Xbox 360 Unreal Tournament IIIممکن است نقشه های کمتری نسبت به نسخهps3 داشته باشد

• Thread starter Thread starter jj20
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

jj20

کاربر سایت
مارک رین اعلام کرد با توجه به ظرفیت کم دیسکهای xbox360ما مجبوریم از تعدادی از نقشه های بازی برای این نسخه صرف نظر کنیم.
Speaking at this year’s Edinburgh Interactive Festival, VP of Epic Games Mark Rein indicated that Unreal Tournament III for the Xbox 360 might have to get cut down in order to cope with the limitations of the console's hardware. Answering a question from the crowd about whether disc size would be a problem with an Xbox 360 port, he stated that “We’ll compress some things. But you know, we may have fewer maps on the 360 version...Blu-Ray has definitely given us a lot of legroom. And what's really cool is if you think forward and think about what we've done in the past wit
او گفته بلو ری ps3 با تئجه به فضای مناسبش قابلیتهای بیشتری برای ما قرار میدهد و درجواب جمعیت که از او این سوال را در مورد فضای بازی پرسیده بودند این را گفته بود و گفته نقشه های هم نام نیز شاید با هم تفاوت هایی در این دو نسخه داشته باشند.

من مثلا هرجور فكر ميكنم ميبينم كه بازي gears of war بيشتر با دسته هاي xbox360 حال ميده تا ماوس و كيبورد.
فقط کافیه یک بار آنلاین بازی کنی تا بفهمی اهمیت موس و کیبورد چقدر زیاده .

اون بحث لذت خوب دیگه اون روی حس خود آدم هست ! ولی اگه بخوایم در سطح حرفه ای بررسی کنیم باز هم مشخص میشه موس وی کیبورد از gamepad حرفه ای تره.

كلا در بازي هايي مثل فوتبال يا بازي هاي ريسنگ و سوم شخص GamePad حرف اول را ميزنه .
یه دلیل برای من بیار که GamePad توی بازی های Racing بهتر از کیبورد هست. توی بازی های Fun مثل NFS و اینا که کیبورد سرتره (حداقل بعد از این همه سال که بازی ماشین بازی میکنم و کلا یه علاقه ای خیلی مخصوصی نسبت به ماشین دارم کیبورد بهتر بوده. ) توی بازی های Simulation هم Gamepad در مقابل یه Wheel اصلا حرفی برای گفتن نداره چون بازی Simulation هست و شما با یه Wheel کاملا بر بازی مسلط هستین ! شما یه نگاه به سری مسابقات ESWC بندازین که GT4 داشت (که البته 2 سال هست که دیگه مسابقه ی این بازی برگذار نمیشه) اکثرا با Wheel بازی میکردن.
البته باز اینم خودش یک نوع عادت هست. کسی که از اول با موس و کیبورد بازی کرده با این دوتا راحت تره و کسی هم که از اول با Gamepad بازی کرده با Gamepad راحته. مثلا باز سره بازی فوتبال ! الان خیلی از این FIFA باز ها با کیبورد بازی میکنن و حتی با کیبورد توی مسابقاتی همچون WCG شرکت میکنن ! چرا چون قدیم هم EA تمام تمرکزشو برای FIFA روی PC گذاشته بود و هرکی که از قدیم FIFA بازی میکرده با کیبورد بازی میکرده و راحته. و همچنین WE . چون بازی از روز اول برای PS بوده بعد کلی نسخه تازه تصمیم گرفتن بیان روی Platform های دیگه همه روی PS بازی میکردن و با دسته ! و تقریبا تمام WE باز ها با GamePad بازی میکنن.

در کل همه چی به عادت بستگی داره. هرکی با هرچی عادت داره با همون راحته.

آخرین ویرایش:
من يه چي بگم برم .
ماوس و كيبورد فقط در بازي هاي FPS خوبه و در اين شكي نيست .ولي من شخصا خودم با بقيه سبكها با ماوس و كيبورد مشكل دارم و به نظرم خوب نيست .
خوب حالا شما ميخواين به خاطر بازي fps ماوس و كيبورد برتر از GamePad جلوه بدين ؟!
گیمهای استراتژی و RPG رو از قلم ننداز :|

فقط کافیه یک بار آنلاین بازی کنی تا بفهمی اهمیت موس و کیبورد چقدر زیاده .

اون بحث لذت خوب دیگه اون روی حس خود آدم هست ! ولی اگه بخوایم در سطح حرفه ای بررسی کنیم باز هم مشخص میشه موس وی کیبورد از gamepad حرفه ای تره.

