آخرین ویرایش:
سلام باید با مادینگ اشنا باشی من سالها روی پی سی اسکایرم و ابلیون و فالوت ها ۳ و نیوگاس و ۴ روماد میزدم .روی کنسول محدوده و روی پلی استیشن که اصلا پیشنهاد نمیدم چون سونی اجازه کاستوم تکسچر نمیده ولی روی ایکس مخصوصا سریز ها بخاطر اس اس دی و هدروم بالایی که داره سریز ایکس نسبت به ایکس باکس وان ایکس میتونی تا 2 گیگ ماد نصب کنی . تکسچر لباس اسکین کارکتر سلاح و یک سری از بهترین های ماد های فالوت۴ رو نصب کنید. برای نصب بازیت بایدکاملا بروز باشه و بعد وصل باشی به نت بعد در منوی فالوت ۴ (سعی کن بازیت کامپلت ادیشن باشه یعنی همه دی ال سی ها نصب باشن )چون یک سری مادها نیازمند asset های دی ال سی ها هستن . بعد برو به بخش کریشن کلاب اونجا یک سری ماد پولی است که خیلی خوبن و تروفی رو هم دیزبل نمیکنن و زیر نظر خود بتسزدا درست شدنه و در ساختار بازی طوری نصب شدن که بازی رو مثلا بهم نمیزنن چون فالوت نقش افرینی است و آگر همون اول بازی یک مگنوممثلا نصب کنی که با یک تیر دث کلا لجندری رو میکشه خوب چه بازی کردنی است نکنید بهتره. ماد های خود بتسزدا پولی هستن من همه رو امتحان کردم چند تا توپ دارن مثل کوله پشتی که خیلی کاربردی است و لی بقیه مادها تو بخش ماد مننجر هستن میتونید برید نگاه کنید رایگان و نصب کنید من لیست بهترین ها رو به نظر خودم نصب کردمه ماد باید لور فرندلی باشه نباید به ساختار بازی اسیب بزنه من معتقدم ماد باید فقط بازی رو بهتر کنه بعضی ها نه میگن مثلا شمشیر لیزری بیارید تو فالوت اشکال نداره هرکسی یک سلیقه داره همه حق دارن هر جور دوست دارن استفاده کنند. من نظرم اینکه ماد لور فرندلی باشه انگار متعلق باشه به جهان بازی .خلاصه میرید در ماد مننجر و هر چی دوست داری نصب کن تا 2 گیگ بالا گوشه صفحه نوشته چقدر حجم مانده . بعد که نصب کردی بازی ربست میشه و میاد تو منو . سیو نسخه ماد شده جداست و جدیده و تروفی دیزبل میشه حتی اگر سیو داشته باشی بازی یک سیو بک اپ میسازه برای نسخه ماد تروفی هم قطع میشه من روی ۴ و پنج پلی استیشن مرتب سیوهام خراب شد چندین بار ولی رویایکس با ماد های چه وان و چه سریز ایکس نزدیک به سیصد ساعت سیودارم اصلا کرش نداشتم و همه چی اوکی است فقط اگر ماد زدی قبلش بازی رو موو کن رو درایو اینترنال ssd بعد ماد بزن دیگه هم تکنون نده بازی رو بین هارد دیسک ها چون ماد ها قاطی میکنه باید بری باز وریفای کنی .در کل یکم قلق داره ولی می ارزه بعضی مادها فالوت ۴ را بشدت لذت بخش میکنن .سلام روی سریز چجوری میشه ماد ریخت ؟ میشه توضیح بدین..ممنون
آقا دمت گرم و ممنون از توضیح کاملت...سلام باید با مادینگ اشنا باشی من سالها روی پی سی اسکایرم و ابلیون و فالوت ها ۳ و نیوگاس و ۴ روماد میزدم .روی کنسول محدوده و روی پلی استیشن که اصلا پیشنهاد نمیدم چون سونی اجازه کاستوم تکسچر نمیده ولی روی ایکس مخصوصا سریز ها بخاطر اس اس دی و هدروم بالایی که داره سریز ایکس نسبت به ایکس باکس وان ایکس میتونی تا 2 گیگ ماد نصب کنی . تکسچر لباس اسکین کارکتر سلاح و یک سری از بهترین های ماد های فالوت۴ رو نصب کنید. برای نصب بازیت بایدکاملا بروز باشه و بعد وصل باشی به نت بعد در منوی فالوت ۴ (سعی کن بازیت کامپلت ادیشن باشه یعنی همه دی ال سی ها نصب باشن )چون یک سری مادها نیازمند asset های دی ال سی ها هستن . بعد برو به بخش کریشن کلاب اونجا یک سری ماد پولی است که خیلی خوبن و تروفی رو هم دیزبل نمیکنن و زیر نظر خود بتسزدا درست شدنه و در ساختار بازی طوری نصب شدن که بازی رو مثلا بهم نمیزنن چون فالوت نقش افرینی است و آگر همون اول بازی یک مگنوممثلا نصب کنی که با یک تیر دث کلا لجندری رو میکشه خوب چه بازی کردنی است نکنید بهتره. ماد های خود بتسزدا پولی هستن من همه رو امتحان کردم چند تا توپ دارن مثل کوله پشتی که خیلی کاربردی است و لی بقیه مادها تو بخش ماد مننجر هستن میتونید برید نگاه کنید رایگان و نصب کنید من لیست بهترین ها رو به نظر خودم نصب کردمه ماد باید لور فرندلی باشه نباید به ساختار بازی اسیب بزنه من معتقدم ماد باید فقط بازی رو بهتر کنه بعضی ها نه میگن مثلا شمشیر لیزری بیارید تو فالوت اشکال نداره هرکسی یک سلیقه داره همه حق دارن هر جور دوست دارن استفاده کنند. من نظرم اینکه ماد لور فرندلی باشه انگار متعلق باشه به جهان بازی .