نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

:-"
گفتم بهتون ایمان نداشتید گفتید آفلاین تایید شده :-"
Free Play Mode فقط آفلاین اه.
البته رفیق کامل لایو سرویس نیست،به سبک شماره های قبلی بخش Career Mode هم دارد که اتفاقا به نظر می آید بهتر از قبل باشد.اگر کاملا آنلاین و لایو سرویس بود برای من یک ناامیدی بزرگ به حساب می آمد.

من با هردو مشکل دارم و همیشه آنلاین بودن یک مود سینگل کاملا غلطه. ولی جی تی 7 سر همین قضایا که شما میگین الان دیگه عادی شده و همه اینترنت دارن و به نت وصلن توی اینترنت سلاخی شد ولی در رابطه با فورتزا اصلا این اتفاق نیوفتاد. بعضی دوستانی که الان میگن تصمیم درستیه زمان جی تی 7 کاملا موضع متفاوتی داشتن. نگین که به خاطر پرداخت درون برنامه‌ای بود چون اون فقط یکی از بحثها بود.

من با هردو مشکل دارم و همیشه آنلاین بودن یک مود سینگل کاملا غلطه. ولی جی تی 7 سر همین قضایا که شما میگین الان دیگه عادی شده و همه اینترنت دارن و به نت وصلن توی اینترنت سلاخی شد ولی در رابطه با فورتزا اصلا این اتفاق نیوفتاد. بعضی دوستانی که الان میگن تصمیم درستیه زمان جی تی 7 کاملا موضع متفاوتی داشتن. نگین که به خاطر پرداخت درون برنامه‌ای بود چون اون فقط یکی از بحثها بود.
کی میگه این اتفاق نیوفتاد؟ :دی ۱ هفته اول بخصوص اینقدر مشکلات کانکشن بود توی ردیت شلوار از پای سازنده ها در آورده بودن ملت :دی

علت اصلی کوبیده شدن جی تی ۷ هم بیشتر همون پرداخت های باورنکردنی درون برنامه اییش بود و خودتم اشاره کردی تنها دلیل نبود قطعا آنلاین بودن هم باعث نارضایتیه
کلا گیمرا از سینگل همیشه آنلاین خوششون نمیاد

کی میگه این اتفاق نیوفتاد؟ :D ۱ هفته اول بخصوص اینقدر مشکلات کانکشن بود توی ردیت شلوار از پای سازنده ها در آورده بودن ملت :D

علت اصلی کوبیده شدن جی تی ۷ هم بیشتر همون پرداخت های باورنکردنی درون برنامه اییش بود و خودتم اشاره کردی تنها دلیل نبود قطعا آنلاین بودن هم باعث نارضایتیه
کلا گیمرا از سینگل همیشه آنلاین خوششون نمیاد
میگم این اتفاق افتاد دیگه :D سر جی تی 7 این اتفاق افتاد و شلوارش رو درآوردن ولی سر فورتزا تا اینجا خیلی روال برخورد کردن یعنی زیاد گیر خاصی ندیدم. انتقاد دیدم ها ولی نع خیلی. ببین شاید اگه از طرف دولوپر این دوتا بازی این قضیه ببینی چیز منطقی ای به نظر بیاد ولی برای گیمر خیلی تو مخه. تایمی که اینترنت تو ایران ضعیف شده بود من 2 3 هفته نتونستم جی تی بازی کنم اصا. منتقدا هم سر این قضیه چندجا ازش نمره کم کردن.

• Like
Reactions: Need-More-Speed
نه خواب نبوده - ضمنا این حرکت رو از سونی کپی زد که گران توریسمو 7 رو نابود کرد با دایم اونلاین این همه بازی توسعه داده شده همزمان با گیم پس --پس نه خواب نبوده .موافق نیستم
عجب
دوستان چند ماه همیشه انلاین بود GT7 مسخره می کردن
حالا FM8 مشکلی نداره؟
باز هم مقصر سونی جهان خوار؟ مایکروسافت مجبور کرده کپی کنه

یک سال اول XBOX ONE زیر نظر Mattrick (نابودگر بخش XBOX)
Crimson Dragon
Killer Instinct
Forza Motorsport 5
Ryse: Son of Rome
Dead Rising 3
Sunset Overdrive
Halo: The Master Chief Collection
Forza Horizon 2
Titanfall

یک سال اول سری X زیر نظر 6 سال مدیریت فیل اسپنسر( منجی XBOX)