یه دلیل برای من بیار که GamePad توی بازی های Racing بهتر از کیبورد هست. توی بازی های Fun مثل NFS و اینا که کیبورد سرتره (حداقل بعد از این همه سال که بازی ماشین بازی میکنم و کلا یه علاقه ای خیلی مخصوصی نسبت به ماشین دارم کیبورد بهتر بوده. ) توی بازی های Simulation هم Gamepad در مقابل یه Wheel اصلا حرفی برای گفتن نداره چون بازی Simulation هست و شما با یه Wheel کاملا بر بازی مسلط هستین ! شما یه نگاه به سری مسابقات ESWC بندازین که GT4 داشت (که البته 2 سال هست که دیگه مسابقه ی این بازی برگذار نمیشه) اکثرا با Wheel بازی میکردن.
البته باز اینم خودش یک نوع عادت هست. کسی که از اول با موس و کیبورد بازی کرده با این دوتا راحت تره و کسی هم که از اول با Gamepad بازی کرده با Gamepad راحته. مثلا باز سره بازی فوتبال ! الان خیلی از این FIFA باز ها با کیبورد بازی میکنن و حتی با کیبورد توی مسابقاتی همچون WCG شرکت میکنن ! چرا چون قدیم هم EA تمام تمرکزشو برای FIFA روی PC گذاشته بود و هرکی که از قدیم FIFA بازی میکرده با کیبورد بازی میکرده و راحته. و همچنین WE . چون بازی از روز اول برای PS بوده بعد کلی نسخه تازه تصمیم گرفتن بیان روی Platform های دیگه همه روی PS بازی میکردن و با دسته ! و تقریبا تمام WE باز ها با GamePad بازی میکنن.

در کل همه چی به عادت بستگی داره. هرکی با هرچی عادت داره با همون راحته.

كلا جوابهايي كه ميخواي برات دادم پس لطف كن همش را بخون .
ولي قبل از اين بگم كه اين نظر خودمه كه چرا من اينطوري راحتم و نميتونم بگم كه شما هم بايد اينطوري راحت باشي !

با عادت كردن كه هستم كه هركي به هرچيزي عادت كرده باشه اون بهتره .

الان بازي gears of war را دارن با دسته انجام ميدن نه ماوس و كيبورد . من كه كلا گفتم بازي هاي اول شخص به علت اينكه بايد نشانه گيريت خيلي سريع باشه ماوس خيلي بهتره .
اگه اينطور بود كه ماوس و كيبورد كلا برتر باشن چرا GamePad ميساختن .

من علتهاش را تك تك ميگم :
كلا GamePad و ماوس وكيبورد يه برتري هايي نسبت به هم دارن كه نميشه ردشون كرد .

ماوس به خاطر اينكه قدرت تفكيك خيلي بالايي داره و اين قدرت تفكيك در بازي هاي اول شخص fps خودش را نمايان ميكنه .

كيبورد حرفه اي تر هست علتش اينه كه تعداد كليد ها روي كيبورد خيلي بيشتر از GamePad هست و به همين خاطر ميتونيم براي هر امكانات در بازي يك كليد در كيبورد انتخاب كنيم كه در هنگام نياز اون كليد را را فشار بديم .

مثلا ديگه لازم نيست براي انتخاب تفنگ مثل بازي gears of awr اول ليست را بياريم و بعد يكي را انتخاب كنيم ولي در كيبورد به راحتي ميتونيم با فشاردن يكي از كليدهاي شماره 1,2,3,4 و الي اخر انتخاب كنيم . تقريبا ميشه برتري هاي كيبورد را فهميد . علبته در ماوسهاي جديد هم ميشه اسلحه انتخاب كرد ولي بايد تفنگها برات به ترتيب نمايان بشه كه اين وقت گير هست .

ولي GamePad ها يه برتري كه داره كليدها تقريبا در بهترين جا و مكان قرار ميگيره يعني حتي كسي در بازي كردن هم حرفه اي نباشه ميتونه به راحتي كليدها را فشار بده چون دقيقا زير انگشتان هستند .
مثلا كليدهاي LR دقيقا زير 4 انگشت قرار داره .
يا مثلا اينكه براي اينكه در بازي جلو عقب راست و چپ بري در كيبورد بايد 4 كليد W,S,A,D را فشار بدي ولي در GamePad فقط شما با يك كنترلل انالوگ سركار داريد و با جلو عقب بردن اون شخصيت به راحتي كنترل ميشه .

بازي هاي ريسينگ با اينكه باز به عادت ربط داره و من هميشه با ماوس و كيبورد بازي هاي ريسينگ را انجام دادم ولي بيشتر با GamePad راحتم .

دليل منطقيش شايد بتونم بگم GamePad شبيه فرمون يم ماشين ميمونه ! الان اگه سري جديد ماشينهاي ساخته شده را ببيني حتي دنده روي فرمان قرار داره بدون نياز به كلاج !!!!
مخصوصا مدلهاي لامبوگيني اينگونه هستن كه براي كنترل بهتر و سريعتر اين كار را ميكنه .

