معذرت میخوام دخالت میکنم اما اینجا کسی سر اینکه بهترین تریلر بازیها کدومه بحث نکردhalo3
mass effect
bio shock
fable 2
alan awake
gears of war2
spilinter cell 5
معذرت میخوام دخالت میکنم اما اینجا کسی سر اینکه بهترین تریلر بازیها کدومه بحث نکرد
بزار روشنتر کنم!
هیچ وقت بازی مثه ,heavenly sword,alan wake,mass effect رو جز برتری حساب نکنید!
چون این بازیها هنوز فروششون تضمین نشدس و نمیشه با چنتا تریلر حدس زد!
پس تو حال زندگی کنید... مثلا یه بازیی مثه هیلو3 میتونه برتری باشه!
ولی حالا جدا خیال میکنید bio shock ,splinter cell انحصاریه؟؟؟؟!!:cheesygri
کیلزون رو که چند وقت دیگه توی e3 میبینیم پس نیازی نیست راجبش بحث کنیم.کی گفته شبکه لایو پی اس 3 بهتره :confused: .مشخص که لایو 360 خیلی سرتر البته باید باباتش پول بدی ولی پی اس 3 مجانی هست.در ضمن زیاد دلتو به لایو خوش نکن حالا که مایکروسافت داره همرو بن میکنه :cheesygri { در ضمن adsl هم میخواد} کلا زیاد رو لایو مانور نده چون تو ایران خیلی به درد نمیخوره.قدرت سخت افزاری پی اس 3 هم بیشتر از 360 هست ولی نه صد برابر مثل اینکه نمیخوای دست از جک گفتن برداری:cheesygri .کی گفته پی اس 3 فقط بازی شمشیری داره؟؟ کیلزون.هاز.رسیستنس.ایت دیز و..... اینا شمشیرین:laughing:.هر وقتps3 بازیاش اومد در موردش صحبت کنید
کیل زون که تریلرش حال همه رو بهم زد و گاد او وار رو هنوز سونی تایید نکرده و روی هیچ سایتی نیومده راستی شما <only ps3>خودتو راحت کن یهو بگو شبکه ps3 از لایو 360 خیلی بهتره و قدرت سخت افزاری ps3 صد برابر 360 هست:confused:
لطفا درباره تنوع بازی الکی حرف نزنید چون 360 200 تا بازی داره و ps3 پنجاه تا
اگر ps3 فقط تو شمشیری بازی داره 360 تو همه سبک ها بازی های عالی داره و خواهد داشت
موفقیت یک کنسول هم فقط به قدرت سخت افزاری بستگی نداره
ps3 که فعلا 5 ملیون از wiiهم کمتر فروخته:laughing:
برو یه خورده اطلاعات رو بالا ببر بعدن بیا بحث کن:cheesygri اخه میاکروسافت چه گناهی کرده که باید یه طرفدارش مثل شما اینقدر سوتی بده. شما اصلا نمیدونستی دویل می کرای 4 قرار مال 360 هم بیاد:cheesygri . الانم بگو ببینم از کی تا حالا cod3 انحصاری مال 360 شده.حالا من از شما میپرسم ایا کسی هم که از بازی تفنگی خوشش نمیاد نباید دوتا بازی شمشیری به درد بخ.ر در دسترسش باشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟{ بازی انحصاری} کلا دیگه بحث کردن بیفایده هست شما خوب به 360 علاقه داری اولا برو اون پی اس 3 رو از رو اسمت وردار.بعدم برو اطلاعاتطو زیاد کندر مورد بازی انحصاری :
به نظر شما گرافیک dirt وforza 2 بهتر بود یا موتور استورم؟
از گیم اسپات می پرسیم :forza2 =9,2 dirt=8,3 motorstorm=7.9
به نظر شما گرافیک rainbow six وcall of duty3 بهتر بود یا ressistance؟
از گیم اسپات می پرسیم :rainbow six=9,2 cod3=8,8 ressistance=8,7
در سبک ماشین سواری 360 بازی های بهتر و بیشتر داره یا ps3 ؟ در تیراندازی ,اکشن, simulator,RPG,sport چطور ؟ آیا تنها شمشیر بازی ی تواند ps3 را از شکست نچات دهد در حالی که gears of war چهار ملیون نسخه فروخته و سونی اصلا به این سبک توجهی ندارد و انتظارات را براورده نمیکند ؟آیا کسی که از بازی mgs4 یا شمشیر بازی خوشش نمی آید گزینه ی دیگری دارد غیر از یک مشت بازی بی کیفیت مانند fear ؟ آیا سونی به علایق gamer بی توجهی نمی کند؟