Xbox 360 Unreal Tournament IIIممکن است نقشه های کمتری نسبت به نسخهps3 داشته باشد

• Thread starter Thread starter jj20
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

jj20

کاربر سایت
مارک رین اعلام کرد با توجه به ظرفیت کم دیسکهای xbox360ما مجبوریم از تعدادی از نقشه های بازی برای این نسخه صرف نظر کنیم.
Speaking at this year’s Edinburgh Interactive Festival, VP of Epic Games Mark Rein indicated that Unreal Tournament III for the Xbox 360 might have to get cut down in order to cope with the limitations of the console's hardware. Answering a question from the crowd about whether disc size would be a problem with an Xbox 360 port, he stated that “We’ll compress some things. But you know, we may have fewer maps on the 360 version...Blu-Ray has definitely given us a lot of legroom. And what's really cool is if you think forward and think about what we've done in the past wit
او گفته بلو ری ps3 با تئجه به فضای مناسبش قابلیتهای بیشتری برای ما قرار میدهد و درجواب جمعیت که از او این سوال را در مورد فضای بازی پرسیده بودند این را گفته بود و گفته نقشه های هم نام نیز شاید با هم تفاوت هایی در این دو نسخه داشته باشند.

ببین میدونی که من با همه فرق میکنم!:biggrin1:
من با دسته های 360 تو بازیهای fps بیشتر راحتم تا با موس و کیبورد:cheesygri:laughing: خب دیگه واسه من مشکلی نیست!:)

خوب کلا میتونم بگم UT3 رو نمیتونی بازی کنی:دی چون UT یعنی انلاین! یا شبکه...
تو الان داری با ai بازی میکنی میبینی میمرن پیش خودت میگی اره چه دسته ی خوبی از پی سی بهتره ماوس و کیبورد کیلو چند:biggrin1:
ولی روی نسخه ی پی سی خیلی حرفه ای تره بازی...
البته میشه توی کنسول گفت چون همه با دسته بازی میکنن مشکلی پیش نمیاد(ولی اگه اون برنامه ها که پی سی با کنسول بتونه بازی کنه راه بیفته! کنسول نمیتونه نفس بکشه:laughing:)
امین اگر روی حرفت خیلی اسرار داری یه کانتر نصب کن و با گیم پد پاشو بیا یه دست با هم بزنیم:evil::biggrin1:

ببین میدونی که من با همه فرق میکنم!
من با دسته های 360 تو بازیهای fps بیشتر راحتم تا با موس و کیبورد خب دیگه واسه من مشکلی نیست!
این دیگه فرق داشتن یا حرفه ای بودن نیست ! UT بازی هست که ذاتا برای PC پایه ریزی شده و با اون حرکات سریع ه بازی و هدف کاری سخت اصلا محال آدم بتونه به GamePad بازی کنه ! منظورم اینه که یه چیز کاملا بدیهی هست و نیاز به توضیح نداره بازیی به سبک UT فقط Mouse می خواد.
این حرفی که زدم برای MultiPlayerصدق میکنه ولی خوب برای FPS Single توی X360 دسته هاش مشکلی ندارن. شما با یه GamePad توی بازی FPS نمی تونین تمام قدرت خودتونو به کار بگیرین و ضعف های زیادی خواهید داشت ولی با Mouse تمام توانایی خودتون رو می تونید به کار بگیرید. واقعا هم همین جوره. مثلا من روی X360 وقتی CoD3 آنلاین بازی میکردم کشتن آدم کار سختی بود ولی حس خاصی توی آدم به وجود نمیاد که هی سعی کنم بیشتر بکشم چون اصلا یه سری از توانایی به کل خارج از کنترل آدم با GamePad.

