نمایشگاه/رویداد Xbox & Bethesda Showcase 2022

امتیاز شما به کنفرانس؟

• A

• B

• C

• D

• F

Results are only viewable after voting.

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
untitled-1_et8i.jpg

خب طبق روال هر سال کنفرانس (نمایش) مخصوص سال 2022 ایکس باکس (به همراه بتسدا) با اعلام زمان پخش، معرفی شد.

در این تاپیک در مورد این Show بحث خواهیم کرد. اطلاعات و شایعات به همراه زمان پخش و لینکهای مربوط تدریجا اضافه خواهد شد.

این نمایش روز یکشنبه 22 خرداد ساعت 21:30 به وقت ایران پخش خواهد شد.

لینک رسمی

لینکهای تماشای شوکیس:

..................

انتظارات و پیش بینی هاتون را بنویسید. :D

آخرین ویرایش:
مثل اینکه dlc بازی forza horizon 5 هم لو رفته توی توییتر دیدم متن رو
امیدوارم تا قبل از یکشنبه چیز دیگه ای لو نره
به شدت منتظر کوجیما و بازی جدیدش هستم 8->8->8->

• Like
Reactions: Bax
من فکر میکنم Final Fantasy VII Remake هم توی کنفرانس مایکروسافت باشه. نومورا گفته بود به مناسبت سالگرد 25 سالگی تو اوایل جون یه سری آپدیت از بازی میدن، با توجه به اینکه نه تو SoP خبری شد و نه SGF تنها جای باقی مونده کنفرانس مایکروسافته. شاید اعلام کنن به زودی به گیم پس اضافه میشه.

اگه صحبت های جف گراب درباری بازی کوجیما برای Xbox درست باشه اون رو هم باید ببینیم و شاید همین Overdose باشه:دی به هر صورت به نظرم تکلیف اونم مشخص میشه و به معرفی بازی کوجیما خیلی نزدیک باشیم.

من فکر میکنم Final Fantasy VII Remake هم توی کنفرانس مایکروسافت باشه. نومورا گفته بود به مناسبت سالگرد 25 سالگی تو اوایل جون یه سری آپدیت از بازی میدن، با توجه به اینکه نه تو SoP خبری شد و نه SGF تنها جای باقی مونده کنفرانس مایکروسافته. شاید اعلام کنن به زودی به گیم پس اضافه میشه.

اگه صحبت های جف گراب درباری بازی کوجیما برای Xbox درست باشه اون رو هم باید ببینیم و شاید همین Overdose باشه:D به هر صورت به نظرم تکلیف اونم مشخص میشه و به معرفی بازی کوجیما خیلی نزدیک باشیم.
من فکر نکنم کوجیما همکاری بکنه با مایکرو آخه ژاپنی ها معمولا تعصب خاصی دارن آخه.
اما از یک طرف شایعه رو هم نمیشه ندیده گرفت

• Like
Reactions: Bax
من فکر نکنم کوجیما همکاری بکنه با مایکرو آخه ژاپنی ها معمولا تعصب خاصی دارن آخه.

منم گفتم اگه گفته های جف گراب درست باشه:دی

ولی این بحث تعصب اصلا درست نیست. دیگه الان همه میدونیم کوجیما بعد DS در حال ساخت یه بازی ترسناک برای گوگل بوده که کنسل میشه. خوب مگه گوگل یه شرکت آمریکایی نیست؟ پس تعصب کجا رفت؟:دی

یا تو اون E3 معروف فکر کنم سال 2009 مگه کوجیما سر از کنفرانس مایکروسافت در نیاورد و MG:R رو معرفی کرد برای 360؟ البته من که خودم معتقدم سونی KP رو خریده:دی نظر شخصی من که اینه، اما خوب اگه جف گراب راست بگه و واقعا کوجیما در حال ساخت یه بازی برای Xbox باشه (حالا چه انحصاری و چه غیر انحصاری) این نمایش وقت خوبی برای معرفیش هست. میتونه یکی از سورپرایزهای جالب مایکروسافت این باشه و بخصوص اعلام کنن همین امسالم میاد.

تعصب واژه درستی نیست، بازار بازیهای ژاپنی عمدتا تو ژاپنه و تا همین چند وقت پیش خیلیاشون سخه غربی نمیگرفتن یا با فاصله زیاد میگرفتن و چون سونی و نینتندو تقریبا تمام بازار ژاپن رو دارن، اونا هم باید با اونا همکاری کنن.
ولی الان خود سونی هم کوتاه اومده و داره بازیاشو ریلیز میکنه رو pc و دیگه تعصب جایی نداره. کوجیما هم عناوینش غربی طوره و فن بیس بازیش همه جا هست.

خوب مراسم سالگرد فف 7 برای 16 جون تاریخ خورد و این تئوری من یحتمل رده:دی یعنی دستکم اون جایی که نومورا میگفت اطلاعات جدید میدن همین مراسم 16 جونه.

• Like
Reactions: Bax and m.a.t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or