به نظر من که تانک هم میره ور دل قطار پارک میکنه
تازه این حالت خوبشه و ممکنه مقصدش از اون قطار کذایی هم بدتر باشه.
مگر این که در یه حرکت جنون آمیز بیان بگن گور بابای CMA و FTC و قانون و قضا، ما رفتیم که AKB رو ببلعیم. از پس فردا هم کل COD ها روی Game Pass هستند. بخورید و بیاشامید اما اسراف نکنید.
اشتباهی که MS کرد معرفیهای بیش از حد زود هنگامش بود. اگر به جای n سال پیش در همین نمایش ۱۱ روز دیگه فیبل و ... رو نشون میدادن و برای دو سال دیگه تاریخ میزدن، دیگه کسی رو پاش بند نبود.
اما الان باید برای نشون دادن مجدد یه CG از بازی قبلاً معرفی شده، هایپ بود؟
خیالت تخت این تانک با قدرت از روی موانع رد میشهبه نظر من که تانک هم میره ور دل قطار پارک میکنه
مگر این که در یه حرکت جنون آمیز بیان بگن گور بابای CMA و FTC و قانون و قضا، ما رفتیم که AKB رو ببلعیم. از پس فردا هم کل COD ها روی Game Pass هستند. بخورید و بیاشامید اما اسراف نکنید.
اشتباهی که MS کرد معرفیهای بیش از حد زود هنگامش بود. اگر به جای n سال پیش در همین نمایش ۱۱ روز دیگه فیبل و ... رو نشون میدادن و برای دو سال دیگه تاریخ میزدن، دیگه کسی رو پاش بند نبود.
این کار رو نکن با خودتخیالت تخت این تانک با قدرت از روی موانع رد میشه
شوکیس پیش رو بهترین شوکیس تاریخ مایکروسافت میشه
بوکمارک شد استاد . بعد رویداد حالتو میپرسم
View attachment 295305
آیا آنها می توانند؟
View attachment 295305
آیا آنها می توانند؟
رفیق صحبت هات درست هست ولی مایکروسافت با توجه به وضعیتی که Xbox One داشت مجبور بود برای نشان دادن اینکه به دنبال بازی های بزرگ و به خصوص سینگل پلیر هست،هر چه دارد و ندارد رو به نمایش بگذارد تا حداقل فن بیس خودش رو بتواند حفظ کند.به نظر بنده اشتباه هم نکرد،درست هست فشار روی استودیوها زیاد شده ولی شرایط از اون وضعیت ناامید کننده نسل قبل فرسنگ ها بهتر است.به هر حال این بازی ها هم کم کم عرضه می شوند و این وضعیت معرفی تعداد زیادی بازی چندین سال قبل از عرضه هم قطعا ادامه نخواهد یافت.به نظر من که تانک هم میره ور دل قطار پارک میکنه
حمید دیگه خیلی داری توقعمون رو میبری بالا بخدا اگه من هایپ بشم و اپیک فیل بشم یقه تک تکتون رو میگیرماگر این چهار تا به همراه استارکر و موتور اسپورت و replaced باشه دیگه چی می خوایم؟
یکی دو تا هم تیزر cgi برای عناوین جدید دیگه قشنگ رویایی میشه.
حمید دیگه خیلی داری توقعمون رو میبری بالا بخدا اگه من هایپ بشم و اپیک فیل بشم یقه تک تکتون رو میگیرم
رسما میشه بهترین event تاریخ Xboxاگر این چهار تا به همراه استارکر و موتور اسپورت و replaced باشه دیگه چی می خوایم؟
یکی دو تا هم تیزر cgi برای عناوین جدید دیگه قشنگ رویایی میشه.