آخرین ویرایش:
میگم اینا چه انگیزه ای از بیرون دادن این بازی روی کنسول دارند؟
283.gif
108.gif
106.gif
111.gif

خب من چون حال و حوصله بحث کردن رو ندارم و میدونم که من رو با یک PS Fan اشتباه گرفتند تا همین جا خیلی از اعضا به لطف مزخرف ترین پستی که در عمرم دیدم فقط یک مورد رو می گویم تا اشتباهی صورت نگیرد :
من الان یک X360 دارم و با همه نقص هایی که دستگاه دارد از MS Fan ها هستم.در مورد کمبود حجم هم هیچ مشکلی ندارم.
از مدیران هم تقاضا دارم در این مورد برخورد لازم رو انجام بدهند.چون خیلی مسخره است که به من بگویند PS Fan ! در ثانی افتراهایی که بدون دلیل به من زدند ( احمق ، جوگیر و Spammer بودن ) فکر کنم بیشتر اعضا بدانند که در قوانین سایت برخورد با چنین کاربری چگونه است.

تا زمانی که برخورد لازم صورت نگرفته ، من دیگر پست نمی دهم.البته پست دادن یا ندادن من فرقی نمی کند.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا که بحث به جاهای جالب تری مانند

کنترل روی کنسول و PC و تفاوتشان

مشکل پینگ و فریگ شدن

آسان تر بودن نسخه کنسولی

و مهم تر از همه
پ.ن : Bioshock نیومد؟!
:biggrin1:

کشیده شد ، من اگر مشکلی نداشته باشد پستی را اینجا بگذارم از تاپیکی دیگر...

البته امیدوارم فکر نکنید که این پست رو یک مشاور خانواده زده باشد چون شکلک ندارد !

به نظر من اینی که بازیها دارن آسون میشن، چیزیه که کنسولها برای ما به ارمغان آوردن. خیلی از گیمهایی که اول فقط برای PC بودن و نسخه بعدیشون به صورت "هم PC و هم کنسول" ساخته شد، توی این نسخه ها خیلی آسونتر از نسخهء "فقط برای PC" بوده.

بله واقعا" در وضع فجیعی به سر می برند گیمرهایی مثل شما و کلن ممد ! شما Oblivion رو مثال زدی من از RainBow Six مثال بزنم.این بازی در شماره های اول سختی خیره کننده ای داشت.تصمیمات شما قبل از ماموریت همچون انتخاب سلاح و ادوات همراه ، تاثیر به سزایی در موفقیت شما در ماموریت تون داشت.خوشبختانه تا LockDown این روند خیلی خوب ادامه پیدا کرد هر چند که کم رنگ تر شد.ولی الان ببین جناب حمیدوس...این امین و اراذل و اوباش داخل یوبی سافت برای سود بیشتر چکار می کنند ! هم داخل GRAW2 و هم RS: Vegas یک دوربین گذاشتند کمکی ... شما داخل بازی فقط کافیه به دیفال ها تکیه بدهی و بعد با دوربین جدید کار دشمن رو بسازی ! نشانه گیری هم Auto-Lock است پس دیگه هیچی !!! حالا با این وضع امین توی هر پستش سه بار قربون صدقه شون می رود.من موندم توی این بشر !

حالا شما اینها رو بیخیال شو...ما همچنان به انکه در جبهه کارمک ، رفقا و شرکاء هستیم و خوهیم ماند به خودمون می بالیم و خواهیم بالید ! ( درست صرف کردم فعل رو ؟ ) با رفقا منتظر بازیهایی مانند Enemy Territory : Quack Wars , Rage , Wolfenstain 360 خواهیم بود.

Unreal با اون سرعتی که داره عمرآ کنسولی بشه. کلآ سری Unreal Tournament هم معنیه با سرعت دیوونه کننده و جامپها و ... که توی یه کنسول محاله و فکر کنم برای همین توی UT3 نسخه PS3 قابلیت استفاده از ماوس و کیبورد رو دادن.

