یه گیرز کالکشن بدن ما بریم پی زندگیمونمن بعد از انفجار هایپ ترین اونور، دیگه واقعا اصلا حتا منتظر بازی خاصی هم نیستم، میگم هرچی نشون میدن فقط یک، لایو سرویس نباشه، دو گیم پلی نسل بعدی نشون بدن، زخم شدیم با این کراس جن ها، همین. دیگه واقعا مهم نیست چیه اون بازی، شوکیس برای من میشه پرفکت فقط یه بازی آدمیزادی ببینیم که توش یه مشت تین ایجر درب و داغون وسط یه گالن رنگ آبی و بنفش و نارنجی، با ژست های احمقانه ادای گنگ های کول و باحال رو در نیارن، یا تیزر CG کاسه بشقاب. گیم پلی، با گرافیک نسل بعدی. حالا گیمه هرچی که هست هست!
یه گیرز کالکشن بدن ما بریم پی زندگیمون
چقدر احتمال میدین فیبل نمایش داشته باشه؟
بدمم نمیاد یه گرز تمیز داشته باشیم. یه چیزی درخور سه گانه
پ.ن: Fable Legends زخم بدی رو دلم گذاشت
اگه اون ویدئو اکانت xbox ربطی به فیبل نداشته باشه گرینبرگو تیم تبلیغاتی مایکرو نیاز به یه بازنگری اساسی رو افکار و ایده هاشون دارن؛ البته تو امین آبادچقدر احتمال میدین فیبل نمایش داشته باشه؟
بدمم نمیاد یه گرز تمیز داشته باشیم. یه چیزی درخور سه گانه
پ.ن: Fable Legends زخم بدی رو دلم گذاشت
۱۰۰ درصدچقدر احتمال میدین فیبل نمایش داشته باشه؟
تو اصن کی اومدی جبهه اینطرف؟ گیرز و ولف ؟؟بخدا ما همچین گیمرهای قانعی هستیم گیرز کالکشن + حالا اگه دوست داشتن ولف 3، نه که هیچی، همینم خوبه
تو اصن کی اومدی جبهه اینطرف؟ گیرز و ولف ؟؟
اگه از ماکرویی که طرفدار gaas هست تو اوج موفقیت ip هاش هست انتظار نمایش همراه با gaas جدید رو نداری پس سونی سال اینده و سال بعدش رو چکار میخایی بکنی که همه اکشن ادونچراری تکراریشو میخاد تبدیل به gaas بکنه !؟؟!من بعد از انفجار هایپ ترین اونور، دیگه واقعا اصلا حتا منتظر بازی خاصی هم نیستم، میگم هرچی نشون میدن فقط یک، لایو سرویس نباشه، دو گیم پلی نسل بعدی نشون بدن، زخم شدیم با این کراس جن ها، همین. دیگه واقعا مهم نیست چیه اون بازی، شوکیس برای من میشه پرفکت فقط یه بازی آدمیزادی ببینیم که توش یه مشت تین ایجر درب و داغون وسط یه گالن رنگ آبی و بنفش و نارنجی، با ژست های احمقانه ادای گنگ های کول و باحال رو در نیارن، یا تیزر CG کاسه بشقاب. گیم پلی، با گرافیک نسل بعدی. حالا گیمه هرچی که هست هست!
ما سونی فن های آزاده در جبه حق ( سینگل پلیر) علیه باطل (gaas) هستیم. فرقی نداره حق سونی یا ماکرو باشه ما همیشه در راه راستی و درستی قدم بر می داریم.تو اصن کی اومدی جبهه اینطرف؟ گیرز و ولف ؟؟
خوبه منم منتظر کیلزون 2 ریمستر باشم؟