نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

کرایتک واقعا با چنگ و دندون خودش رو نجات داد، یه مو تا بسته شدن فاصله داشتن.
از Hunt خیلی درس گرفتن قطعا، هم توی پشتیبانی و اپتیمایز کردن هم اضافه کردن یه مالتی پلیر مفصل به کمپین.

یکی از بهترین ساندترکهای تاریخ برای من:Crying1:

View attachment VID_20250109_211813_665.mp4.mp4

ولی این ip خیلی خرج رو دست من گذاشت :D اون زمان پرچمدارهای کارت گرافیک ها هم قادر به اجرای درست این تو نهایت تنظیمات گرافیکی نبودن. (بخصوص نسخه اول)
خیلی وقته از اوضاع کرایتک خبر چندانی ندارم اما فکر کنم دیگه از اون کرایتک افسانه ای دهه ی 2000 خبری نیست و یادمه میگفتن تمام نخبه هاشون رفتند. امیدوارم اشتباه کنم.

یکی از بهترین ساندترکهای تاریخ برای من:Crying1:

View attachment 363182

ولی این ip خیلی خرج رو دست من گذاشت :D اون زمان پرچمدارهای کارت گرافیک ها هم قادر به اجرای درست این تو نهایت تنظیمات گرافیکی نبودن. (بخصوص نسخه اول)
خیلی وقته از اوضاع کرایتک خبر چندانی ندارم اما فکر کنم دیگه از اون کرایتک افسانه ای دهه ی 2000 خبری نیست و یادمه میگفتن تمام نخبه هاشون رفتند. امیدوارم اشتباه کنم.
با احترام به کرایسیس ۳ به نظرم بهترین main theme سری و حتی شوترهای اول شخص در کنار MW2 متعلق به Crysis 2ئه، اثر هانس زیمر

احتمال Forza horizon 6 از همه چی بیشتره بنظرم، از اولین نسخش تا الان هیچوقت اینقد فاصله بین دوتا ریلیزش نیوفتاده پس احتمال زیاد اگه اینجا نبینیمش تو E3 میبینیمش و در نهایت تا آخر سال ریلیز میشه.

تا موقع ریلیزش میشه تقریبا 4 سال از نسخه قبلش! انتظار یک چیز خیلی خفن دارم ازشون.

این extasis هیچی نمیدونه.فقط لیکای بقیه رو که به زمانشون میرسه، تکرار میکنه
همین چند وقت پیش میگفت ایکس باکس تو گیم اواردز نیست و فقط بازی south of midnight هست که south نبود و بجاش رونمایی outer 2 بود
خودش گفته بود چون لیک ابلیویون در اومده بود که تو همین ایونت ابلیویون هست الان میبینه بقیه گفتن نیست، اینم اومده میگه نیست. هیچی این نمیدونه.
extasis تنها منبعش پست های سایت مایکروسافت هست که قبل از انتشار دسترسی داره بهشون واسه همینم همه بازی های گیم پس رو با دقت 100 درصدی پیشبینی میکنه و تاریخ دایرکت رو هم همین یکی دو روز پیش لیک کرد

ظاهرا فردای مراسم، ign یک مصاحبه از اسپنسر قراره بزاره، بعید نیست یک بازی خبرساز باشه، حالا یا بازی اونقدر مهم هست که خبرساز می خواد بشه، یا یک بازی دیگه معرفی بشه که مولتی پلتفرم می خواد بشه!

آخرین ویرایش:
extasis تنها منبعش پست های سایت مایکروسافت هست که قبل از انتشار دسترسی داره بهشون واسه همینم همه بازی های گیم پس رو با دقت 100 درصدی پیشبینی میکنه و تاریخ دایرکت رو هم همین یکی دو روز پیش لیک کرد
xbox developer direct بعدی ایکس باکس تو 22 ژانویه 2026 هست. میزاره پنجشنبه یکی مونده به آخر ژانویه
xbox partner بعدی ماکرو تو مارسه احتمال زیاد 15 یا 16 اسفند به احتمال بیشتر یه پارتنرم تو اکتبر میزاره میانه اکتبر
ایونت اصلی ایکس باکس 8 ژوئنه میشه 18 خرداد 1404
______
یا حتی state of play سونی هم که تو همه ماهها میریزه یه نکته که داره همیشه رعایت میکنه بامداد جمعه بوقت ماست و تو فاصله کمتر از 48 ساعت معرفی میکنه
اینا یه الگو دارن و لیکشون تو کارای ایکس باکس سخت نیست اصلا
محمد طالبیان که قبلا تو بازیسنتر لیکر بهتریه یه جا داشت، هر چی بازی شنیده بود رو لیک میکرد.برنامه های بعدی بلیزارد و ....
خواستیم پیداش کنیم منبع quake اش رو حداقل بگه، نیومد.
نکنه quake هست

