نمایشگاه/رویداد Xbox & Bethesda Showcase 2022

امتیاز شما به کنفرانس؟

• A

• B

• C

• D

• F

Results are only viewable after voting.

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
untitled-1_et8i.jpg

خب طبق روال هر سال کنفرانس (نمایش) مخصوص سال 2022 ایکس باکس (به همراه بتسدا) با اعلام زمان پخش، معرفی شد.

در این تاپیک در مورد این Show بحث خواهیم کرد. اطلاعات و شایعات به همراه زمان پخش و لینکهای مربوط تدریجا اضافه خواهد شد.

این نمایش روز یکشنبه 22 خرداد ساعت 21:30 به وقت ایران پخش خواهد شد.

لینک رسمی

لینکهای تماشای شوکیس:

..................

انتظارات و پیش بینی هاتون را بنویسید. :D

آخرین ویرایش:
اصلا منطقی نیست اینا کلا دوتا تیمن یکیشون تازه یک سال هم نیست پروژش رو تکمیل کرده اون یکی هم پروژش تا چند ماه دیگه منتشر میشه بعد تیمشون اینقدرا هم بزرگ نیست خلاصه بعید بدونم !!!
ویرایش: الان اون یکی تیم رو دیدم بازم بعید بدونم ولی اگه بشه چی میشه =P~

آخرین ویرایش:
اگر درست باشه احتمالا ادامه دهنده راه آرکین هست.
من اون نسخه کنسل شده پری رو می خوام.
:(
اتفاقا اون پری کنسل شده چندان با کارهای آرکین هم‌خونی نداره، دقیق طبق حرفتون به نظرم مون‌کرش مسیر درست آرکین بود، دث‌لوپ هم دقیق تکامل مون‌کرش هست و Prey 2 هم اگه در حال ساخت باشه بهترین حالت همینه واسش!

پیش بینی فعلی من از مراسم، تا بریم جلو ببینیم چطور میشه:
...

من فکر می کنم کنفرانس حول نمایش گیم پلی همین چهار تا بازی هست:
starfield
Redfall
forza motorsport
Avowed
حالا شما یکی دو تا سوپرایز هم کنار بگذارید. قرار نیست برنامه کل نسل رو توی یک مراسم رو کنند.
این طور که من می بینم، فکر کنم خیلی هاتون با یه کنفرانس خوب هم اپیک فیل می شین. از ما گفتن. :D

اینکه 2023 سال شلوغی باشه، اگه طبق برنامه پیش میرفت، ممکن بود everwild و پرفکت دارک هم به همین بازه برسن.ولی الان کلی استودیو داره ایکس باکس که از عرضه بازیاشون 3-4 سال میگذره، یکیش همین راندهاوس. البته چیزی که از راند هاوس بود.
ظاهرا یه چیز متفاوتی ممکنه باشه ولی این اطلاعاتیه که تا 2019 داشتیم و بعدش مشخص نیست و حداقل کارمند roundhouse براساس داده قبلی لینکدین بالای 50 تا بود که مشخص بودن مال roundhouse هستن و اسم پروژه هم تو لیک انویدیا بوده، میتونه این لیک اشتباه باشه ولی
احتمال دیدن بازی راند هوس تو این نمایش بسیار زیاده، مثل complusion و حتی ماشین گیمز. حالا اگه از نینجا تئوری مثلا نگیم یا سایرین. اینا باید تو همین بازه یک،حداکثر دوساله ریلیز داشته باشن.

2022-06-11_21-24-42.jpg

آخرین ویرایش:
اتفاقا اون پری کنسل شده چندان با کارهای آرکین هم‌خونی نداره، دقیق طبق حرفتون به نظرم مون‌کرش مسیر درست آرکین بود، دث‌لوپ هم دقیق تکامل مون‌کرش هست و Prey 2 هم اگه در حال ساخت باشه بهترین حالت همینه واسش!

خب مسئله اینه من وقتی لوگوی راند هاوس رو اون وسط می بینم انتظار پری هیومن هد رو دارم ازشون.
احتمال زیاد دولوپر اصلی راند هاوس باشه و آرکین بیاد به کمکشون.
البته اگر اصلا درست باشه...!

اگه مایکروسافت زرنگ باشه با همون یه بازی تمام مراسمای سه ماه قبل و بعد خودشو میشوره می بره :D
ولی اگه نشه باید رسما بریم دم در استدیو :D
از اونطرف اگه نمایشش فردا و با مایکرو باشه، من موندم نینتندو چه غلطی داره میکنه الان :-"

• Like
Reactions: m.a.t and Z-fan
مرض دارم میرم دوباره تو توییتر
لیک جدیده،احتمال این هست، شایعاتش هم قویه، باز نکنید، منبع هم معتبره

هر وقت یکی میگه اسپویلر رو باز نکن با اینکه میدونم اخرش به فنا میرم ولی بازش میکنم:D

پ ن : چی میشه اعلام کنن mw2 روز عرضه میاد گیم پس.

من فکر می کنم کنفرانس حول نمایش گیم پلی همین چهار تا بازی هست:
starfield
Redfall
forza motorsport
Avowed
حالا شما یکی دو تا سوپرایز هم کنار بگذارید. قرار نیست برنامه کل نسل رو توی یک مراسم رو کنند.
این طور که من می بینم، فکر کنم خیلی هاتون با یه کنفرانس خوب هم اپیک فیل می شین. از ما گفتن. :D
اینکهخود اسپنسر گفت همه استودیوهامون آماده دادن تریلر هستن، پس غیر منطقی نیست خواستن یه نمایش فراتر از چهار تا گیم پلی.
اون 4 تا گیم پلی ماله سال مالی 2023+ یه عنوان کوچک، با ارفاق یکی از اینا جایگزین بشه با as duskfalls.
باید از سال مالی 2024 هم یه چیزی نشون بدن، پس این خواسته ها غیر منطقی نیست که حداقل گیم پلی هل بلید و دو سه تا معرفی یجز موارد بالا.
به بیان ساده 4 تا معرفی نیاز داره نمایش که دوتاشون عناوین جذاب باشن.

اینکهخود اسپنسر گفت همه استودیوهامون آماده دادن تریلر هستن، پس غیر منطقی نیست خواستن یه نمایش فراتر از چهار تا گیم پلی.
اون 4 تا گیم پلی ماله سال مالی 2023+ یه عنوان کوچک، با ارفاق یکی از اینا جایگزین بشه با as duskfalls.
باید از سال مالی 2024 هم یه چیزی نشون بدن، پس این خواسته ها غیر منطقی نیست که حداقل گیم پلی هل بلید و دو سه تا معرفی یجز موارد بالا.
به بیان ساده 4 تا معرفی نیاز داره نمایش که دوتاشون عناوین جذاب باشن.
احتمالش هست توی ان مراسم 3 شنبه هم بازی جدید معرفی کنن ؟

• Like
Reactions: Bax
احتمالش هست توی ان مراسم 3 شنبه هم بازی جدید معرفی کنن ؟
اونجا گفتن فقط تریلر و صحبت یا دولوپر و منطقی هم نیست. فردا 95 دقیقه نمایشه
کل ایکس باکس هم هر کدوم 3 دقیقه وقت بخوان میشه 69 دقیقه.دیگه بردن معرفی به extended قطعا منطقی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or