Xbox 360 Unreal Tournament IIIممکن است نقشه های کمتری نسبت به نسخهps3 داشته باشد

• Thread starter Thread starter jj20
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

jj20

کاربر سایت
مارک رین اعلام کرد با توجه به ظرفیت کم دیسکهای xbox360ما مجبوریم از تعدادی از نقشه های بازی برای این نسخه صرف نظر کنیم.
Speaking at this year’s Edinburgh Interactive Festival, VP of Epic Games Mark Rein indicated that Unreal Tournament III for the Xbox 360 might have to get cut down in order to cope with the limitations of the console's hardware. Answering a question from the crowd about whether disc size would be a problem with an Xbox 360 port, he stated that “We’ll compress some things. But you know, we may have fewer maps on the 360 version...Blu-Ray has definitely given us a lot of legroom. And what's really cool is if you think forward and think about what we've done in the past wit
او گفته بلو ری ps3 با تئجه به فضای مناسبش قابلیتهای بیشتری برای ما قرار میدهد و درجواب جمعیت که از او این سوال را در مورد فضای بازی پرسیده بودند این را گفته بود و گفته نقشه های هم نام نیز شاید با هم تفاوت هایی در این دو نسخه داشته باشند.

توی 2 تا DVD میزنن ! :laughing:
( مزاح بود ! )
-------------------
البته یه راه ساده هست که نقشه ها رو برای دانلود بزارن. البته به شرطی که مجانی باشه.

( مزاح بود ! )
-------------------
البته یه راه ساده هست که نقشه ها رو برای دانلود بزارن. البته به شرطی که مجانی باشه.
احتمال 99% همین کار رو می کنن!
چون شما هر بازی رو که برای 360 اومده نگاه کنی ( منظور بازی های اکشنه که قابلیت مالتی پلیر رو پشتیبانی می کنه ) چندتا Map Pack قابل دانلود از XBL داره!
این بازی بزرگ فکر نمی کنم از این مسئله مبرا باشه!

آخرین ویرایش:
احتمال 99% همین کار رو می کنن!
چون شما هر بازی رو که برای 350 اومده نگاه کنی ( منظور بازی های اکشنه که قابلیت مالتی پلیر رو پشتیبانی می کنه ) چندتا Map Pack قابل دانلود از XBL داره!
این بازی بزرگ فکر نمی کنم از این مسئله مبرا باشه!
350 !!!!!!!!!!!

حتما" باید Map های مهم و البته اونهایی که احتمال پرکاربر بودن شون در لایو زیاد است را با بازی اصلی عرضه کند.البته من حدس می زنم 2 DvD که سهل است شاید تا 5-4 DvD بشود این بازی با چنین گستردگی در محیط و جزئیات نقشه ها !

( مزاح بود ! )
-------------------

زرنگی؟! حالا که sh*tbox ـه من بن شده؟!

پ.ن: البته خو من رو PS3 بازی میکنم.
پ.ن: BioShock نیومد؟!

مارک رین اعلام کرد با توجه به ظرفیت کم دیسکهای xbox360ما مجبوریم از تعدادی از نقشه های بازی برای این نسخه صرف نظر کنیم.

او گفته بلو ری ps3 با تئجه به فضای مناسبش قابلیتهای بیشتری برای ما قرار میدهد و درجواب جمعیت که از او این سوال را در مورد فضای بازی پرسیده بودند این را گفته بود و گفته نقشه های هم نام نیز شاید با هم تفاوت هایی در این دو نسخه داشته باشند.

احتمالا تا چند روز دیگه میاد میزنه زیر تمام این حرفها و میگه منظورش چیز دیگه بوده!
و بعدشم psfan های عزیز میان میگن از ms پول گرفته و...
این ماجراها دیگه داره خیلی تکراری میشه !

پ.ن:و احتمالا در اخر نسخه 360 گرافیک بهتر و ai بهتری داره! تا حالا که اینطوری بوده همیشه:laughing:

زرنگی؟! حالا که sh*tbox ـه من بن شده؟!

پ.ن: البته خو من رو PS3 بازی میکنم.
پ.ن: BioShock نیومد؟!

map های درست حسابی تر و balance و مناسب برای multi را همراه بازی عرضه میکنند.
بقیه هم که به احتمال زیاد اصلا بازی نمیکنیم.
از همه مهمتر با این پینگ جذاب ، چه فرقی میکنه :biggrin1:

پ.ن : Bioshock نیومد؟!

