Xbox 720 : AMD گرافیکی همانند Avatar خواهد داشت

Behrooz

کاربر سایت
360logo-july.jpg

کمپانی AMD ، که سابقه ی ساخت سخت افزار گرافیکی کنسول Xbox 360 را بر عهده داشته است،ادعا کرده است که Xbox بعدی قادر است سطح جزئیات و گرافیکی همانند فیلم Avatar ساخته ی جیمز کمرون ارائه بدهد.در حال حاضر حتی بر روی PC نیز همچنین تکنولوژی وجود ندارد اما AMD گفته است که کنسول Xbox 720 ماکروسافت به همراه همچنین تکنولوژی عرضه خواهد شد.

البته باید گفت که AMD این موضوع را تایید نکرد که آن ها بر روی Xbox 720 در حال کار هستند اما Neal Robison (مدیر روابط ISV در AMD) خاطر نشان کرد که گیمرها در این مورد بسیار هیجان زده خواهند شد.

Robison همچنین اشاره کرد قدرت و توانایی های A.I(هوش مصنوعی) و فیزیک در سخت افزارهای نسل آینده ی (کنسول ها) این قابلیت را به هر عابر پیاده ای در بازیهایی مانند GTA و یا Saints Row میدهد که یک طرز فکر کاملا منحصر به فرد و مجزا از بقیه ی NPC ها داشته باشد ،به این معنی که هنگامی شما در خیابان شلیک میکنید یا به کسی حمله میکنید تمام افراد یک عمل مشترک مانند جیغ کشیدن و فرار کردن انجام نمیدهند ، بلکه همان طور که گفته شد هر NPC یک طرز فکر منحصر به فرد دارد و عمل خاص خود را انجام میدهد.

Source

فرخ تقریبا مطمئن باش که تو نسل بعد تو هیچ وقت شاهد قدرتی مانند این نسل نسیتی!!
شاید جهش باشه اما جهش برای 9 سال به اندازه ای نیست که ما توی جهش 5 ساله نسل قبل داشتیم....
ببین کمپانی هایی مثل سونی ماکرو فکر نمی کنم دیگه توان ضرر دادن زیاد داشته باشند.اساسا پس برای چی باید تو این صنعت شرکت کنند؟؟برای ضرر های میلیاردی؟؟؟
نمی گم جهش نیست..ولی احتمالا یه سیستم در حد همون 500 دلاری هست که پول می دی..به نظرم حداکثر ضرری که تحمل می کنند در ابتدای فروش بیشتر از 100 دلار نیست...

اتفاقا جهش فوق العاده ای را میبینی ! هرچند مدارکی واسش نیست ولی کافیه به حرفه بازیسازها که از گوشه و کنار شنیده میشه توجه کرد .
مثلا اپیک اومد تک دموی ue3 را نشون داد و گفت کنسولهای نسل بعد یه همچین چیزی میشن !
خب به نظر من اینا میدونن چه خبره ! یا مثلا کرایتک اومد گفت ما از کسsولهای نسل بعد اینقدر قدرت طالبیم ! بازم من میگم اینا میدونن پشت پرده چه خبره .

حالا در حد اواتار را من نظری ندارم ولی همون در حد تک دموی ue3 هم باشه جهش فوق العاده ای هست ! حالا گذشته از اینها به قول اریا کرایسیس 1 روی سخت افزار 2007 اجرا شده !
خب در نظر بگیر سخت افزار سال 2013 چفدر میتونه قویتر باشه و چقدر بهترش را نسبت به کرایسیس 2 روی سخت افزار 2013 پیاده کرد ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kavigne
من هم میگم میتونه چنین گرافیکی داشته باشه چیز دور از ذهنی نیست که
با یه پردازنده و گرافیک چند هسته ای خفن چرا نشه
جی پی یو 4 هسته ای و سی پی یو 8 هسته ای با سرعتی بسیار بالاتر از قطعات حال حاضر

