مراسم خیلی خوبی بود! پُر از بازیهای متنوع با تریلرهای جذاب. اگه یه ذره گیمپلی بیشتری از بعضی بازیها داشت، دیگه واقعاً بینقص میشد ولی همین الآنش هم عالی بود.
Fable تریلر باحالی داشت و از اتمسفرش خوشم اومد. البته انتظار داشتم بعد از این همه وقت چیزهای خیلی بیشتری نشون بدن، ولی همین که پروژه هنوز زنده هست خوبه.
South of Midnight سورپرایز اصلی مراسم بود برای من!
به طرز فجیعی عاشق اتمسفر و حال و هوای تریلر شدم و واقعاً امیدوارم یه چیز چندنفره نباشه و یه تجربه تکنفره مشتی باشه و حالش رو ببریم.
33Immortals (اگه اسمش درست یادم مونده باشه) خیلی خوب بود! از نظر هنری و احتمالاً گیمپلی، به سلیقهم میخوره و با اینکه کلاً آنلاینباز نیستم، ولی این یه حسی داره که مشخصه Co-opـش به شدت جذابه و حتماً سراغش خواهم رفت.
Avowed از نظر گرافیکی حرف خاصی برای گفتن نداشت و انتظارم اندکی بیشتر بود، ولی به نظر بازی عظیم و سرگرمکنندهای باشه و یه حس و حال The Elder Scrollsمانندی داره و در فقدان اون بازی، میتونه کلی بهمون حال بده!
Hellblade 2 رو چی بگم والا!
یه جورایی حس دوربین مخفی بهم دست داد!
یعنی منتظر بودم اگه چیزی از بازی نشون داده میشه، گیمپلی خالص باشه. ولی رسماً یه چیزی نشون دادن که بیشتر حکم نمایش قدرت گرافیکی موتور آنریل رو داشت تا نمایش بازی.
Forza Motorsport هم که نیازی به تعریف نداره و تکلیفش مشخصه! اینا وقتی هر دو سال یه بار FM میساختن میترکوند، چه برسه به الآن که دیگه خیلی بیشتر هم روش وقت گذاشتن و چیز غولپیکری در انتظارمون خواهد بود!
Clockwork Revolution یه جورایی انگار دنباله معنوی BioShock Infinite بود و طبیعیه که به عنوان ذوبشده اون بازی، ازش خیلی خوشم بیاد.
Star Wars یوبیسافت که چیز خاصی از داخل بازی نشون نداد و باید تا مراسم خودشون صبر کنیم، ولی تریلرش خوب بود و حس میکنم چیز جالبی از آب دربیاد.
Path of the Goddess چیز غریبی بود و خیلی حال کردم با جک جونورهای مریض و گرافیک هنری جالبش.
Jusant هم جزو نمایشهای خوب بود و به نظر تجربه دوستداشتنی و لذتبخشی باشه. توی همین چند ثانیه هم عاشق اون جونور قورباغهمانند مظلومی شدم که روی شونه طرف نشسته بود!
Starfield هم که عالی! قشنگ از اون بازیهایی هست که بدبختمون میکنه و تا مدتها نمیذاره سراغ بقیه چیزها بریم. خوشبختانه به نظر میرسه یکی از مشکلاتی که با Fallout داشتم یعنی گانپلی و حس و حال سلاحها هم اینجا به شدت بهتر شده و قابل مقایسه با قبل نیست. میزان شخصیسازی، مبارزات فضایی، عظمت عجیب غریب بازی و... در حدی هست که لال شدم!
راستی اون مو زرده هم باحال بود که از The Elder Scrolls آوردنش اینجا!
واقعاً نمایش محشری بود و به عنوان کسی که از چیزهای فضایی و اکتشاف سیارات و دیدن موجودات جدید و... خوشم میاد، یه جورایی حکم شبیهساز بهشت رو برام داره!