سالخورده سایت بیا اینم مال توآقا دیگه پیریه دیگه. دنبال میکنم هنوزم، به هر حال استودیوی محبوب من بوده و هست و خواهد بود منتها هم کهولت سن و درگیری های زندگیه هم تقصیر خودشونه که قطره چکونی ازشون اطلاعات میاد بیرون. به هر حال واقعا امیدوارم تا نمردم یک نسخه دیگه از quake رو ببینم خیلی حیفه که این بازی که روزی سر دمدار تکنولوژی و گیم دیزاین بود خودش رو با استانداردها و تکنولوژی روز به مخاطبای جدید نشون نده. البته امیدوارم همون جادوی دهه ۹۰ رو داخلش داشته باشه.
ایکس باکس وایر زدهمطمئنی؟؟ دایرکت پارسال زیرنویس فارسی داشت ولی.. حتی اون نمایش الدر اسکرولز که بعد از نمایش اصلی پخش شد زیرنویس فارسی داشت
کالکشن اگه ریمستر باشه که به درد نمیخوره چون دیگه تقریبا نزدیک ۲۰ سال از نسخه اول داره میگذره این بازی باید ریمیک بشه.با توجه به این شایعات اخیر، چی میشد یهو کالکشن GeoW رو شدو دراپ میکردن میگفتن برید الان دنلدش کنید ریمیک GeoW2
نسخه اول اگه الان بازی کنی واقعا outdated نیست، بنظرم یک soft remake کافیهکالکشن اگه ریمستر باشه که به درد نمیخوره چون دیگه تقریبا نزدیک ۲۰ سال از نسخه اول داره میگذره این بازی باید ریمیک بشه.
اگه ریمیک هم باشه که شدو دراپ نمیشه
کالکشن اگه ریمستر باشه که به درد نمیخوره چون دیگه تقریبا نزدیک ۲۰ سال از نسخه اول داره میگذره این بازی باید ریمیک بشه.
نسخه اول خیلی وقته ریمیک شده!نسخه اول اگه الان بازی کنی واقعا outdated نیست، بنظرم یک soft remake کافیه
امیدوارم Indiana Jones هم معرفی بشه و صحنه های in engine یا in game داشته باشه تریلرش، سینماتیک کاتسین نباشه
کالکشن اگه ریمستر باشه که به درد نمیخوره چون دیگه تقریبا نزدیک ۲۰ سال از نسخه اول داره میگذره این بازی باید ریمیک بشه.
من XSX رو که گرفتم، به عنوان افتتاحیه همه Gears هارو پشت سر هم بازی کردم (غیر جاجمنت البته). به جرات میگم GeoW2 هنوزم که هنوزه گرافیکش قابل دفاعه و به هیچ عنوان منسوخ نیست. و این به خاطر Art Direction خفن بازیه. با همون یه مقدار بوست گرافیکی که کنسول میده و یه TV خوب حس فرش بودن میکنی.
حالا نه اینکه Remake بد باشه، قطعا ریمیک سه گانه با قدرت ویژوالی فوق خفنی که کوآلشن داره ماورای همه آرزوهای گیمینگ منه، اما من به ریمستر هم راضیم. شدو دراپ هم که گفتن نداریم. نمیخوایم ما هم همون یه تریلر نشون بدن من برم تو افق محو بشم
از Hi Fi Rush 2 هم به شدت استقبال میکنم
تا الانم خیلی لفتش دادن.نمیخوان یه مشت کال او دیوتی رو رو گیمپس بذارن؟
من XSX رو که گرفتم، به عنوان افتتاحیه همه Gears هارو پشت سر هم بازی کردم (غیر جاجمنت البته). به جرات میگم GeoW2 هنوزم که هنوزه گرافیکش قابل دفاعه و به هیچ عنوان منسوخ نیست. و این به خاطر Art Direction خفن بازیه. با همون یه مقدار بوست گرافیکی که کنسول میده و یه TV خوب حس فرش بودن میکنی.
حالا نه اینکه Remake بد باشه، قطعا ریمیک سه گانه با قدرت ویژوالی فوق خفنی که کوآلشن داره ماورای همه آرزوهای گیمینگ منه، اما من به ریمستر هم راضیم. شدو دراپ هم که گفتن نداریم. نمیخوایم ما هم همون یه تریلر نشون بدن من برم تو افق محو بشم
از Hi Fi Rush 2 هم به شدت استقبال میکنم