نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Xbox Games Showcase 2025 | June 08

برای نمایش پیش رو بیشتر از همه منتظر نمایش کدام یک از عناوین زیر هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    168
  • نظرسنجی بسته شده است .
شو کیس عالی بود . دایرکت بتسزدا باز هم نشون داد دود از کنده بلند میشه اکشن Rpgهای الد اسکول بتسزدا هیچ وقت قدیمی نمیشن ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. جهان هایی که نشون داد جزییات گیم پلی و داستان ها و داستانک ها و شوتر جذاب که احتمالا از id هم کمک گرفته و ....محیطهای scifi که حقیقتا تخیل آدم رو قلقلک میداد نوید یک بازی عالی نقش آفریتی جادویی دیگه از تاد و تیمش رو میده ‌

داش دوستانه بگم
خودتون رو اذیت نکنید
مایکرو با این تعداد فرست پارتی کوچک ترین شباهتی به گذشته نداره
مایکرو امشب مشکل حافظه کم SS هم حل کرد
یه SS بخرید خودتون رو از استارفیلد(رسما گیم چنجر ترین عنوان ۱۰ سال اخیر) محروم نکنید
وگرنه مجبورید الکی فشار بخورید
جیمبو هم گس های بیشتری قطار کنه
خود دانی
والا علاقه ای ندارم وگرنه من از اون آدم هاش نیستم
2 سال پیش واسه 2 تا از برادرزاده هام دوتا ss خریدم
کلا سونی رو بیشتر دوست دارم و با بازی هاش بیشتر حال میکنم

میخوام دولتره بشبنم فالوت بازی کنم با خودم بگم‌ این انتخاب دیالوگ‌ها رو تحمل کن

تا حواهری شبیه استارفیلد بتونم بازی کنم

ولی این هابلید گند زد به حالم‌ انتظار نمایش گیم پلی و تاریخ انتشار 2023رو داشتم

و این XSSهم کلا نمیپسندم‌ 😂

وقتی حرفی برای زدن و جواب دادن نداری مجبوری گیف بفرستی دیگه :))
میگم مسئولش مدیران مایکروسافت هستن که با یک نمایش و تریلر ! به این شکل در اومدین .
فعلا هیچی نیست ، یه نمایش از سازنده فالوت ۴ و فالوت ۷۶ دیدین ، اینجوری جوگیر شدید

وقتی حرفی برای زدن و جواب دادن نداری مجبوری گیف بفرستی دیگه :))
میگم مسئولش مدیران مایکروسافت هستن که با یک نمایش و تریلر ! به این شکل در اومدین .
فعلا هیچی نیست ، یه نمایش از سازنده فالوت ۴ و فالوت ۷۶ دیدین ، اینجوری جوگیر شدید
View attachment 253181-81524c0bdfb41b5f9be1bddb7c1f4144.mp4

تا این بنده خدا کار دست خودش نداده یکی راه خروج از تاپیک رو بهش نشون بده =)) =))=))

نمایش استارفیلد در کل 10 برابر از نمایش پارسالش بهتر بود :-" هم جزییات گیم پلی به خوبی نشون داده شد و از نظر بصری هم بازی پیشرفت کرده بود.
این وسط فقط کیفیت صورت و و انیمیشن های مربوط به چهره ها زیاد جالب نبودن ولی محیط ها، ایتم ها و ... عالی بودن از نظر گرافیکی. گان پلی بازی هم که خیییلی بهتر شده و در کل انتظار این همه پیشرفت نداشتم.

البته به شخصه هنوزم به استارفیلد شک دارم :-" این بیش از حد بزرگ بودنش به نظرم میتونه نقطه ضعفی بشه مخصوصا وقتی اکثر پرک ها و ... رو ادم ازاد کنه + احتمال وجود سیاره های خالی و یا شهر هایی که کوچیک باشن و درخور اسم کشور،شهر یا سیاره نباشن.

هنوزم معطقدم بهتر بود تمرکز رو میزاشتن روی ساخت یک یا چند تا منظومه شمسی که به شدت با جزییات باشن (با سیاره های واقعا بزرگ، کلان شهر ها و ....)

خلاصه اینکه، نمایش بازی فوق العاده بود ولی همچنان توی تیم شکاک ها هستیم :-"

نمیدوتم اکانت چندم کدومی?

بشین لذت ببر‌‌ از باژی هایی که دوست داری
به به دوستی که SX رو زود تر از PS5 خریدی ولی صبح تا شب ترولش میکردی
حالا عیب نداره گذشته ها گذشته
اتفاقا شما باید لذت ببرید چون سمت اون ور که از این خبرا نیست
۱۰ ۱۲ تا گس هست که نشون تون داد دیگه
بشین لذت ببر

• Like
Reactions: z2s sas
دیدم خیلیا مرتبا پیگیر من هستند و از شدت علاقه مرتب اسم ای دی منو میارن. نگران نباشید جایی نرفتم و همینجام. 😂
من هیچ کدوم پستای این تایپک رو تاحالا نخوندم و این قضیه را هم یکی از دوستان بهم گفت.

