نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Xbox Games Showcase 2025 | June 08

برای نمایش پیش رو بیشتر از همه منتظر نمایش کدام یک از عناوین زیر هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    168
  • نظرسنجی بسته شده است .
من واقعا خوشحالم استارفیلد( و همه بازی های ایکس باکس) در دسترس همه هست تقریبا. شما فقط کافیه اینترنت خوب داشته باشی. تو همین ایران با اینترنت فیبر نوری به راحتی میتونید از سرویس کلاود استفاده کنید.
این قابلیت فوق العاده رو هم واقعا مدیون فیل اسپنسر هستیم که حداقلش برای ماهایی که تو ایرانیم فوق العاده است‌‌‌. دیگه الان کسی وجود نداره که نگران هزینه این بازی ها باشه و بخاطر گیم پس با خیالت راحت میتونه انجامشون بده حتی اگه کنسول/پی سی هم نداشته باشه.

یعنی فقط منم که فک میکنم شوکیس سونی بهتر بود؟
مایکرو همین فرمونو بره همیشه بهترین شوکیس رو خواهد داشت، چون 3-4 دوره قبل هم همین چنتا تو همه نمایش ها بودن
استارفیلد که از 2018 پا ثابته و هر چی داره و نداره قبلا تو NMS بوده یا با آپدیت میاد، اون بخش آخر که رو کمبت فوکس کرد فریم و گرافیک چند نسل رفت عقب، فیبل خدا کنه دوباره کنسل نشه حالا اینکه in-game نبود مهم نیست، هل بلید علاوه بر داون گرید، بعد 4-5 دوره نمایش هنوز همین یک محیط بی رنگ و روح رو نشون داده.
شوکیس و نمایش در کل فاقد هر ارزشی بغیر از جنبه خبر و اطلاع رسانی هست و هیجان فقط اونجایی بیلدآپ میشه که قبل بازی برا بار اول تو ستینگ، آپشن ها رو بالا و پایین و تنظیم میکنی.

خب من مجبور شدم با تاخیر ببینم و الان تموم شد.
کیف کردم از این جهت که کلی عنوان معرفی شده و نشده نمایش داشت. فیبل شروع کار بود همونجا فکم پرید.
از بین تمامی عناوین XGS اونی که دلمو برد و شدید منتظرشم عنوان inixile هست که فضاسازیش برام ترکیبی بود از دیسآنرد و بایوشاک اینفینیت .
نا امیدی هم داشتم البته. خیلی از عناوین تاریخ خورد 2024 و برا 2023 کم عنوان داشتیم ولی در عوض دایرکت استارفیلد....
ترکوند...من عاشق RPG ها بتسدا بودم و مطمئن بودم نا امیدم نمیکنه....قشنگ میتونم چندین ماه تنها صرف این بازی کنم.
در نتیجه نمرم به شوکیس: 10/10

جالب که رولی و کوروشو یه عده دیگه سونی فن دم به دیقه کامنت میذاشتن که با مدیریت مایکرو همه استدیوهای داخلیش از بین رفتن و متا زرد و گس و ... ! خب تحویل بگیرین! اون پلی گراند و فیبل اون برایان فارگو ! اون نینجا تئوری! اون turn ten اونم استارفیلد ! با مدیریت ضعیف اسپنسر روبه رو شید! :D

راستی کسی خبر از مکزیکی و کوروش و سیمین جون نداره؟😄
مکزیکی جون دعوتی، بیا تاپیک عزیزم
مکزیکی و کوروش در حال تنظیم بیانیه ای هستن تا نقاط تاریک استارفیلد رو به عنوان یک بازی تخت با یک انجین تاریخ مصرف گذشتع بعد از بحث و نظر و مداقه‌ی نهایی به سمع و نظر شما برسونن.
در ضمن به طور موازی‌ای در حال تنظیم قرارداد فروش بخش اکس باکس مایکروسافت به هلدینگ شیرین عسل هم هستن.

احتمالا جا واسه بازی بقیه استودیوها نبوده و اسپنسر و گرینبرگ با سنگ کاغذ قیچی بازیها رو لیست کردن
بازیهای این استودیو ها احتمالا تو سنگ کاغذ قیچی باختن و دارن واسه شوکیس بعدی گرم میکنن
Coalition
Id software
Machine games
343 industries
Arkane
Worlds edge
Double fine
Initiative

راستی قرار بود با معرفی wolfenstein جدید re4 remake بدم که ساتان رو شاکرم که معرفی نشد چون زیر استارفیلد له میشد

این تیکه بنظر گیم پلی بود

View attachment fable.mp4

تریلر فیبل بشدت کارگردانی خوبی داشت گرافیکشم پشم ریزون بود ولی واسه من شوکیس گرافیکی امشب بدون شک HB2 بود. کیفیت مدل سازی، انیمیشن ها، شیدرها وحشتناک خوبه! انگار داشتی فیلم سینمایی میدیدی در این حد :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or