم![]()