دیشب که چیزه دیگه میگفتیفیبل گیم پلی هم نشون دادن.گرافیک واقعا عالی داشت شاید بشه گفت نسل نهمی ترین گرافیکی هسخ که دیدیم(با توجه به وسعت)
استارفیلد هم که دیگه جای حرفی باقی نذاشت.در کل شوکیس استاندارد و خیلی خوبی بود به این میگن شوکیس.نه شوکیس سونی که متاسفانه ۳ تا فرست پارتی نشون دادن ۲ تاش gaas بود.همین شوکیس میتونه هر کسی وسوسه کنه حداقل یه ایکس باکس سریز اس هم بگیره.این همه بازی اونم روز اول رو گیم پس.
رفقا این رو هم در نظر بگیرید که 343 و The Coalition و id و Machine Games و The Initiative و Double Fine و Undead Labs و Arkane و Tango و یکی دو استودیو دیگر که فراموش کردم هیچ محتوایی نمایش ندادند.به نظر بنده از همین لحظه می توان قطار هایپ سال بعد رو هم استارت زد!
چطور بود، راضی شدی، استاد هایپ بدون کنترلدیشب که چیزه دیگه میگفتی
یادته؟
این شوکیس رو باید تقدیم کرد به اونا که میگفتن گیمپس کیفیت بازیهارو پایین آوردهقبول دارید خیلی وقت بود اینطور خوشحال و هایپ نشده بودیم؟
رفتیم به موود E3 های چند سال پیش
شست برد هرچی عن و گوه تو شوکیس سونی و سامرگیم فست بود
پس از مدت ها یادمون اومد به عشق چه نوع بازیهای گیمر شدیم که استارفیلد قطعا جز اونها مبشه نه این GAAS های بنفش صورتی woke
این مراسم کی؟رسمی: در Xbox Extended Showcase شاهد معرفی جدیدی از استودیوهای 3rd Party خواهیم بود
همچنین شاهد گیمپلی جدیدی از Avowed/Hellblade 2 خواهیم بود
شوکیس اینقدر خوب بود که با وجود نمایش 13تا فرست پارتی، من میگفتم الان بعد دایرکت ی World Premiere میزنه و گیرز یا ولفشتاین رو معرفی میکنه
نمیدونم کیا مثل من بودند ولی این شوکیس جوری بود که میشد انتظار هرچی رو داشت
با نمایش استارفیلد برام ۱۰ از ۱۰ بود داش ممدچطور بود، راضی شدی، استاد هایپ بدون کنترل