خلاصه میرید در ماد مننجر و هر چی دوست داری نصب کن تا 2 گیگ بالا گوشه صفحه نوشته چقدر حجم مانده . بعد که نصب کردی بازی ربست میشه و میاد تو منو . سیو نسخه ماد شده جداست و جدیده و تروفی دیزبل میشه حتی اگر سیو داشته باشی بازی یک سیو بک اپ میسازه برای نسخه ماد تروفی هم قطع میشه من روی ۴ و پنج پلی استیشن مرتب سیوهام خراب شد چندین بار ولی رویایکس با ماد های چه وان و چه سریز ایکس نزدیک به سیصد ساعت سیودارم اصلا کرش نداشتم و همه چی اوکی است فقط اگر ماد زدی قبلش بازی رو موو کن رو درایو اینترنال ssd بعد ماد بزن دیگه هم تکنون نده بازی رو بین هارد دیسک ها چون ماد ها قاطی میکنه باید بری باز وریفای کنی .در کل یکم قلق داره ولی می ارزه بعضی مادها فالوت ۴ را بشدت لذت بخش میکنن .

فالوت ۴ رو الان میشه ۴ قشنگ با ماد تبدیلش کرد به بازی ۲۰۲۳ البته باید به نظر من مادها لور فرندلی باشن و و اون ۱۰۰ تا ماد اول نکسوس که خیلی دانلود داشتنه اونا عالین و بازی رو خارق العاده میکنن .دنیا و cbbe با vivid texturesبحث ماد شد این ویدئو رو زمانی که Fallout 4 بازی میکردم ضبط کردم (یک سال پیش)
View attachment 297564
کیفیت رو آوردم پایین حجم کم شه، اینجا خیلی فاصله داره با تجربه اصلیش رو تلویزیون/مانیتور! واقعا زیبا بود بازیش با ماد حتی واسه 2023.
شاید بعضیا دوس نداشته باشن اما من گانپلی بازی رو به سمت CoD برده بودم (مثل Hit Marker Sound که صداشو موقع برخورد تیر به انمی میشنوید) واسه همین جذابیت گانپلیش برام از خود CoD هم بیشتر شده بود چون انیمیشناش بعد از ماد به نرمی CoD بود اما شوتینگ حالت رئال تر خود Fallout رو حفظ میکرد.
این بازی 2015 بود این شکلی میشد خدا میدونه استارفیلد چی بشه دیگه
واسه اونم اولین کاری که کنم ماد Real Recoil نصب میکنم (هیچ Fallout ـی رو بدون این نرفتم) + همین Hit Marker Sound، از نظر انیمیشن ریلود و دیتیل اسحله ها اینقد Starfield پیشرفت کرده نسبت به قبلیا بنظر میرسه نیازی به ماد هم پیدا نکنه دیگه.
هرجا بازی خوب سینگل پلیر زیاد نشون بدن همونجا میبره . هرجام هی اونلاین مولتی پلیر نشون بدن هیچی نمیبره.یک نظرسنجی در ارا برگزار شد من باب بهترین کنفرانس این چند هفته اخیر،این هم نتایج.
![]()
توی دنیای واقعی خارج از بازی سنتر فن بازی بین اکس باکس و پلی استیشن تقریبا محو و نابود شده. اینایی هم که حمله کردن اکثرا خواهان و طرفدار استارفیلد روی اکس باکسن که حق دارن هم مد ۶۰ فریم هم بخوان.سرورهاي ديجيتال فاندري داون شده
سوپر فن بوي هاي يك پلتفورم خاص حمله كردن به الكس و جان كه شما دارين از ضعف استارفيلد توجيح ميكنين
(همون ويديويي كه توضيح ميدن چرا بازي روي سري اكس ٣٠ فريمه!)
اين بندگان خدا هم ميگن ما فقط شرايط رو تحليل كرديم و علتها رو گفتيم و از چيزي دفاع نكرديم
واقعا جاي تاسف داره اين حركات.
شوکیس اکس باکس پر بیننده ترین شوکیس در هفته گذشته بود با بیش از ۲/۳ میلیون بیننده همزمان
View attachment 297665
نوشته فقط شوکیس های هفته گذشتهلري گذاشته بود اينو
منتهي سوال براي من اين بود شوكيس سوني چرا نيست؟
چون همه انتظار بازیهای استدیوهای شهره سینگل پلیرساز داشتن ، از قبل نمیدونستن که قراره یه مشت cg ببینننوشته فقط شوکیس های هفته گذشته
ضمن اینکه شوکیس سونی ۲.۶۷ میلیون بازدید کننده داشت.
با ی مشت گس و تریلر داغون بیشتر از این شوکیس بازدید کننده داشته![]()