نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

اون لیست گیمپس آره. ولی بقیه چیزاش همین حدسیاته. مثلا ابلیویون که گفته بود تو این مراسم هست ولی الان میگه نیست.
تو دادگاه ایکس باکس لیست لو رفت و همه عناوینش دو سال تاخیر داشت و ابلیویون فکر کنم 2022 بود ولی 2024 نیومد منطقیه امسال بیاد و لیکی نیست و منم میتونم بگم.
یه لیستی درست کرده رددیت براساس نظر کاربران برای لیکرها

View attachment 363246View attachment 363247View attachment 363248

گذاشتنش تو درجه سوم و 50/50
با همین لیکهای ساده و استنباطی تو 50/50 هست و گر نه باید میرفت تو دسته پنجم

اون لیک مال ماشین بود و میگه یه شوتر کانتر طور داره میسازه و آنلاین و به quake ربطی نداره و به نظر deathmatch نداره و یه حالتی مثل فرم نجات تو کانتر داره
ماشین احتمالا سرگرم ولف و همین لیک احتمالی و ساپورت ایندی و ساخت نسخه بعدی باشهه.
quake رو به احتمال زیاد id داره میزنه
________
میبینم بالاخره کلاسهای روحیه دهی برای هاف لایف اثر کرده و به عرضه هاف لایف ایمان آوردی
خیلی لیک های عجیب و هایپ آوری ازش اومده😍😍😁. کلا وقتی اخبار حول یه عنوانی زیاد میشه و از هر طرف یه خبری لیک میشه دیگه باید قطع به یقین دونست توسعه شو😍. احتمال میدم امسال رونمایی بشه و همه رو شوکه کنه نمایشش، سال بعدم اگر عرضه بشه دیگه هیچی از دنیای گیم نمیخوام به جز یه quake 😁

• Like
Reactions: rahyarpaul
خیلی لیک های عجیب و هایپ آوری ازش اومده😍😍😁. کلا وقتی اخبار حول یه عنوانی زیاد میشه و از هر طرف یه خبری لیک میشه دیگه باید قطع به یقین دونست توسعه شو😍. احتمال میدم امسال رونمایی بشه و همه رو شوکه کنه نمایشش، سال بعدم اگر عرضه بشه دیگه هیچی از دنیای گیم نمیخوام به جز یه quake 😁
کرایسیس نمیخوای؟
راستی اون هاف لایف بلوشیفت هم ریمیکش کامل شده و عرضه شده. هنوز وقت نکردم بازی کنم ولی رو بلک مسا سوار میشه و همون تیمم ساختن

ظاهرا فردای مراسم، ign یک مصاحبه از اسپنسر قراره بزاره، بعید نیست یک بازی خبرساز باشه، حالا یا بازی اونقدر مهم هست که خبرساز می خواد بشه، یا یک بازی دیگه معرفی بشه که مولتی پلتفرم می خواد بشه!
شایعه: بنا به گفتهNateTheHate امسال هیلو مستر چیف کالکشن و فلایت سیم 2024 برای ps و سوییچ بعدی عرضه میشه!

کرایسیس نمیخوای؟
راستی اون هاف لایف بلوشیفت هم ریمیکش کامل شده و عرضه شده. هنوز وقت نکردم بازی کنم ولی رو بلک مسا سوار میشه و همون تیمم ساختن
منم متاسفانه وقت نکردم، خوراک شب عیدم جور شد پس😍.
کرایسیس هم خیلی دوست دارم منتها کرایتک بهترین بازیش برای من farcry اولی بود. یه چیز اونجوری میخوام ازشون😁

• Like
Reactions: rahyarpaul
شایعه: طبق گفته NateTheHate، احتمالا بازی Final Fantasy Remake در سال ۲۰۲۵ و بازی فاینال فانتزی ریبرث در ۲۰۲۶ برای Xbox و سوییچ ۲ عرضه خواهند شد.
اگر ریبرث برای سوییچ 2 بیاد این نسل بسیار جالب قراره بشه.:دی
هرچند امیدوارم با فریم ریت داخل در و دیوار لانچ نشه:دی

اگر ریبرث برای سوییچ 2 بیاد این نسل بسیار جالب قراره بشه.:دی
هرچند امیدوارم با فریم ریت داخل در و دیوار لانچ نشه:دی
اینا ریبرث رو با همون انریل 4.2 ساختن، و حتی از پتانسیل انریل 4 هم بخوبی استفاده نکردن، جفت نسخه ها یکسری دستاورد هایی داشته، ولی هر استدیو دیگه ای بود، ریبرث رو هم می تونست برا ps4 بده:دی
حتی هاماگوچی گفته، ممکنه برا سریع تر رسوندن پارت سوم، به انریل 5 کوچ نکنن، و فعلا تو دست برسی هست(بعید نیست نسخه سومم کلیت گرافیک فنیش، مثل همین دو نسخه باشه)