اولین اسکرین شات از نسل آینده(سبک بازی TPS)
نکته:HUD بازی به دلایل محکمه پسندی مخفی است :d.
زاویه دوربین هم خیلی سینماییه ـها پدسّگ ... :دی !
میتونه گیرز نسل بعد باشه :دی !
این قسمتی از فیلمه! اصلا فیلم آواتار رو دیدید؟
تو رو خدا ... ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MehradCreed
به نظر من هم میتونه اما خیلی دوست دارم بدونم مشکل گرمایشی رو چیکار میکنن واقعا این نسل برای مشکل گرمایشی یکی از بد ترین نسل ها بود .

هم PS3 هم 360 واقعا از این مشکل رنج میبردن یکی کمتر یکی بیشتر زیاد مهم نیست اما نسل بعد که قوی تر هم میشه بار پردازشی هم چند برابر چیکار میخوان بکنن .
اره این نسل نسله فن بوی هاست از فنه کنسولا خیلی قوی تر و سریع تر و با اراده تر چرخیدن و میچرخن:d
اپدیت شد:d
چه ربطی داره من این نسل کلی پول کنسول دادم دلم نمیخواد نسل بعد هم دوباره همین بلا سرم بیاد مشکلی هستش ؟

همین الان دوباره PS3 خردیم PS3 م فنش از کار افتاد CPU-GPU گرم بود به برد هم مشکل پیدا کرد 3 تا 360 هم که قبلا 3 چراغ داده بود فکر نمیکنی باید نگران این بخش هم باشن سازنده های کنسول ؟

مشکل این جا هستش که هرکی هرچی میگه شما فکر میکنین داره به کنسول مورد علاقتون فوش میده .

من دوستم هم PS3 ش فنش از کار افتاد به CPU -GPU فشار امد همین بلای PS3 من هم قبلا به سر اون امده بود .

واقعا اگه به PS3 و 360 علاقه نداشتم تا الان این همه پول که خرج این دو تا کردم رو خرج یک PC کرده بودم از PC الانم خدا تر بود .

یکی از مشکلات این نسل همین بخش گرمایی کنسول ها بود .
باو چرا قاطی میکنی عییزه من مگه من فن بازی دراوردم :d
میگم این نسل فن های هر دوسمت از فن کنسولاشون قوی تر میچرخیدن
چپه گرفتی باو:d
خودم 2بار 360 خریدم 2بار PS3
360 سه چراغه شدن اون یکی لنز سوزوند من کلی گفتم باو :d
زاویه دوربین هم خیلی سینماییه ـها پدسّگ ... :biggrin1: !
میتونه گیرز نسل بعد باشه :biggrin1: !
انچارتد نسل بعد دکتر ! لوکاستا مگه گوسفندن بیان اینجا بچرن:d
baw کیوان داره شوخی میکنه :d
2زاری مهمه که تو بازی سنتر به ندرت میوفته:d

آخرین ویرایش:
اره این نسل نسله فن بوی هاست از فنه کنسولا خیلی قوی تر و سریع تر و با اراده تر چرخیدن و میچرخن:d

چه ربطی داره من این نسل کلی پول کنسول دادم دلم نمیخواد نسل بعد هم دوباره همین بلا سرم بیاد مشکلی هستش ؟

همین الان دوباره PS3 خردیم PS3 م فنش از کار افتاد CPU-GPU گرم بود به برد هم مشکل پیدا کرد 3 تا 360 هم که قبلا 3 چراغ داده بود فکر نمیکنی باید نگران این بخش هم باشن سازنده های کنسول ؟

مشکل این جا هستش که هرکی هرچی میگه شما فکر میکنین داره به کنسول مورد علاقتون فوش میده .

من دوستم هم PS3 ش فنش از کار افتاد به CPU -GPU فشار امد همین بلای PS3 من هم قبلا به سر اون امده بود .

