اتفاقا اکت ورود و اجرا و صحبت کردنش تو ذهن من هست ولی تریلر DLC بازی رو اصلا یادم نمیاداگر فکر کردید بازنده اصلی امشب اتباع مکزیک ان اشتباه کردید.
بازنده اصلی امشب Keanu Reeves اه
خود Keanu اگر 5 دقیقه از شوکیس Starfield رو می دید نمی زاشت تریلر سایبرپانک رو اینجا نمایش بدن
داش ps5 قوی تر هست از ss ولی روی ps5 چیزی به نام استارفیلد وجود ندارهامشب بخاطر اتفاقات ا&ذه حالم خوب نبود و لذتی نبردم از مراسم.
ولی واقعا عالی بود بیشتر منتظر نمایشfmو فیبل بودم ولی دیونه استارفیلد شدم.
راستش قبل این نمایش زیاد پیگیر بازی نبودم و انتظاراتم خیلی پایین بود فکرمیکردم در بهترین حالت یه بازی بزرگ ولی کم جزئیات با گرافیک پایین و پر از باگ در بیاد.
ولی لامصب چی ساختن یعنی بازی نصف همینی که نشون دادن هم باشه باز میشه بهترین سرگرمی چند سال اینده زندگیم. واقعا انتظارات رو خیلی بالا برد امیدوارم بازی نهایی نسبت به عظمتش از نظر باگ و مشکلات فنی در حد قابل قبولی باشه.
سری اس بلک رو باید همون300قیمت میزد
سری قبل رو250. یعنی الان فقط50دلار از ps5 دیجیتال ارزونتره.اصلا ارزش خرید نداره
هرچند وجود گیم پس ارزش کنسول رو بالا میبره مخصوصا با نمایش امشب ولی خب باز ps5خیلی قویتره
رفیق برنده امشب هم Fable بود.وسط این همه Starfield چند تا Fable هم هست،بقیه بازی ها ناپدید شدند!اگر فکر کردید بازنده اصلی امشب اتباع مکزیک ان اشتباه کردید.
بازنده اصلی امشب Keanu Reeves اه
خود Keanu اگر 5 دقیقه از شوکیس Starfield رو می دید نمی زاشت تریلر سایبرپانک رو اینجا نمایش بدن
میگن تو مراسم extended یه سلبریتی هست، نیکلاس کیج میخوان بیارن.کیانو رو میارن یا یه فرد ججدید.“We’ll have in-depth interviews, behind-the-scenes features, gameplay walkthroughs with brand new footage, and more,” Xbox Wire also said.
“And you may even see some very special guests show up, perhaps even one celebrity.
والا ما که گفتیم اوکیهنمیدونم چقدر دقت کردین این سونی فن ها چه در سامر گیم فست چه در شوکیس خودشان داشتن برای پایان گیمینگ نوحه سرایی میکردن این دوران گیمرها تمام شده ما فسیل شدیم کسی ما راجدی نمیگره
واقعا جای اشک ریختن داشت حتی من هم بهشون دلداری میدادم که وای نکنید
حالا پس از دیدن این مراسم واقعا باید پرسید ایا گیمینگ تمام شده ایا نسل عوض شده و......
چه پاسخی خواهند داد
من چیزی از خودم نگفتم این همان خلاصه ی ان پیام ها بودوالا ما که گفتیم اوکیه
درسته پلی استیشن شوکیسش رو خراب کرده ولی اوضاع اونجوری که شما میگی هم نیست ولی اون دوستی که جو تاپیک رو به گند کشیده بود و حال همه رو خراب کرده بود و چس ناله میکرد امروز نفر اول تو صف استارفیلد دیده شده
مشکل اینه شما فن برندی نه فن گیموالا سبحان جون، از خدا که پنهون نیست از تو چه پنهون، تایم شوکیس خوب نبود منم همون تایم در حال بستن قرارداد بودم با یه انسان پر حرف و نشد دیگه شوکیس ببینم. اومدم تعریف ها رو خوندم و خب خوشحالم برای جعبه. چند سالی بود همش در انتظار بازی و تریلر های In Game بودن فن ها بلاخره بعضی بازی ها تریلر درست حسابی نشون دادن (از همون فیک تریلر هایی که هر سال تو E3 پخش میشد) و بعضی بازی ها تاریخ خوردن و به قول دوستان طرفدارا، این بهترین شوکیس ایکس باکس بود. تکلیف یه سری گیم هم مشخص نشد نه شدو دراپی شد، نه گریز 6 معرفی شد، نه کالکشن گیرز، هیچی به هیچی
حرفی نیست. از 2013 تا 2023 وضعیت خوبی نداشته ایکس باکس برای همین این شوکیس 8 ماه وقت گذاشتن برای تریلر هاش و خب عزیزانی که کنسول نسل قبلی و فعلی رو خریدن، بلاخره باید یه جایی چارتا بازی برای هایپ شدن و مطمئن شدن از خریدشون میدیدن دیگه. اتم شکافی که نکرده اسپسنر و ایکس باکس، کرده؟
ولی خب سمت ما از 2013 تا 2021، کنفرانس پشت کنفرانس، E3 و گیمز کام و SOP و شوکیس پشت شوکیس بود تا همین آخری که گس بازا رو خوشحال کرد و فن های اکشن سوم شخص و آی پی های هورنی کننده رو نا امید.
به قول کوروش کبیر: هر کس برای نداشته هایش می جنگد. مایکروسافت برای جبران ضعف 10 ساله، سونی برای جبران نداشتن بازی های گس.
منتظر شوکیس بعدی سونی باشید. قطار ما تا اون موقع تعمیراتش کامل میشه و این بار سپر ایمنی جلوش میبندیم
خوش باشید.
پ.ن: استارفیلد خیلی ازش تعریف میکنید، این بلاخره گیم 2.0 همینه؟ یا اینم به سرنوشت سایبرباگ دچار میشه؟
داش دوستانه بگموالا ما که گفتیم اوکیه
درسته پلی استیشن شوکیسش رو خراب کرده ولی اوضاع اونجوری که شما میگی هم نیست ولی اون دوستی که جو تاپیک رو به گند کشیده بود و حال همه رو خراب کرده بود و چس ناله میکرد امروز نفر اول تو صف استارفیلد دیده شده