قطعا سیارههای جدید و داستانهای جدید هم داره. خیلی دستشون بازه.یه چیزی رو که ندیدم کسی بهش اشاره کنه (شایدم تو صفحات گم شد):
View attachment 296710
بازی Expansion ـه داستانی داره که از همین الان هم اسمش مشخص هست.
و نه تنها این، که نوشته First، پس بازم هست.
موافقم.
با این تفاوت که من فکر میکنم اوپنینگ با فیبل باشه...
کیفیت نمایش بالاتر بود، هاف لایف میاورد تو نمایشش.کدوم دوران ۳۶۰ بالای ۱۱ تا فرست پارتی نمایش داشت داش ممد؟؟
کلا ۵ تا فرست پارتی داشت بقیه رو تردپارتی پول میداد انحصاری میکرد
زمان ۳۶۰ کدوم بازی مثل استارفیلد در این حد گیم چنجر ظاهر شد؟
تا ۲۰۰۷ بود، بعدش دیگه با کینکت مراسمو پر میکردنکیفیت نمایش بالاتر بود، هاف لایف میاورد تو نمایشش.
گیم پلی بود. هیلوها که قطار میشدن، از استارفیلد هیچکدوم کمتر نبودن.
ممد به خدا کاری که امشب استارفیلد کرد هنوز داغیم نمیفهمیم چی بودکیفیت نمایش بالاتر بود، هاف لایف میاورد تو نمایشش.
والا سبحان جون، از خدا که پنهون نیست از تو چه پنهون، تایم شوکیس خوب نبود منم همون تایم در حال بستن قرارداد بودم با یه انسان پر حرف و نشد دیگه شوکیس ببینم. اومدم تعریف ها رو خوندم و خب خوشحالم برای جعبه. چند سالی بود همش در انتظار بازی و تریلر های In Game بودن فن ها بلاخره بعضی بازی ها تریلر درست حسابی نشون دادن (از همون فیک تریلر هایی که هر سال تو E3 پخش میشد) و بعضی بازی ها تاریخ خوردن و به قول دوستان طرفدارا، این بهترین شوکیس ایکس باکس بود. تکلیف یه سری گیم هم مشخص نشد نه شدو دراپی شد، نه گریز 6 معرفی شد، نه کالکشن گیرز، هیچی به هیچیراستی کسی خبر از مکزیکی و کوروش و سیمین جون نداره؟
مکزیکی جون دعوتی، بیا تاپیک عزیزم
https://forum.bazicenter.com/thread...نین-بالای-پست-اول-مطالعه-شود.114081/page-2302جالب که رولی و کوروشو یه عده دیگه سونی فن دم به دیقه کامنت میذاشتن که با مدیریت مایکرو همه استدیوهای داخلیش از بین رفتن و متا زرد و گس و ... ! خب تحویل بگیرین! اون پلی گراند و فیبل اون برایان فارگو ! اون نینجا تئوری! اون turn ten اونم استارفیلد ! با مدیریت ضعیف اسپنسر روبه رو شید!
جیمبو یاد بگیره مایکرو اینم تبدیل به gaas میکنه درحالی که هم طرفداران هم راضی ان هم خودش پول بدست میارود چندین چند dlc ,....یه چیزی رو که ندیدم کسی بهش اشاره کنه (شایدم تو صفحات گم شد):
View attachment 296710
بازی Expansion ـه داستانی داره که از همین الان هم اسمش مشخص هست.
و نه تنها این، که نوشته First، پس بازم هست.
دوران نمایش گیمپلی یطورایی گذشته. بخوان ۵ تا بازی گیمملی خوب نشون بدن، واقعا ۲ ساعت رو رد میکنه. E3 دقیقا سر همین چیزاش کووووشته شد. بهتره قبل از عرضه یه شوکیس بذارن برای نمایش گیمپلی بازیها که تبلیغ خوبی هم محسوب بشه.کیفیت نمایش بالاتر بود، هاف لایف میاورد تو نمایشش.
ایشون هم ظاهرا تو تیم مذاکره کننده واگذاری بخش گیمینگ مایکروسافت به شیرین عسل حضور دارن.والا سبحان جون، از خدا که پنهون نیست از تو چه پنهون، تایم شوکیس خوب نبود منم همون تایم در حال بستن قرارداد بودم با یه انسان پر حرف و نشد دیگه شوکیس ببینم.
لینکش به ما هم بدهنمایش 45 دقیقه ای Starfield رو با کیفیت 4K و حجم 4 گیگ دانلود کردم و خوشحالترینم.
ToddGod Howard