واقعا اگه به PS3 و 360 علاقه نداشتم تا الان این همه پول که خرج این دو تا کردم رو خرج یک PC کرده بودم از PC الانم خدا تر بود .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MehradCreed

حتما سازندها از اتفاققات این نسل درس عبرت گرفتن و به احتمال زیاد این مشکلات رو تو نسل بعد نمیبینیم

حتما سازندها از اتفاققات این نسل درس عبرت گرفتن و به احتمال زیاد این مشکلات رو تو نسل بعد نمیبینیم
این مشکل داغ شدن بیشتر برمیگرده به مجتمع سازی ترانزیستورهای داخلی cpu و جریان نشتی شون که الان مشکل اصلی صنعت الکترونیک هست. با کوچک شدن ترانزیستورها (الان تکنولوژی 32nm اینتل داره). جریان نشتی شون زیادتر میشه بنابراین توان مصرفی شون زیاد میشه و داغ میشن و الان صنعت داره رو این کار میکنه. عملا تعداد فن ها از یک جایی به بعد اگه زیاد هم بشن تاثیر زیادی رو این قضیه نداره و دارن سعی میکنن روش های دیگه ای براش پیدا کنن که مطمئنا تا اون موقع که نسل بعد بیاد حل شده.

• Like
Reactions: LEERY
باو چرا قاطی میکنی عییزه من مگه من فن بازی دراوردم :d
میگم این نسل فن های هر دوسمت از فن کنسولاشون قوی تر میچرخیدن
چپه گرفتی باو:d
خودم 2بار 360 خریدم 2بار PS3
360 سه چراغه شدن اون یکی لنز سوزوند من کلی گفتم باو :d

شرمنده من بد برداشت کردم از صحبتت . ببخشید واقعا .

چون واقعا فشار داره این همه خرج این کنسول ها ادم بکنه بعد سر .... بندازیش آشغالی پولمون هر چقدر هم از پارو بالا بره بازم فشار داره به خدا بعد یکی بیاد این جوری به آدم بگه .

تازه کلی خانواده هم هی بگن چی هی پول این دستگاه های بچه بازی رو میدی انقدر هرکی هم رد میشه یک چیزی میگه .

من این رو میکشم اون بیچاره ای که به هزار بد بختی پول کلی سالش رو جمع کرده این کنسول ها رو خریده ببین چی میکشه .

باز هم ببخشید من کلا کم ناراحت میشم اما واقعا این صحبتت از برداشتی که من کردم واقعا ناراحت کننده بود باز هم ببخشید.

آخرین ویرایش:
اصلا میدونستید که همین اوتار رو با چندین ده تا یا صدتا از کارت های کوادرو انویدیا رندر کردن و ساختن ؟ تا این کیفیت رو داشته باشه ! Amd کاملا چرت گفته به چند دلیل. یکیش اینکه هروقت پی سی به ی همچین کیفیتی برسه بعدش میشه این سخت افزار رو برای کنسول درنظر گرفت اونم بعد از کلی مطالعه و تحقیق . بعد اینا با گرمای فعلی و ذوب شدن کنسولشون هنوز دست به گریبانن بعد با اون سیستم فضایی که قولشو دادن میخوان چه کار کنن ؟ شاید هنوز ۳۲ نانو هم برای این کار کافی نباشه . حالا همه اینا کنار قیمت ی همچین ابر کنسولی هزار دلاره یا بیشتر. با این قیمت ۸۰ درصد شما نمی تونید بخرید. اونم با قیمت دوبل و سوبلی که اینجا شاهدش هستید . اینا همش حرف مفته که از طرف Amd زده شده .هروقت کوره شماره ۲ خودش رو عرضه کرد معلوم میشه.