آخرین ویرایش:
xbox developer direct بعدی ایکس باکس تو 22 ژانویه 2026 هست. میزاره پنجشنبه یکی مونده به آخر ژانویه
xbox partner بعدی ماکرو تو مارسه احتمال زیاد 15 یا 16 اسفند به احتمال بیشتر یه پارتنرم تو اکتبر میزاره میانه اکتبر
ایونت اصلی ایکس باکس 8 ژوئنه میشه 18 خرداد 1404
______
یا حتی state of play سونی هم که تو همه ماهها میریزه یه نکته که داره همیشه رعایت میکنه بامداد جمعه بوقت ماست و تو فاصله کمتر از 48 ساعت معرفی میکنه
اینا یه الگو دارن و لیکشون تو کارای ایکس باکس سخت نیست اصلا
محمد طالبیان که قبلا تو بازیسنتر لیکر بهتریه یه جا داشت، هر چی بازی شنیده بود رو لیک میکرد.برنامه های بعدی بلیزارد و ....
خواستیم پیداش کنیم منبع quake اش رو حداقل بگه، نیومد.
نکنه quake هست
درسته تاریخ لایو استریم برنامه داره ولی خب extasis قطعا یه منبعی داره که همیشه لیست دراپ های گیم پس رو با فاصله کم قبل از اعلام رسمی لیک میکنه

در مورد Quake هم یکی تو ردیت یه کلیپ قدیمی از جف گرستمن پیدا کرده که گفته Machine Games داره یه شوتر آنلاین میسازه یعنی همه شواهد و قرائن نشون میدن Quake جدید تو راهه. از اپیک تقاضا داریم یه تکونی به خودش بده حالا که HL3 و Q6 دارن ساخته میشن یه آنریل تورنومنت جدید هم بده که بازگشت FPS های کلاسیک رو تکمیل کنه :دی

• Like
Reactions: rahyarpaul
درسته تاریخ لایو استریم برنامه داره ولی خب extasis قطعا یه منبعی داره که همیشه لیست دراپ های گیم پس رو با فاصله کم قبل از اعلام رسمی لیک میکنه

در مورد Quake هم یکی تو ردیت یه کلیپ قدیمی از جف گرستمن پیدا کرده که گفته Machine Games داره یه شوتر آنلاین میسازه یعنی همه شواهد و قرائن نشون میدن Quake جدید تو راهه. از اپیک تقاضا داریم یه تکونی به خودش بده حالا که HL3 و Q6 دارن ساخته میشن یه آنریل تورنومنت جدید هم بده که بازگشت FPS های کلاسیک رو تکمیل کنه :دی
Quake جدید اگر آنلاین باشه واقعا بی معناس، چون اینا همون champions رو که آنلاین ساختن و چندان اقبالی بهش نشد رو میتونستن روش کار کنن. از اونجایی که احتمال ساختش بدست machin games هم بالاس قطعا یه عنوان sp هست تا mp بادتوجه به تخصص mg . اخباری هم اومده بود که حتی خود id هم تنها پروژه در دست ساختش doom the dark ages نیست و داره روی پروژه های دیگه هم کار میکنه. پس حتی ممکنه این پروژه quake جدید با همکاری id و machin games ساخته بشه.
Half life 3 هم دیگه کاملا قطعی هست که داره ساخته میشه و اینقدر این مدت ازش خبر اومده که شک ندارم بازی توی مراحل ساخت هست فقط مونده رونماییش که واقعا امیدوارم توی یکی از این ایونت ها همین اوایل سال جدید چشممونو روشن کنن.

اون لیست گیمپس آره. ولی بقیه چیزاش همین حدسیاته. مثلا ابلیویون که گفته بود تو این مراسم هست ولی الان میگه نیست.
تو دادگاه ایکس باکس لیست لو رفت و همه عناوینش دو سال تاخیر داشت و ابلیویون فکر کنم 2022 بود ولی 2024 نیومد منطقیه امسال بیاد و لیکی نیست و منم میتونم بگم.
یه لیستی درست کرده رددیت براساس نظر کاربران برای لیکرها

2025-01-10_14-40-30.jpg 2025-01-10_14-40-12.jpg 2025-01-10_14-39-50.jpg

گذاشتنش تو درجه سوم و 50/50
با همین لیکهای ساده و استنباطی تو 50/50 هست و گر نه باید میرفت تو دسته پنجم
Quake جدید اگر آنلاین باشه واقعا بی معناس، چون اینا همون champions رو که آنلاین ساختن و چندان اقبالی بهش نشد رو میتونستن روش کار کنن. از اونجایی که احتمال ساختش بدست machin games هم بالاس قطعا یه عنوان sp هست تا mp بادتوجه به تخصص mg . اخباری هم اومده بود که حتی خود id هم تنها پروژه در دست ساختش doom the dark ages نیست و داره روی پروژه های دیگه هم کار میکنه. پس حتی ممکنه این پروژه quake جدید با همکاری id و machin games ساخته بشه.
Half life 3 هم دیگه کاملا قطعی هست که داره ساخته میشه و اینقدر این مدت ازش خبر اومده که شک ندارم بازی توی مراحل ساخت هست فقط مونده رونماییش که واقعا امیدوارم توی یکی از این ایونت ها همین اوایل سال جدید چشممونو روشن کنن.
اون لیک مال ماشین بود و میگه یه شوتر کانتر طور داره میسازه و آنلاین و به quake ربطی نداره و به نظر deathmatch نداره و یه حالتی مثل فرم نجات تو کانتر داره
ماشین احتمالا سرگرم ولف و همین لیک احتمالی و ساپورت ایندی و ساخت نسخه بعدی باشهه.
quake رو به احتمال زیاد id داره میزنه
________
میبینم بالاخره کلاسهای روحیه دهی برای هاف لایف اثر کرده و به عرضه هاف لایف ایمان آوردی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or