نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

فارغ از اینکه شوکیس با قطعیت میترکونه فن های اون سمت هم بهتره دعا کنن شوکیس عالی پیش بره
به هر حال شوکیس اون طرف گیم پلی نسل نهمی نداشت و به عنوان گیمر بخواییم از شوکیس ها لذتی ببریم فقط الان مایکروسافت مونده
پس سره راه تانک قرار نگیرید و برای مسافرین تانک آرزوی موفقیت کنید

من بعد از انفجار هایپ ترین اونور، دیگه واقعا اصلا حتا منتظر بازی خاصی هم نیستم، میگم هرچی نشون میدن فقط یک، لایو سرویس نباشه، دو گیم پلی نسل بعدی نشون بدن، زخم شدیم با این کراس جن ها، همین. دیگه واقعا مهم نیست چیه اون بازی، شوکیس برای من میشه پرفکت:D فقط یه بازی آدمیزادی ببینیم که توش یه مشت تین ایجر درب و داغون وسط یه گالن رنگ آبی و بنفش و نارنجی، با ژست های احمقانه ادای گنگ های کول و باحال رو در نیارن، یا تیزر CG کاسه بشقاب. گیم پلی، با گرافیک نسل بعدی. حالا گیمه هرچی که هست هست!
یه گیرز کالکشن بدن ما بریم پی زندگیمون :D

چقدر احتمال میدین فیبل نمایش داشته باشه؟
بدمم نمیاد یه گرز تمیز داشته باشیم. یه چیزی درخور سه گانه

پ.ن: Fable Legends زخم بدی رو دلم گذاشت:cry2:

با اين هينتي كه اكانت رسمي اكس باكس داده بالاي ٩٠ درصد

چقدر احتمال میدین فیبل نمایش داشته باشه؟
بدمم نمیاد یه گرز تمیز داشته باشیم. یه چیزی درخور سه گانه

پ.ن: Fable Legends زخم بدی رو دلم گذاشت:cry2:
اگه اون ویدئو اکانت xbox ربطی به فیبل نداشته باشه گرینبرگو تیم تبلیغاتی مایکرو نیاز به یه بازنگری اساسی رو افکار و ایده هاشون دارن؛ البته تو امین آباد :D

یعنی چس خل هفت عالم باید باشی چنین ایده ای بدون نمایش فیبل به ذهنت برسه!:D

بخدا:D ما همچین گیمرهای قانعی هستیم:D گیرز کالکشن + حالا اگه دوست داشتن ولف 3، نه که هیچی، همینم خوبه:D
تو اصن کی اومدی جبهه اینطرف؟ گیرز و ولف ؟؟
خوبه منم منتظر کیلزون 2 ریمستر باشم؟

کلا چه علاقه ای دارید همه رو صفر و یکی به دو دسته فن سونی و فن مایکرو تقسیم کنید؟:دی فن یه کنسول یا یه سری بازی بودن به معنای نفرت از اون یکی که نیست:دی

فکر کنم هر گیمری از معرفی بازی جدید و باحال مورد علاقه اش لذت ببره، منم جزو اون دسته از فن هایی که عاشق چشم و ابروی سونی و متنفر از اکس باکسن، نیستم:دی جبهه اینورم نیومدم اصلا:دی تو جبهه اونورم دارم دعوا میکنم:دی

من بعد از انفجار هایپ ترین اونور، دیگه واقعا اصلا حتا منتظر بازی خاصی هم نیستم، میگم هرچی نشون میدن فقط یک، لایو سرویس نباشه، دو گیم پلی نسل بعدی نشون بدن، زخم شدیم با این کراس جن ها، همین. دیگه واقعا مهم نیست چیه اون بازی، شوکیس برای من میشه پرفکت:D فقط یه بازی آدمیزادی ببینیم که توش یه مشت تین ایجر درب و داغون وسط یه گالن رنگ آبی و بنفش و نارنجی، با ژست های احمقانه ادای گنگ های کول و باحال رو در نیارن، یا تیزر CG کاسه بشقاب. گیم پلی، با گرافیک نسل بعدی. حالا گیمه هرچی که هست هست!
اگه از ماکرویی که طرفدار gaas هست تو اوج موفقیت ip هاش هست انتظار نمایش همراه با gaas جدید رو نداری پس سونی سال اینده و سال بعدش رو چکار میخایی بکنی که همه اکشن ادونچراری تکراریشو میخاد تبدیل به gaas بکنه !؟؟! ;;) 8->
cgi رو هم که اونور دیدی :)
هرچی اونور تحویل گرفتی با ترول دست پیش گرفته نیا اینور که :D
90 دقیقه گیم پلی که نمیشه
AWOVED
CONTRABAND
FORZA MOTOR SPORT
PERFECT dark البته احتمال این کمتر هست (خیلی دوست دارم شبیه به اونچیزی که فکر میکردم باش)
بازی هایی که ممکن آنونس بشن
project katana
PROJECT DRAGON
wolf 3 or indiana jones
duble fine new AAA Project
cumpaltion games new ip
project cobalt inXile
و احتمالا نمایش ironman رو از EA میارن که مثلا رقیبی برای اسپایدی رو میکنن
اما قطعا و قطعا بغیر از همین نمایش ها که بنظرم 70 درصدشون احتمالشون بالاس که اگه 50 درصدشونم حضور داشته باشن رسما آتیش بازی میشه که سونی هم بخاطر همین گذاشت بعد ایونت ماکرو راند دوم رو قوی تر پیش ببره(نظر شخصی)

• Like
Reactions: AmirPh78
خوبه منم منتظر کیلزون 2 ریمستر باشم؟
ما سونی فن های آزاده در جبه حق ( سینگل پلیر) علیه باطل (gaas) هستیم. فرقی نداره حق سونی یا ماکرو باشه ما همیشه در راه راستی و درستی قدم بر می داریم.

هنوز بعد از ۱۲-۱۳ سال برای بعضیا درس عبرت نشده. هر چی به شوکیس نزدیک میشیم توقعات میبرن بالا و نمایش های بازیهایی مثل فیبل یه حدس محال بود شده یه گزینه قطعی! می بینم ولف ۳ هم اضافه کردین! تهش همونا که بیشترین توقع ها ایجاد کردن ناامیدترین های بعد شوکیس میشن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or