Xbox 360 Triple Pack

شک نکن بخر.لیمبو که فوق العاده است.trials HD و Splesion man هم به قدری جالبند که فعلا بقیه بازی ها رو ول کردم وچسبیدم به این ذو تا.(البته اول لیمبو رو تموم کنید که شاهکاره)
راستی دوستانی که لیمبو رو تموم کردن بهشون 3 تا award میده که من وقتی به قسمت تنظیمات آواتارم میرم نمیتونم ازش استفاده کنم.ممنون میشم کمک کنید چون award های باحالین
بچه ها برای منم اینطوریه
جایزه هارو نمیده نامرد.راهی نیست؟با آپدیت جدیده میشه برداشتشون؟آخه برای red dead هم نمیذاره جایزه بردارم.....................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

این چرخیدن درایو آدمو داغون میکنه.راهی براش پیدا نشد؟
بازیو رو هارد نصب کردیم ولی بازم از رو هارد میخونه.میخوام بپرسم کجای دی وی دیو رو هارد نصب کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان كسي راه حلي سراغ نداره براي اينكه بازي اجرا بشه ديگه نياز به خوندن ديسك نباشه؟!چون من وقتي كه بازي ميكنم صداي جون كندن درايو رو ميشنوم:dنميخوام براي چند تا بازي اركيد L.A.Noire رو از دست بدم(دوستان اين جمله اخر رو جدي نگيريد:d)

آخرین ویرایش:
بچه ها برای منم اینطوریه
جایزه هارو نمیده نامرد.راهی نیست؟با آپدیت جدیده میشه برداشتشون؟آخه برای red dead هم نمیذاره جایزه بردارم.....................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

این چرخیدن درایو آدمو داغون میکنه.راهی براش پیدا نشد؟
بازیو رو هارد نصب کردیم ولی بازم از رو هارد میخونه.میخوام بپرسم کجای دی وی دیو رو هارد نصب کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه به لایو وصل میشی میتونی از این award ها هم استفاده کنی.
روش:وقتی به لایو وصل شدی بو توی قسمت تنظیمات آواتار .اونجا خود به خود یه آپدیت برای آواتارت میشه و بعد میتونی از این لباس ها استفاد کنی

دوستانی که لیمبو رو تموم کردن کمک کنند! عکس هم میذارم.
اون تیکه ایش که نوشته HOTEL رو رد کردم اونجایش که میوفتی پایین اون چیز سفیده:دی میوفته رو سرت بعد باید جعبه رو طوری قرار بدی که از رو اره هم بپری هم ردشد! اون تیکه ایش هم که باید پایه آسانسور رو بذاری رو
اون الاکلنگ ماننده هم رد شد(که جعبه رو باید ببری بالاش)الان از اون طنابه بالا رفتم 2 تا سویچه که رو هر ککودوم بری اره اون ته شروع میکنه بیاد به سمتت و درضمن یکی از اون جعبه ها میوفته پایین! نمیدونم چجوری ردش کنم!کمک کنید:((
TRAILS HD یه مرحله ساختم ENDـشه!!!!به لایو که برم SHARE میکنم:دی
اسپلوژن من هم باحاله فقط عکس و صدای لودینگش بیخوده!!!!

دوستانی که لیمبو رو تموم کردن کمک کنند! عکس هم میذارم.
اون تیکه ایش که نوشته HOTEL رو رد کردم اونجایش که میوفتی پایین اون چیز سفیده:دی میوفته رو سرت بعد باید جعبه رو طوری قرار بدی که از رو اره هم بپری هم ردشد! اون تیکه ایش هم که باید پایه آسانسور رو بذاری رو
اون الاکلنگ ماننده هم رد شد(که جعبه رو باید ببری بالاش)الان از اون طنابه بالا رفتم 2 تا سویچه که رو هر ککودوم بری اره اون ته شروع میکنه بیاد به سمتت و درضمن یکی از اون جعبه ها میوفته پایین! نمیدونم چجوری ردش کنم!کمک کنید:((
TRAILS HD یه مرحله ساختم ENDـشه!!!!به لایو که برم SHARE میکنم:دی
اسپلوژن من هم باحاله فقط عکس و صدای لودینگش بیخوده!!!!

آقا من همون اول لیمبو گیر کردم . بعد از تیغ ها باید چه کار کنیم؟
اگه دقت کنید راهنمای کامل و فارسی لیمبو رو در پست اول قرار دادم:دی

• Like
Reactions: capitanrayan
دوستان میشه بگین تا به حال چه بازی هایی از لایو به صورت DVD عرضه شده که لازم نباشه با لایو دانلود کرد و فقط با DVD اجرا بشه ؟ممنون

اقا ما این اواتار اواردو نمیتونیم استفاده کنیم چرا؟

چند پست بالاتر جواب داده بودند ;)
اگه به لایو وصل میشی میتونی از این award ها هم استفاده کنی.
روش:وقتی به لایو وصل شدی بو توی قسمت تنظیمات آواتار .اونجا خود به خود یه آپدیت برای آواتارت میشه و بعد میتونی از این لباس ها استفاد کنی

کسی نبود جواب ما رو بده؟
دوتا پک ارکید که قبلا اومده بود. pack man و چنتا بازی ساده داشت
پک یک
پک دو

دوتا پک http://nextgen.ir/comment.php?id=710PopCap Hits Vol. 2
PopCap Hits
همین Triple pack

یک پک هم اومد که بازیهای خیلی قدیمی بود (فکر کنم مربوط به اتاری بود:دی)
یک پک هم شرکت سگا داد که بازی های قدیمی سگا که روی لایو هتن توش بوده

یه پک کوچیک وی مایه های سگا هم کونا میداده. فکر میکنم همینا بود

البته 2-3 تا پک بازی به همراه dlc یا dlc تنها هم اومد مثل DLC های GTA-RDR
یا همراه بازی مثل fable II GOTY
یا borderland

آخرین ویرایش:
یه چند تا عکس از اون دو تا بازیه دیگه میذارین ببینیم سبک بازیاشون چیه؟
ممنون.
یکیش موتوریه...شبیه bike Mania اگه بازیش کرده باشی

یکیش هم یه بازی پلتفرمر هست که جالبه و با منفجر کردن خودش پرش میکنه:d عکس تو گوگل سرچ کن سخت نیست که

لیمبو چقدر کوتاه بود:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or