Halo Infinite

Microsoft Flight Simulator

Forza Horizon 5

Gears Tactics

عجب
حالا FM8 مشکلی نداره؟

Crimson Dragon
Killer Instinct
Forza Motorsport 5
Dead Rising 3
Sunset Overdrive
Forza Horizon 2
Titanfall

Halo Infinite

Forza Horizon 5

Gears Tactics

البته دكتر جان بايد عرض كنم خدمتت فورزا موتور اسپورت هشت رو احتمالا كمپاني kabir productions داره ميسازه

اين نسخه ريبوته و ٨ نيست :))

عجب
حالا FM8 مشکلی نداره؟

Crimson Dragon
Killer Instinct
Forza Motorsport 5
Dead Rising 3
Sunset Overdrive
Forza Horizon 2
Titanfall

Halo Infinite

Forza Horizon 5

Gears Tactics
آقا چرا از بازی ها لذت نمیبری؟ پلتفرم های دیگه منظورمه گرامی من همه پلتفر مها رو بازی میکنم خودم برای مثال. بخر بازی کن اذیت نکن خودت رو چرا حرص میخوری؟( بحث اونلاین بودن و دایم اونلاین بودن برای ما مشکل دار است البته بیشتر) - خوب دیگه ایشون گیم پس راه انداخت دیگه شما این رو نمیگی !؟ کلی هم استودیو جمع کرد کلی هم بازی ساختنه و در حال ساختن هستن. اون بازی هم دن ماتریک نساخت از نسل 360 دیدن موفق بودنه شروع کرده بودن توسعه عرضه شدن موقع کنسول . همه پلتفرم ها رو بازی کن خودتت رو اذیت نکن.

آقا چرا از بازی ها لذت نمیبری؟ پلتفرم های دیگه منظورمه گرامی من همه پلتفر مها رو بازی میکنم خودم برای مثال بخر بازی کن اذیت نکن خودت رو چرا حرص میخوری بحث اونلاین بودن و دایم اونلاین بودن برای ما مشکل دار است البته بیشتر - خوب دیگه ایشون گیم پس راه انداخت دیگه شما این رو نمیگی !؟ کلی هم استودیو جمع کرد کلی هم بازی ساختنه و در حال ساختن هستن. اون بازی هم دن ماتریک نساخت از نسل 360 دیدن موفق بودنه شروع کرده بودن توسعه عرضه شدن موقع کنسول . همه پلتفرم ها رو بازی کن خودتت رو اذیت نکن

داداش بازي كردن براي بيكارايي مثله ماهاست
وقتي تو عضو افتخاري Cma و Ftc باشي
و همزمان سردبير fna (fake new agency باشي
بنا به شغلت بايد فونت درشت هيت بدي :D

داداش بازي كردن براي بيكارايي مثله ماهاست
وقتي تو عضو افتخاري Cma و Ftc باشي
و همزمان سردبير fna (fake new agency باشي
بنا به شغلت بايد فونت درشت هيت بدي :D
نه اخه گرامی من نمیدونم - من هیچوقت نمیرم بخودم اجازه نمیدم برم تو تاپیک یک کنفرانس یک شرکتی که رو پلتفرمش نیستم( من همه پلتفرم ها رو استفاده میکنم همزمان استیم سوییج و فایو و سریز ایکس ) مرتب سنگ بندازم - داریم یک عده ای که روی این پلتفرم هستیم درباره یک سری بازی صحبت میکنیم به جای اینکه درباره مثلا تکنولوژی موتور کریشن بتسزدا یا اینکه مثلا id اومده در طراحی شاتر اسپید و موشن بلار استارفیلد کمک کرده صحبت کنیم میبنیم همه دارن هی به بحث های بیهوده این دوستمون با عرض پوزش پاسخ میدهند تعجب میکنم خود جیم رایان هم اینقدر از پلتفرم های دیگه بدش نمیاد که ایشون میاد . البته باید بریم ببینیم نکنه شبها میشینه گیرز 1 و 2 و 3 و 4 و 5 یا هیلو و فورزا و .. میزنه بعد روز ا میاد غر میزنه به جون ما ؟؟:)) امیدوارم ناراحت نشه این رفیقمون فقط میگم اینقد هیت دیگه هیچ شخصی نداره برای یک پلتفرم سرگرمی !