خوب الان با اين حساب ما بريم ميبيني كه GamePad يه جوري ميتونه راحتتر باشه مثلا تو اينطور ميتوني در نظر بگيري GamePad به عنوان فرمان برات باشه كه تو دستت گرفتي و كليدهاي روي GamePad به عنوان دنده . خوب الان برات حس لامبورگيني ميده يا نه :biggrin1:
خوب اينم بگم مخصوصا الان با دسته SIXSIX كه حسگر داره بيشترو بيشتر برات حال ميده و همچنين با دسته هاي WII كه با چرخش دسته به راستو چپ مثل فرمان عمل ميكنه اينكار ها را با كيبورد اصلا نميشه انجام داد.

شما تا حالا ديديد كه ماشيني بسازن و دستهاي روي يه ميز بخابه و يه ماوس بگيري دستت و ماشين بروني . يعني در كل براي GamePad اينطوري ولي GamePad بيشتر براي ادم دنده و فرمان را شبيه سازي ميكنه .

اگه به فيلم خيالي علاقه داشته و اگه فيلم من رباتم را بيبني وقي يارو داره ماشين ميرونه البته روي هوا !! داشت با يه GamePad بازي ميكرد كه البته براي تبليغات هم اين GamePad مال PS بود !
اگه به اخبار ماشين ها علاقه داشته باشي و مجله ماشين بخري ماشينهايي در اينده ميخوان طراحي كنن كه مثل GamePad عمل كنه .
بالاخره باز براي عادت ربط داره ولي به نظر من بازي هاي ريسينگ بهتره به GamePad عادت كرد .

بازي هايي ورزشي مثل فوتبال هم فكر كنم قبول داشته باشي كه GamePad بهتره :-"

بازي هاي سبك مبارزه اي مثل مورتال كنبت يا تكن هم كه باز GamePad حال ميده و اين بازي ها در اصل هميشه براي كنسولها ساخته شده .

آخرین ویرایش:
الان اگه سري جديد ماشينهاي ساخته شده را ببيني حتي دنده روي فرمان قرار داره بدون نياز به كلاج !!!!
امید هر چه سریعتر اون پروژه رو اجرا کن:biggrin1:
سلام منم به G25 برسون:biggrin1:
...........................
ببین فرخ عزیز کلی جوابت رو میدم.
الان ما داریم در مورد UT صحبت میکنیم که یه FPS هست! اونم از نوع سریعش...توی این سبک اصلا گیم پد حرفی برای گفتن نداره.در مورد گیرز او وار هم همینطوره...کلا بازی که Crosshair داشته باشه با ماوس یه چیز دیگست.
در کل اصلا PC بازا دنبال بازیهایی مثل DMC یا Tekken ...نیستند...چون اینا اصلا بازی های حرفه ای نیستن!
کسی که پی سی بازه 90% به دنبال بازی های FPS-Sterategy-MMO-RPG هست و اصلا وقتش رو برای اون سبکی که گفتی حروم نمیکنه!
یه نکته دیگه هم امید گفت...فیفا باز ها اکثرا روی پی سی هستند چون پلتفرم اصلی از اول پی سی بوده و PES باز ها هم روی کنسول(البته به لطف وصل شدن گیم پد به پی سی PES باز روی پی سی هم زیاده...یا کلا با کیبوردم زیاد بازی میکنن:دی)
اشکان یه حرف خوبی زد...اینایی که میان DMC-RE4 ...رو روی پی سی بازی میکنن پی سی باز نیستند...به علت نداشتن کنسول میان روی پی سی بازی میکنند.اگه کنسول باشه که دیگه به پی سی نگاهم نمیکنن!
در اخر بگم Hardcore or Pro game فقط روی پی سی...چون کنسول اون پتانسیل کافی رو نداره.;)
موفق باشی

خوب اولا چند بار گفتم كه بازي هاي fps فقط ماوس و كيبورد .
و همچنين بازي هاي استراتژي كه يادم رفت فقط با ماوس و كيبورد .

بقيه موارد كه گفتم با GamePad بهترينه و شكي نيست . حالا شما چطور عادت كردين را وسط نميارم .
اينجا حرفي از pc باز و كنسول باز نيست ملاك فقط راحت بودن .

بازيه فوتبال من كاري ندارم كه از اول روي pc بازي ميكردن يا نه دوباره ميگم تو كدوم يك راحت تر هست .
ميخواي به آمار بگيريم در اين مورد بازي فوتبال بدون شك GamePad حرف اول را ميزنه فقط از لحاط كنترل و بازي هاي ريسينگ هم همينطور .

ببين من در اخر هم ميگم اگه بحث حرفه اي بودن باشه خوب معلومه كه pc با ماوس و كيبورد بهترين هست و دلايلش كاملا مشخصه .
پس لطفا به اين نكته توجه كنيد .
الان من خودم ماوس و كيبورد پيشم هست و دارم ميبينم !! من نظر خودم را دارم ميگم .
و كاري با بازي هاي انلاين و شبكه ندارم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or