خودم کم کم داشتم UT3 رو فراموش می کردم.آریا به نکته خوبی اشاره کرد.اصلا" نگاه کنید تا بخواهید با دسته بپرید می شنوید ترق ! Head Shot شدید.بخواهید در حین دویدن تغییر مسیر ناگهانی بدهید یا جاخالی بدهید یا دور شوید از تیررس دشمن ترق ! آنالوگ از جایش دراومد.کلا" این بازیها روی دسته های معمولی زیادی می ترقونند ! نگاه کنید به اون Black با اون همه سر و صداش و تبلیغات...داخلش یک متر هم نمی تونستی بپری بالا ! آخه بازی که پای شخصیت اصلی به زمین دوخته شده به چه درد شوتر باز ها می خورد ؟ به قول یک گیمر فرزانه ای : کی بورد و موس می ماند از یک UT باز به جای و بس یا می ماند از یک UT باز کی بورد و موس به جای و بس ... !

پ.ن 1 : Final Fantasy FanClub ها برای دسیسه کلن ممد تمهیدی زیرکانه اندیشیده اند که می توانند برای آگاهی از این تمهید به انتهای این پست توجه کنند.
پ.ن 2 : برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.شماره تلفن نداریم ولی آدرس BC مان : فوروم BC ، انجمن حمایت از بازیهای کنسولی ، دست راست ، یکی از 4-3 تاپیک اول این انجمن ، Final Fantasy FanClub می باشد.با ما تماس بگیرید !!! :biggrin1:

پ.ن 3 : Lost Odyssey نیومد !؟ :biggrin1:

از همه مهم تر واقعا کی میتونه انریل رو روی کنسول بازی کنه؟:sick:
از وقتی ایرانسل ( ببخشید PS3 ) اومده ! چون نسخه PS3 ماوس و کیبورد رو ساپورت میکنه و دیگه فکر نکنم فرقی با PC داشته باشه !

از وقتی ایرانسل ( ببخشید PS3 ) اومده ! چون نسخه PS3 ماوس و کیبورد رو ساپورت میکنه و دیگه فکر نکنم فرقی با PC داشته باشه !
اریا جان یه بار یادمه اشکان گفت محدودیت داره(میشه تفنگارو از 1 تا 10 گذاشت؟)...مثلا ما میتونیم پرش رو بذاریم right click?
یا میتونیم Strafe Jump بزنیم با ماوس و کیبورد کنسول؟
حالا از اینا که بپذریم خوب دیگه کنسول نیست اگه ماوس و کیبورد بهش بخوره! میشه پی سی!
ولی واقعا جای ماوس و کیبوردهای حرفه ای پی سی مثل copperhead-mx518-g5-diamonback-g1...& g15-steelseries 6g-tarantula.... رو میتونه بگیره؟
;)

آخرین ویرایش:
اریا جان یه بار یادمه اشکان گفت محدودیت داره(میشه تفنگارو از 1 تا 10 گذاشت؟)...مثلا ما میتونیم پرش رو بذاریم right click?
حالا از اینا که بپذریم خوب دیگه کنسول نیست اگه ماوس و کیبورد بهش بخوره! میشه پی سی!
ولی واقعا جای ماوس و کیبوردهای حرفه ای پی سی مثل copperhead-mx518-g5-diamonback-g1...& g15-steelseries 6g-tarantula.... رو میتونه بگیره؟
;)
راستشو بخوای نمیدونم کلآ هر کیبورد و ماوسی بهش میخوره یا باید مخصوص باشه ! هرکی میدونه به ما هم بگه !

راستشو بخوای نمیدونم کلآ هر کیبورد و ماوسی بهش میخوره یا باید مخصوص باشه ! هرکی میدونه به ما هم بگه !
قاعدتا باید هر نوع موسی بهش وصل بشه ! فقط این مشکل میمونه بر فرض G5 بهش وصل کنی آیا میشه Config هاشو تغییر داد یا خیر ؟! احتمال داره نشه ! حالا باید دید چه تدبیری می اندیشن.