در مورد شوکیس می‌خوام نظرمو‌‌ بگم:

اولا بگم نه اکسباکس مهمه برام و نه این چیزایی که نشون دادند اصلا باب میل من بوده و هست. اینو اول از همه بگم که بدونید ذهنیتم چیه و نه دیدگاه منفی دارم و نه مثبت به بازیهاش‌ و عینا برداشتی که دارم رو میخوام بگم.

و اما در مورد خود شوکیس.

قسمت اول : نمایش ۱۲ بازی که همشون مولتی پلتفرم بودند.

قسمت دوم دقیقا همونی شد که تو پست دیشب گفتم. یه سری بازی که بعد از چند سال که از معرفی شون میگذره را تازه اومدن یه شماتیک از گیمپلی شون نشون دادند. البته در مورد Avowed قبلا هم نشون داده بودند ولی اینی که نشون دادند هم دانگرید گرافیکی داشت و هم باز هم شفاف مشخص نبود اصل بازی چیه.
دقیقا در مورد Fable همینطور بازم یه گمپیلی مبهم. اینو دیگه خود فنهای ماکرو دیدم تو توییتر میگن.
و اما تعجب انگیزترین قسمت شوکیس در مورد هلبلید۲.
این بازی ۲۰۱۹ معرفی شده 😳 ولی در کمال تعجب بازم رو صورت مانور میدن ولی اینبار با دانگرید گرافیکی. چقدر گفتم گول اون دموهای انریل نشون دادن دک و پوز سنوا رو نخورید.

«الان این بازیهایی که امشب نشون دادند کدومشون از نظر گرافیکی نکست جن بود ؟؟
آهای اونایی که صبح تا شب تو این فروم همش می‌گفتید پس کی ما یه بازی گرافیک نکست جن ببینیم تنها امیدمون به اکسباکسه خب بیایید الانم بگید کو گرافیک نکست جن ؟ الان نظری چ.. ناله ای چیزی ندارید بکنید؟»

و اما در مورد استارفیلد بازی نوش جون طرفدارانش. منی که حتی یک پست ندارم در موردش تو این فروم و اصلا آر پی جی باز نیستم خب الان بیام چی بگم خوبه؟ بازی از نظر گرافیک و پروفورمنس و طراحی شخصیت ها که مشخصا داغونه. ولی از نظر رول اند پلی بودن و کاوش قطعا خوبه.البته این هم موقعی که نمره هاش اومد مشخص میشه چون مشکلات فنی چیزیه که ممکنه گریبان این بازیو بگیره. بالاخره بعد از ۲ سال تاخیر زدن آیا نباید انتظار می‌رفت که همچین نمایشی داشته باشه؟

و در آخر چیزایی که نشون دادند کاملآ قابل انتظار بود. تازه بخوای واقع گرایانه نگاه کنی خیلی عناوین که سالهای پیش معرفی نشدند حتی بهشون اشاره نشد. الدر ۶ کو؟ پرفکت دارک کو؟ استیت او‌ دیکی ۳ کو؟ ایدیانا جونز کو؟ اور وایلد کو؟ پراجکت مارا کو؟ آور دوز کو؟ اورترورلدز کو؟ تا جایی که یادمه گرینبرگ گفته بود ما اصلا محدودیتی نداریم بازیهایی را نمایش بدیم که ممکنه خیلی دیر عرضه بشند.

البته از اونهایی که ۳ سال با کویر اکسباکس ساختند قطعا امشب و بالاخره با نمایش ۴ عنوان که قبلا معرفی شده بودند بهترین شب زندگی باید باشه
ولی این راه و روشی که ماکرو میره درست نیست. همون‌طور که فیل اسپنسر تو مصاحبه بعد از عرضه ناامید کننده ردفال گفت استارفیلد حتی اگر یه بازی ۱۱ از ۱۰ هم باشه اکسباکس هرگز به پای پلی استیشن و نینتندو نخواهد رسید. این چیزیه که خود اسپنسر فرموده.
سونی تو شوکیسش به جز اسپایدرمن هیچی نشون نداد. رسما هیچی رو نکرد. زمانی که ناتی داگ و سانتامونیکا و ساکرپانچ و مابقی بخوان بازیاشون رو نشون بدند خب اون موقع خیلی اوضاع جالب میشه. خوش باشید😂😉

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or