حتما" باید Map های مهم و البته اونهایی که احتمال پرکاربر بودن شون در لایو زیاد است را با بازی اصلی عرضه کند.البته من حدس می زنم 2 DvD که سهل است شاید تا 5-4 DvD بشود این بازی با چنین گستردگی در محیط و جزئیات نقشه ها !

بازم از اون حرفها مثلا unreal-tournament-3- ميخواد چقدر گسترده باشه ؟ كه بخواد روي 3 يا 4 تا dvd جا بگيره ؟نه خدايي كمي قبل از گفتن اين حرفت فكر كردي يا همينطوري پروندي !!

مثلا بازي هايي به گستردگي mass effect با اون عظمت و نقشش و كه كهكشان ها را برات نمايش ميده چقدر جا گرفته ؟
مثلا بازي هايي چون halo3 كه اين بازي هم نقشه خيلي بزرگي داره چقدر جا گرفته ؟
يا بازي gta ?
يا بازي هايي چون كرايسيس با اون سطح گرافيك و محيط بسيار بزرگش چقدر فضا نياز داره ؟

مهمتر از همه بازي rage با اون عظمت كه قرار يك محيط بسيار بزرگي رو به نمايش بزاره با اون جزئيات اسمان خراشش! فقط تو 2 تا dvd عرضه ميشه .
و چندين بازي ديگه كه نام نبردم .

من نميدونم چرا اين فنهاي ps3 هر وقت تا يكم در مورد حجم بازي ها ميشنون اين همه جو گير ميشن ؟

اين بحث تكراري فكر كنم از 1 ميليون بار گذشته .

من نميدونم چرا اين فنهاي ps3 هر وقت تا يكم در مورد حجم بازي ها ميشنون اين همه جو گير ميشن ؟

اين بحث تكراري فكر كنم از 1 ميليون بار گذشته .

اخه مساله اينه مثلا اگه يه بازي توي PS3 فقط 3 فريم كمتر از 360 اجرا بشه تمام كمپاني سوني توسط فن هاي ايكس باكس زير سوال ميره موضوع اينه كه ما ايرانيا يه خصلت داريم حالا خوب و بدش بماند ولي تا پاي مرگ حاضريم از چيزي كه خريديم دفاع كنيم و به اصطلاح فن بوي بازي در بياريم اين مساله نه فقط براي PS3 نه فقط براي x360 بلكه براي تمام محصولاتي كه ميخريم برقراره مشكل ما اينه كه اصل موضوع رو در نظر نميگيريم اصل موضوع بازي كردنه من نميدونم و اصلا هم نميتونم اين موضوع رو درك كنم مثلا الان چه اتفاقي ميوفته يا چي از من و شما كم ميشه اگه يه بازي مثل Bioshock براي ps3 بياد يا برعكس يه بازي ps3 واسه 360 بياد غير از اينه كه يكي ديگه دوستانمون هم ميتونه اون بازي رو تجربه كنه ؟؟
فكر كنم بحث زيادي منحرف شد ولي واقعيت اينه ما تا وقتي اين اخلاقمون كه همه چي رو واسه خودمون ميخوايم و فكر ميكنيم اون چيزي كه داريم بهترين هست رو نزاريم كنار وضعمون همينيه كه هست بدتر ميشه كه بهتر نميشه

از همه مهم تر واقعا کی میتونه انریل رو روی کنسول بازی کنه؟:sick:

ببین میدونی که من با همه فرق میکنم!:biggrin1:
من با دسته های 360 تو بازیهای fps بیشتر راحتم تا با موس و کیبورد:cheesygri:laughing: خب دیگه واسه من مشکلی نیست!:)

از همه مهم تر واقعا کی میتونه انریل رو روی کنسول بازی کنه؟

البته من زیاد با Fps اونم با دسته 360 مشکلی ندارم!
ولی خداییش Ut کلا خیلی سریع و احتمالا تو این یکی به مشکل بر بخورم!/:)

ببین میدونی که من با همه فرق میکنم!:biggrin1:
من با دسته های 360 تو بازیهای fps بیشتر راحتم تا با موس و کیبورد:cheesygri:laughing: خب دیگه واسه من مشکلی نیست!:)

Multi با 360 بیا :-"

با frag شدن که مشکلی نداری ؟ :دی

پ.ن : Bioshock نیومد؟!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or