من اون تریلر های اولیه اش که دیدم از L.A.I.R هم بدتر بود نمیدونم پیش رفت داشت؟
اخه مساله اينه مثلا اگه يه بازي توي PS3 فقط 3 فريم كمتر از 360 اجرا بشه تمام كمپاني سوني توسط فن هاي ايكس باكس زير سوال ميره موضوع اينه كه ما ايرانيا يه خصلت داريم حالا خوب و بدش بماند ولي تا پاي مرگ حاضريم از چيزي كه خريديم دفاع كنيم و به اصطلاح فن بوي بازي در بياريم اين مساله نه فقط براي PS3 نه فقط براي x360 بلكه براي تمام محصولاتي كه ميخريم برقراره مشكل ما اينه كه اصل موضوع رو در نظر نميگيريم اصل موضوع بازي كردنه من نميدونم و اصلا هم نميتونم اين موضوع رو درك كنم مثلا الان چه اتفاقي ميوفته يا چي از من و شما كم ميشه اگه يه بازي مثل Bioshock براي ps3 بياد يا برعكس يه بازي ps3 واسه 360 بياد غير از اينه كه يكي ديگه دوستانمون هم ميتونه اون بازي رو تجربه كنه ؟؟
فكر كنم بحث زيادي منحرف شد ولي واقعيت اينه ما تا وقتي اين اخلاقمون كه همه چي رو واسه خودمون ميخوايم و فكر ميكنيم اون چيزي كه داريم بهترين هست رو نزاريم كنار وضعمون همينيه كه هست بدتر ميشه كه بهتر نميشه
خب برادر من همین ها باعث میشه چیزی به نام نسل بعد به وجود بیاد فکرم یکنی اگر همین علاقه ها و کل کل ها نبود این همه بازی های جور وا جور میومد؟
مسئله فقط ایرانی نیست هر جای دنیا که بری هرکس که ببینی برای چیز که خریده ارزش قاعل است و درضمن اگر من از یک چیزی بدم بیاد نمیرم بخرم در نتیجه چیزی که میخرم مطمئنا علاقه دارم مخصوصا اگر اون چیز نیم میلیون تومان قیمت داشته باشه.
همین کل کل ها باعث میشه یک انجمن زیبا باشه وگرنه هرکس میتونه بره خبر هارو بخونه.
اگر فن بوی بازی نباشه به نظرم دنیای بازی هم هیچ معنی نداره.
بحث عوض نشه.
پس فردا میگن باز این اومد کل انجمن از بین رفت.

;)
خو پس اجازه بدید که یه سری دیگه از مشکلاتی که کنسولها در مورد این جور گیمها دارن رو بگم، یه سری چیزهایی که باعث میشه اصلاً نشه تصور این رو کرد که این جور بازیها رو بشه روی کنسول به صورت حرفه ای و یا حتی در سطح متوسط بازی کرد!

یکی از مشکلات بزرگی که برای کنسولها وجود داره، دستکاری کردن Config بازیه. معمولاً شرکتهای سازنده آپشنهای زیادی توی منوهای بازی نمیذارن و برای دستکاری چیزهایی مثل FOV یا مثلاً پایین اوردن گرافیک (در حد خیلی پایین، برای بهتر شدن دید بازیکن) باید به کنسول بازی دسترسی داشت و یه سری دستورهای خاص رو وارد کرد. مثلاً فرض کنید که میشه برای هر اسلحه که دستتون میگیرید، یه Mouse Sensitivity مخصوص اون اسلحه تعریف کنید (از این جور کارها توی CS هم میکنن) . خلاصه اینکه اینجوری بگم که گیمهای اینجوری رو بدون دسترسی به کنسولشون اصلاً نمیشه تصور کرد :|

یه نکته دیگه، Mod هایی هست که برای بازی میاد. قضیه اینه که هیچ وقت تا حالا نشده که یه بازی Deathmatch بسازن و از اول تمام امکانات آپشنهای لازم رو داشته باشه. مثل Bright Skins ، Hit Sounds ، Hud های مناسب و درست حسابی برای بازی، Map های مناسب برای مسابقات و... . اینها مشکلاتی هستن که معمولاً توسط یه سری افراد علاقه مند به گیم، توی Mod هایی که برای این گیمها میسازن، برطرف میشه. و تا جایی هم که من میدونم، کسی تا حالا واسه بازیهای کنسول از این Mod ها نساخته :biggrin1:

آخرش رو بگم، اصلاً نمیشه تصور کرد که UT یا Quake یا هر گیم اول شخص سریع دیگه ای رو بشه روی کنسول، در سطح بازیکنهای PC بازی کرد. چون اصلاً اون بستر لازم برای حرفه ای شدن رو نداره. به نظر من اینکه بازیکنهای کنسول و PC روی یه Server بشینن UT بازی کنن، همچین خنده دار به نظر میاد.
یه چیزی رو باید قبول کنید دیگه، یه سری گیمها برای کنسول مناسب تر هستن و یه سری برای PC. برای چی این دو تا رو میخواین در یه سطح قرار بدین؟

پ.ن : Bioshock نیومد؟!

آخرین ویرایش:
از همه مهم تر واقعا کی میتونه انریل رو روی کنسول بازی کنه؟:sick:

زماني كه به كامپيوترت كه زير بازي هاي معمولي مونده نگاه كني:laughing:
البته منم با دسته ي 360 تو اين سبك بازي اصلا مشكلي ندارم البته توي كل كل با موس يه چيزه ديگس

آخرین ویرایش:
یه چیزی رو باید قبول کنید دیگه، یه سری گیمها برای کنسول مناسب تر هستن و یه سری برای PC. برای چی این دو تا رو میخواین در یه سطح قرار بدین؟

با این حرفت خیلی موافقم چون مثلا همین devil may cry 3 که مال pc اومده بود اصلا نمیشد با صفحه کلید مثل ps2 درست و حسابی بازی کرد یعنی روی pc حتما باید گیم پد داشته باشی تا از بازیش لذت ببری UT هم همینطور شاید بشه روی کنسول بازی کرد ولی برای اینکه از بازی لذت ببری یا باید با pc بازی کنی یا با ps3 با موس و صفحه کلید بازی کنی.

من يه چي بگم برم .
ماوس و كيبورد فقط در بازي هاي FPS خوبه و در اين شكي نيست .ولي من شخصا خودم با بقيه سبكها با ماوس و كيبورد مشكل دارم و به نظرم خوب نيست .
خوب حالا شما ميخواين به خاطر بازي fps ماوس و كيبورد برتر از GamePad جلوه بدين ؟!

من مثلا هرجور فكر ميكنم ميبينم كه بازي gears of war بيشتر با دسته هاي xbox360 حال ميده تا ماوس و كيبورد.

در بازي هاي اول شخص نشانه گيري سريع خيلي مهمه كه اين باعث ميشه ماوس برتري خودش را نشون بده و در بازي هايي مثل gears of war سرعت مانوردهي مهمه مثل جاي گيري و سنگر گيري و حركات كماندويي كه به نظرم با دسته سريعتر ميشه اين كارها را كرد به خاطر اينكه كليدها روي دسته در بهترين جاها و نزديك به هم و دقيقا زير انگشتان شماست كه سريعتر ميشه عمل كرد .

اينها دقيقا علت داره وقتي شما يه دسته كنسولي دستتون ميگيريد ادم اين احساس را ميكنه كه تفنگ دستش گرفته و خودش داره تيراندازي مكنه . حركات بدني ادم ميتونه انجام بده كه در جذابتر شدن بازي كمك ميكنه !!:cheesygri
ولي پشت ps بايد مثل يه تخت سنگ نگاه كرد .

من يادم مياد وقتي داشتم gears of war بازي ميكردم وقتي اون اره برقي روشن ميشد كه خون دشمن را برزيم پايين دستهاي من همزمان با اون اره بالا و پايين ميومد و همچنين با فعال بودن شوك :cheesygri
كلا در بازي هايي مثل فوتبال يا بازي هاي ريسنگ و سوم شخص GamePad حرف اول را ميزنه .
ملاك فقط بازي هاي اول شخص نيست با اينكه من خودم بهترين سبك انتخابيم اول شخصه :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or