نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

به نظر من که تانک هم میره ور دل قطار پارک می‌کنه :-"

تازه این حالت خوبشه و ممکنه مقصدش از اون قطار کذایی هم بدتر باشه.

مگر این که در یه حرکت جنون آمیز بیان بگن گور بابای CMA و FTC‌ و قانون و قضا، ما رفتیم که AKB رو ببلعیم. از پس فردا هم کل COD ها روی Game Pass هستند. بخورید و بیاشامید اما اسراف نکنید.

اشتباهی که MS کرد معرفی‌های بیش از حد زود هنگامش بود. اگر به جای n سال پیش در همین نمایش ۱۱ روز دیگه فیبل و ... رو نشون میدادن و برای دو سال دیگه تاریخ می‌زدن، دیگه کسی رو پاش بند نبود.
اما الان باید برای نشون دادن مجدد یه CG از بازی قبلاً معرفی شده، هایپ بود؟ :-<

مگر این که در یه حرکت جنون آمیز بیان بگن گور بابای CMA و FTC‌ و قانون و قضا، ما رفتیم که AKB رو ببلعیم. از پس فردا هم کل COD ها روی Game Pass هستند. بخورید و بیاشامید اما اسراف نکنید.

اشتباهی که MS کرد معرفی‌های بیش از حد زود هنگامش بود. اگر به جای n سال پیش در همین نمایش ۱۱ روز دیگه فیبل و ... رو نشون میدادن و برای دو سال دیگه تاریخ می‌زدن، دیگه کسی رو پاش بند نبود.

قبول دارم.کسی هم از پلی گروند انتظار نداشت که فیبل بسازه و بجورایی سوپراز بزرگی میشد. ولی خب فکر کنم بازی ریبوت شد و همین پروسه ساخت رو مقداری طولانی تر کرد. حالا معلوم نیست cg باشه و احتمالا گیم پلی ببینیم. اگه تاریخ انتشار بازی 2024 باشه، الان قاعدتا باید یه گیم پلی نشون بدن.

در مورد تانک که با راکت لانچر به فنا بره هم، چیزی واقعا معلوم نیست. بستگی به میزان هایپ داره. فعلا ملت انتظاراتشون رو پایین نگه داشتن. اونور که قطار رفت ته دره این بود که ملت بعد از 2 سال انتظار یه شوکیس خفن از فرست پارتیا بودن که اینطور شد.

خیالت تخت این تانک با قدرت از روی موانع رد می‌شه
شوکیس پیش رو بهترین شوکیس تاریخ مایکروسافت میشه

بوکمارک شد استاد . بعد رویداد حالتو میپرسم:-c

دوست عزيز چرا از فونت استاندارد استفاده ميكني؟ :D

______

دوستان دوستان با چه فكتي ميگيد سي جي نشون ميدن؟
فيبل تقريبا قطعه نمايشش
نظر رو اينه ممكنه فقط اين انجين باشه و احتمال سي جي بودنش خيلي خيلي كمه

بعد فكت از شوكيس سوني ميارين كه چون اونجا اكثرا سي جي بود اينجام همينه؟
سي جي عمدتا براي معرفيهاي تازه هست

View attachment 295305
آیا آنها می توانند؟ :D

اگر این چهار تا به همراه استارکر و موتور اسپورت و replaced باشه دیگه چی می خوایم؟
یکی دو تا هم تیزر cgi برای عناوین جدید دیگه قشنگ رویایی میشه.

رفیق صحبت هات درست هست ولی مایکروسافت با توجه به وضعیتی که Xbox One داشت مجبور بود برای نشان دادن اینکه به دنبال بازی های بزرگ و به خصوص سینگل پلیر هست،هر چه دارد و ندارد رو به نمایش بگذارد تا حداقل فن بیس خودش رو بتواند حفظ کند.به نظر بنده اشتباه هم نکرد،درست هست فشار روی استودیوها زیاد شده ولی شرایط از اون وضعیت ناامید کننده نسل قبل فرسنگ ها بهتر است.به هر حال این بازی ها هم کم کم عرضه می شوند و این وضعیت معرفی تعداد زیادی بازی چندین سال قبل از عرضه هم قطعا ادامه نخواهد یافت.

اگر این چهار تا به همراه استارکر و موتور اسپورت و replaced باشه دیگه چی می خوایم؟
یکی دو تا هم تیزر cgi برای عناوین جدید دیگه قشنگ رویایی میشه.
حمید دیگه خیلی داری توقعمون رو میبری بالا :D بخدا اگه من هایپ بشم و اپیک فیل بشم یقه تک تکتون رو میگیرم

من بعد از انفجار هایپ ترین اونور، دیگه واقعا اصلا حتا منتظر بازی خاصی هم نیستم، میگم هرچی نشون میدن فقط یک، لایو سرویس نباشه، دو گیم پلی نسل بعدی نشون بدن، زخم شدیم با این کراس جن ها، همین. دیگه واقعا مهم نیست چیه اون بازی، شوکیس برای من میشه پرفکت:دی فقط یه بازی آدمیزادی ببینیم که توش یه مشت تین ایجر درب و داغون وسط یه گالن رنگ آبی و بنفش و نارنجی، با ژست های احمقانه ادای گنگ های کول و باحال رو در نیارن، یا تیزر CG کاسه بشقاب. گیم پلی، با گرافیک نسل بعدی. حالا گیمه هرچی که هست هست!

حمید دیگه خیلی داری توقعمون رو میبری بالا :D بخدا اگه من هایپ بشم و اپیک فیل بشم یقه تک تکتون رو میگیرم

اتفاقا بنظرم هايپ رو ببريم بالا فارق ازين كه چي پيش مياد
وقتي همه خوشحالن و با هم تقسيم ميكن اين حس خوب رو خيلي لذت بخشه
و اون بخشي رو كه ممكنه شوكيس نااميدمون كنه رو بايد بذاريم كنار حتي به غلط ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or