Xbox 360 Triple Pack

دوستان من اين بازي رو تهيه كردم و بعد از مدتها ميخوام بازي كنم ولي اولش آپديت داشبورد ميده اگه آپديت كنم مشكلي پيش نمياد؟ خواهشا راهنمايي كنيد :">:">:">

ها !!! الان داشتم 1 بار دیگه لیمبو رو می رفتم فکر کنم فهمیدم قضیه ی آخرش چیه !!!
اگه توجه کرده باشید تقریبا وسط روبه آخر بازی دارید می رید جلو که 1 دختره می بینید که داره 1 کاری می کنه بعد میرید جلو قبل از اینکه به دختره برسید یدونه ازون کرما می افته رو سرتون و بر می گردین عقب میرین داخل آفتاب و باز به همون راه اولی که داشتین می رفتین بر می گردین ولی دیگه همون صحنه ای رو که دیدینو نمی بینید و با یه منظره دیگه روبرو میشین !! بعد ادامه می دین می رسین به آخر بازی که باید یه کاری کنیم که از اون دیوار نامرئی اون ور برین بعد از اینکه موفق می شین که برین اون ور همون صحنه ای رو که اون موقع دیدید رو می بینید که 1 دختر داره یه کاری می کنه !!
فکر کنم اونجا مثلا حالا میشه گفت توی توهم بودیم یا اصلا واقعا این اتفاق توی جنگل افتاده بود .
امیدوارم فهمیده باشید !!:d

سلام تنها مشکلی که این پک داره این هست که حتی اگر نصبش کنید هم بازم از روی دیسک میخونه بازی را که واقعا گرم میکنه دستگاه مخصوصا برای اون موتوری ولی در کل بهترین بازیش همونLimbo هست بعدم دوستانی که دونبال داستان میگردن برن Final fantasy بازی کنن تا از بس داستان براشون بگه که تهوع پیدا کنن آخه کسی از همچین بازی باید داستان توقع داشته باشه :-/

یعنی به معنای واقعی به **** رفتم تا تونستم trials hd رو تموم کنم.
مرحله آخر ناجوانمردانه ســــــــــــــخت بود.
ولی در کل عالی بود.

منظور شما از تا آخرش رفتم یعنی تمام مراحل مدال طلا دیگه ؟ چون گاهی اوقات با مدال های نقره و برنز هم قسمت های بعدی باز میشه . من تا الان تا وسطای هارد همه مراحل رو مدال طلا گرفتم و کماکان در تلاشم ببینم میشه همرو طلا گرفت !

سلام

سلام به همگی آقا اونجا که یه بادکنک هست و آب داره بالا میاد نمیدونم باس چه کار کنم زنجیر بادکنک پاره میشه میاد بالا منم میگیرمش اما تا میام ببرمش اون طرف غرق میشم
please help me:-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or