اینا ریبرث رو با همون انریل 4.2 ساختن، و حتی از پتانسیل انریل 4 هم بخوبی استفاده نکردن، جفت نسخه ها یکسری دستاورد هایی داشته، ولی هر استدیو دیگه ای بود، ریبرث رو هم می تونست برا ps4 بده:دی
حتی هاماگوچی گفته، ممکنه برا سریع تر رسوندن پارت سوم، به انریل 5 کوچ نکنن، و فعلا تو دست برسی هست(بعید نیست نسخه سومم کلیت گرافیک فنیش، مثل همین دو نسخه باشه)
درمورد انجینش گفتی یه مسئله ای تو ذهنم بود نمیدونم ایراد از انجینه یا گندکاری و کم کاری سازنده بوده.
تو هر جفت نسخه مخصوصا ریبرث تو قشنگ تمام ابجکت هارو قبل از اضافه شدن تکسچر بهشون رو حس میکردی. یعنی مثلا نزدیک یه پرتگاه میشدی کاملا حس میکنی رو یه مکعب هستی که رسیدی به لبش. یا مثلا رو زمین که راه میرفتی کاملا حس میکردی این به سطح صیقلیه که یه سری تکسچر سنگم روشه. یا مثلا یه جا علف و اینا داشت که صرفا تکسچر بودن و اصلا ابجکت نبودن. فکر کنم گری باکس میگن بهش اون محیطی که توش از گیم پلی اینا تست میگیرن. من همش احساس میکنم تو اون استیج از ساخت بازیم که حالا همینطوری یه تکسچری هم انداختن روش.
در کل کاش با همون لومینوس می‌ساختن اینو.

چون لیست داخلی ایکس باکس همین الانم خیلی پره و قراره
دووم و soouth of midnight و avowed رو برا نیمه اول سال احتمالا و میگن ابلیویون ژوئن
و نیمه دومم کالاف و فیبل و outer worlds 2 هست
شایعه گیرزم هست و حتی clock work هم ممکنه
_______
بعدم تو دولوپر عناوین سال میان، بعیده فورتزا و بقیه باشن
یا باید فیبلی، کالافی تاخیر بخورن یا عنوانه جمع و جور باشه
پروژه مارا از نینجا تئوری
پروژه ماوریک از people can fly
بازی 25 سالگی دابل فاین
__
اگه چیزی غیر اینا باشه، احتمالا خارج از ایکس باکسه، مگه قصد داشته باشه عنوان سال نباشه و اونموقع بزنن rpg اکتی رو معرفی کنن

و نیمه دومم کالاف و فیبل و outer worlds 2 هست
فقط منم که فکر میکنم تو تریلر جدید TOW2 گفتن 2025 چون برنامه دارن یه تریلر خنده دار دیگه بسازن برای اعلام تاخیر بازی؟؟؟ :D

البته گیم پلی‌اش توی تریلر واقعا با کیفیت و پالیش شده به نظر میرسید.

• Like
Reactions: m.d.makan
فقط منم که فکر میکنم تو تریلر جدید TOW2 گفتن 2025 چون برنامه دارن یه تریلر خنده دار دیگه بسازن برای اعلام تاخیر بازی؟؟؟ :D

من واقعا بعد این Avowed و TOW2 انتظارم از آبسیدین اینه که خودش رو از این مرحله جدا کنه و یک بازی بزرگتر رو هدفگذاری کنه.
قطعا این دوتا بازی جزو مورد انتظارهای امسالم هستن ولی خب مشخصه که نهایت پتانسیل استودیو نمیتونن باشن.

باید خیلی خوشبین بود که با 400-300 نفر پرسنل و حتی برون سپاری بشه گفت این دوتا بازی که بطور همزمان مراحل توسعش با یکی دوتا بازی کوچکتر پیش رفته AAA باشن.
تازه احتمالا بازی معرفی نشده هم شاید داشته باشن.

دوزاریهای استودیو مثل کارگردان هنری Avowed رو که بزاریم کنار (جدای از کیفیت کارش که شاید خوب باشه) ، پتانسیل این استودیو خیلی خیلی بیشتر از اینهاست.
امیدوارم بعد این دوتا بازی با مایکرو سر یک عنوان بزرگتر به توافق برسن و پروژه رو هم بدن دست Josh Sawyer.
البته اگه دوست داشته باشه که هنوز کار کنه و بازی بسازه.

ابسیدین از سال 2011 تا 2014 بازی نداد بعد 2014 یکی داد 2015 سه تا داد 2016 هم 2 تا داد.
_______
وقتی که اومد ماکرو تازه کلی بزرگ شده و از 2022 عنوان نداده. الان که 2 تا داده با توجه به سبقه ابسیدین عجیب نیست.

• Like
Reactions: DFSHINNOK7

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or