اصلا میدونستید که همین اوتار رو با چندین ده تا یا صدتا از کارت های کوادرو انویدیا رندر کردن و ساختن ؟ تا این کیفیت رو داشته باشه ! Amd کاملا چرت گفته به چند دلیل. یکیش اینکه هروقت پی سی به ی همچین کیفیتی برسه بعدش میشه این سخت افزار رو برای کنسول درنظر گرفت اونم بعد از کلی مطالعه و تحقیق . بعد اینا با گرمای فعلی و ذوب شدن کنسولشون هنوز دست به گریبانن بعد با اون سیستم فضایی که قولشو دادن میخوان چه کار کنن ؟ شاید هنوز ۳۲ نانو هم برای این کار کافی نباشه . حالا همه اینا کنار قیمت ی همچین ابر کنسولی هزار دلاره یا بیشتر. با این قیمت ۸۰ درصد شما نمی تونید بخرید. اونم با قیمت دوبل و سوبلی که اینجا شاهدش هستید . اینا همش حرف مفته که از طرف Amd زده شده .هروقت کوره شماره ۲ خودش رو عرضه کرد معلوم میشه.
عزیزم نگفتن که قراره فردا کنسول عرضه بشه که بخوان همه این کارا رو یه دفعه بکنن.

• Like
Reactions: Kavigne
اتفاقا جهش فوق العاده ای را میبینی ! هرچند مدارکی واسش نیست ولی کافیه به حرفه بازیسازها که از گوشه و کنار شنیده میشه توجه کرد .
مثلا اپیک اومد تک دموی ue3 را نشون داد و گفت کنسولهای نسل بعد یه همچین چیزی میشن !
خب به نظر من اینا میدونن چه خبره ! یا مثلا کرایتک اومد گفت ما از کسsولهای نسل بعد اینقدر قدرت طالبیم ! بازم من میگم اینا میدونن پشت پرده چه خبره .

حالا در حد اواتار را من نظری ندارم ولی همون در حد تک دموی ue3 هم باشه جهش فوق العاده ای هست ! حالا گذشته از اینها به قول اریا کرایسیس 1 روی سخت افزار 2007 اجرا شده !
خب در نظر بگیر سخت افزار سال 2013 چفدر میتونه قویتر باشه و چقدر بهترش را نسبت به کرایسیس 2 روی سخت افزار 2013 پیاده کرد ؟
کسی نگفت جهش نیست بالاخره 9 سال گذشته..ولی من تقریبا با اطمینان بهت می گم که سونی و ماکرو هیچکدومشون روی کنسول نسل بعدشون بیشتر از 100 دلار ضرر نمی دن!!!پس پول در آوردن از تجارت چی می شه؟؟
در ضمن فکر کنم هر دو هم درس گرفتته باشند که تقریبا کنسول گرون تر==فروش کمتر و همچینین می شه گفت سود کمتر!!
اینقدر هم نگو حرف های بازی باز ها!!
کنسول های نسل بعد هم قوی هستند ولی تو از کجا می دونی که نمی تونستند قوی تر از این ها هم باشند.تو گیمری و هر چی جلوت بزارند احتمالا خوشت می آد و می گی چه گرافیکی داره...!!
نسل بعد احتمالا حدود 30 برابر نسل حال هست ولی بازم این جهش نسبت به نسل قبل می شه گفت کمتره!!

یه چی گفته واسه خودش!!
همین 6970_شون با این همه ادعاش زیر crysis DX11 زائیده:d
خندم میگیره دست گذاشته روی چی!!
پرهزینه ترین و پیشرفته ترین فیلم دنیا این جیمز کامرون بینوا فقط 250 میلیون دلار هزینه تولید این فیلم کرده اونوقت به فرض محال هزینه ساخت یه بازی با این گرافیک به نظرتون
چقدره ؟؟!!....2500 میلیون دلار؟؟؟

نسل بعد احتمالا حدود 30 برابر نسل حال هست ولی بازم این جهش نسبت به نسل قبل می شه گفت کمتره!!
مگه این نسل نسبت به نسل قبل چقدر (چند برابر) جهش داشته که از 30 برابر جهش احتمالی این نسل به نسل بعد نتونه باهاش برابری کنه جناب ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or