نه اخه گرامی من نمیدونم - من هیچوقت نمیرم بخودم اجازه نمیدم برم تو تاپیک یک کنفرانس یک شرکتی که رو پلتفرمش نیستم( من همه پلتفرم ها رو استفاده میکنم همزمان استیم سوییج و فایو و سریز ایکس ) مرتب سنگ بندازم - داریم یک عده ای که روی این پلتفرم هستیم درباره یک سری بازی صحبت میکنیم به جای اینکه درباره مثلا تکنولوژی موتور کریشن بتسزدا یا اینکه مثلا id اومده در طراحی شاتر اسپید و موشن بلار استارفیلد کمک کرده صحبت کنیم میبنیم همه دارن هی به بحث های بیهوده این دوستمون با عرض پوزش پاسخ میدهند تعجب میکنم خود جیم رایان هم اینقدر از پلتفرم های دیگه بدش نمیاد که ایشون میاد . البته باید بریم ببینیم نکنه شبها میشینه گیرز 1 و 2 و 3 و 4 و 5 یا هیلو و فورزا و .. میزنه بعد روز ا میاد غر میزنه به جون ما ؟؟:)) امیدوارم ناراحت نشه این رفیقمون فقط میگم اینقد هیت دیگه هیچ شخصی نداره برای یک پلتفرم سرگرمی !

بهرخال الان شوكيس خبري نيست
دوستاني كه كارشون تروله ميان تو اين تاپيك يه بحثي راه بندازن از تگ گيمر اسپنسر گرفته تا رنگ كفشهاي سارا باند كه زرد بود(اشاره به متاي انحصاري اكس باكسه براشون :دي)
٤ نفر ريپلاي بزنن روشون وقتشون بگذره

توييترم الان همينه
حالا پيجها رو من درك ميكنم اينكارارو براي بازديد ميكنن
منتهي تو فروم برام اينكارا بي معنيه

من خبری ندارم از GT7، ولی چیزی که یادم هست حتی نسل قبل هم به نت وصل بودم. گوشیم هم همیشه به نت وصله.

کاری به بقیه ندارم ولی اینکه کنسول نسل حاضر رو بگیری و به نت وصل نباشی ینی هیچ اپدیتی رو‌ نمی‌گیری، کلا بابت پولی‌ که میدی از بازی استفاده نمی‌کنی.

پرداخت درون برنامه GT7 هم به قول آن مرحومه: نمی‌دانم، اطلاعی ندارم.😁

برای بازی که پول کامل پاش بدی فکر نمی‌کنم درست باشه. بیشتر برای بازی‌های رایگان و اپلیکیشن‌های رایکان هست. وقتی بخش حرفه‌ای و اضافه‌ش رو بخوای، مجبور میشی پول بدی.

البته بستگی هم داره ممکنه پک‌ با x تا ماشین یا DLC باشه. اون‌ منطقیه.

یه نمونه دزدی هم بلیزارد هست و سر WOW که یه دور بازی رو میخریدم، هر ماه هم باید پول میدادم. واقعا زور داشت.

من خبری ندارم از GT7، ولی چیزی که یادم هست حتی نسل قبل هم به نت وصل بودم. گوشیم هم همیشه به نت وصله.

کاری به بقیه ندارم ولی اینکه کنسول نسل حاضر رو بگیری و به نت وصل نباشی ینی هیچ اپدیتی رو‌ نمی‌گیری، کلا بابت پولی‌ که میدی از بازی استفاده نمی‌کنی.

پرداخت درون برنامه GT7 هم به قول آن مرحومه: نمی‌دانم، اطلاعی ندارم.😁

برای بازی که پول کامل پاش بدی فکر نمی‌کنم درست باشه. بیشتر برای بازی‌های رایگان و اپلیکیشن‌های رایکان هست. وقتی بخش حرفه‌ای و اضافه‌ش رو بخوای، مجبور میشی پول بدی.

البته بستگی هم داره ممکنه پک‌ با x تا ماشین یا DLC باشه. اون‌ منطقیه.

یه نمونه دزدی هم بلیزارد هست و سر WOW که یه دور بازی رو میخریدم، هر ماه هم باید پول میدادم. واقعا زور داشت.
صد در صد کنسول های مخصوصا نسل جدید بدون نت اصلا فایده ندارن - بازی ها عظیم تر شدنه پچ میخوان - کلود مهمه برای سیو . بخش اونلاین ها زیاد تر شده - و ... هزارداستان دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or