خیلی لیک های عجیب و هایپ آوری ازش اومده. کلا وقتی اخبار حول یه عنوانی زیاد میشه و از هر طرف یه خبری لیک میشه دیگه باید قطع به یقین دونست توسعه شو. احتمال میدم امسال رونمایی بشه و همه رو شوکه کنه نمایشش، سال بعدم اگر عرضه بشه دیگه هیچی از دنیای گیم نمیخوام به جز یه quakeاون لیست گیمپس آره. ولی بقیه چیزاش همین حدسیاته. مثلا ابلیویون که گفته بود تو این مراسم هست ولی الان میگه نیست.
تو دادگاه ایکس باکس لیست لو رفت و همه عناوینش دو سال تاخیر داشت و ابلیویون فکر کنم 2022 بود ولی 2024 نیومد منطقیه امسال بیاد و لیکی نیست و منم میتونم بگم.
یه لیستی درست کرده رددیت براساس نظر کاربران برای لیکرها
View attachment 363246View attachment 363247View attachment 363248
گذاشتنش تو درجه سوم و 50/50
با همین لیکهای ساده و استنباطی تو 50/50 هست و گر نه باید میرفت تو دسته پنجم
اون لیک مال ماشین بود و میگه یه شوتر کانتر طور داره میسازه و آنلاین و به quake ربطی نداره و به نظر deathmatch نداره و یه حالتی مثل فرم نجات تو کانتر داره
ماشین احتمالا سرگرم ولف و همین لیک احتمالی و ساپورت ایندی و ساخت نسخه بعدی باشهه.
quake رو به احتمال زیاد id داره میزنه
________
میبینم بالاخره کلاسهای روحیه دهی برای هاف لایف اثر کرده و به عرضه هاف لایف ایمان آوردی
کرایسیس نمیخوای؟خیلی لیک های عجیب و هایپ آوری ازش اومده. کلا وقتی اخبار حول یه عنوانی زیاد میشه و از هر طرف یه خبری لیک میشه دیگه باید قطع به یقین دونست توسعه شو. احتمال میدم امسال رونمایی بشه و همه رو شوکه کنه نمایشش، سال بعدم اگر عرضه بشه دیگه هیچی از دنیای گیم نمیخوام به جز یه quake
شایعه: بنا به گفتهNateTheHate امسال هیلو مستر چیف کالکشن و فلایت سیم 2024 برای ps و سوییچ بعدی عرضه میشه!ظاهرا فردای مراسم، ign یک مصاحبه از اسپنسر قراره بزاره، بعید نیست یک بازی خبرساز باشه، حالا یا بازی اونقدر مهم هست که خبرساز می خواد بشه، یا یک بازی دیگه معرفی بشه که مولتی پلتفرم می خواد بشه!
منم متاسفانه وقت نکردم، خوراک شب عیدم جور شد پس.کرایسیس نمیخوای؟
راستی اون هاف لایف بلوشیفت هم ریمیکش کامل شده و عرضه شده. هنوز وقت نکردم بازی کنم ولی رو بلک مسا سوار میشه و همون تیمم ساختن
اگر ریبرث برای سوییچ 2 بیاد این نسل بسیار جالب قراره بشه.شایعه: طبق گفته NateTheHate، احتمالا بازی Final Fantasy Remake در سال ۲۰۲۵ و بازی فاینال فانتزی ریبرث در ۲۰۲۶ برای Xbox و سوییچ ۲ عرضه خواهند شد.
اینا ریبرث رو با همون انریل 4.2 ساختن، و حتی از پتانسیل انریل 4 هم بخوبی استفاده نکردن، جفت نسخه ها یکسری دستاورد هایی داشته، ولی هر استدیو دیگه ای بود، ریبرث رو هم می تونست برا ps4 بدهاگر ریبرث برای سوییچ 2 بیاد این نسل بسیار جالب قراره بشه.
هرچند امیدوارم با فریم ریت داخل در و دیوار لانچ نشه
درمورد انجینش گفتی یه مسئله ای تو ذهنم بود نمیدونم ایراد از انجینه یا گندکاری و کم کاری سازنده بوده.اینا ریبرث رو با همون انریل 4.2 ساختن، و حتی از پتانسیل انریل 4 هم بخوبی استفاده نکردن، جفت نسخه ها یکسری دستاورد هایی داشته، ولی هر استدیو دیگه ای بود، ریبرث رو هم می تونست برا ps4 بده
حتی هاماگوچی گفته، ممکنه برا سریع تر رسوندن پارت سوم، به انریل 5 کوچ نکنن، و فعلا تو دست برسی هست(بعید نیست نسخه سومم کلیت گرافیک فنیش، مثل همین دو نسخه باشه)
فقط منم که فکر میکنم تو تریلر جدید TOW2 گفتن 2025 چون برنامه دارن یه تریلر خنده دار دیگه بسازن برای اعلام تاخیر بازی؟؟؟و نیمه دومم کالاف و فیبل و outer worlds 2 هست
من واقعا بعد این Avowed و TOW2 انتظارم از آبسیدین اینه که خودش رو از این مرحله جدا کنه و یک بازی بزرگتر رو هدفگذاری کنه.فقط منم که فکر میکنم تو تریلر جدید TOW2 گفتن 2025 چون برنامه دارن یه تریلر خنده دار دیگه بسازن برای اعلام تاخیر بازی؟؟؟
البته گیم پلیاش توی تریلر واقعا با کیفیت و پالیش شده به نظر میرسید.
ابسیدین از سال 2011 تا 2014 بازی نداد بعد 2014 یکی داد 2015 سه تا داد 2016 هم 2 تا داد.فقط منم که فکر میکنم تو تریلر جدید TOW2 گفتن 2025 چون برنامه دارن یه تریلر خنده دار دیگه بسازن برای اعلام تاخیر بازی؟؟؟
البته گیم پلیاش توی تریلر واقعا با کیفیت و پالیش شده به نظر میرسید.