Xbox 360 Triple Pack

آخر لیمبو چیشد؟خیلی بیخود تموم شد! یکی بگه

من دقیقا یادم نیست اما فکر کنم که کلا خواب بودش در طول بازی :d

لیمبو چقدر کوتاه بود:((

به نظر من یکی از قشنگی های بازی همین کوتاه بودنش بود چون اگه بازی به این سادگی رو طولانی میکردن دل آدم رو میزد به نظر من مدت زمان بازی خیلی خوب بود البته به نظر من .

یکی بیاد بگه این اولش چی شد و آخرش چی شد؟؟؟
من دیدم رفت سراغ اون دختره که داشت گل می چید و بعدش هم بلند شد و پسره رو نگاه کرد و تموم شد!!!من شنیده بودم که بازی توی جهنم اتفاق میفته و این پسره برای نجات جون خواهرش اومده ولی انگار قضیه چیز دیگه ای بود

Limbo
Trials HD
Splosion Man
DLC بازی های Read Dead Redemption/GTA
(فقط اینا یادمه)

دوتا پک ارکید که قبلا اومده بود. pack man و چنتا بازی ساده داشت
پک یک
پک دو

دوتا پک PopCap Hits Vol. 2
PopCap Hits
همین Triple pack

یک پک هم اومد که بازیهای خیلی قدیمی بود (فکر کنم مربوط به اتاری بود:دی)
یک پک هم شرکت سگا داد که بازی های قدیمی سگا که روی لایو هتن توش بوده

یه پک کوچیک وی مایه های سگا هم کونا میداده. فکر میکنم همینا بود

البته 2-3 تا پک بازی به همراه dlc یا dlc تنها هم اومد مثل DLC های GTA-RDR
یا همراه بازی مثل fable II GOTY
یا borderland
ممنون از جواب هردوتاتون
اگه میشه بگین تو اون پک ها چه بازیایی بودن

داستانش رو خود player باید حدس بزنه..

داستانش این طوری بود:
یه پدری با بچه ی شیطونش میرن جنگل واسه پیک نیک ولی بچه گم میشه تو جنگل پدرش خیلی دنبالش می گرده ولی نمیتونه پیداش کنه.پسرک خیلی تلاش میکنه که از جنگل بیاد بیرون حتا با یه عنکبوت بزرگ جنگلی هم میجنگه و سرتون رو درد نیارم در آخر خواهرش رو پیدا میکنه (اینجاش به سبک صدا و سیما بود) و به خوبی و خوشی دوباره با هم زندگی می کنن.:d

داستان کاملا درسته از خود سازندش پرسیدما:))

داستانش رو خود player باید حدس بزنه..

داستانش این طوری بود:
یه پدری با بچه ی شیطونش میرن جنگل واسه پیک نیک ولی بچه گم میشه تو جنگل پدرش خیلی دنبالش می گرده ولی نمیتونه پیداش کنه.پسرک خیلی تلاش میکنه که از جنگل بیاد بیرون حتا با یه عنکبوت بزرگ جنگلی هم میجنگه و سرتون رو درد نیارم در آخر خواهرش رو پیدا میکنه (اینجاش به سبک صدا و سیما بود) و به خوبی و خوشی دوباره با هم زندگی می کنن.:d

داستان کاملا درسته از خود سازندش پرسیدما:))
:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&
از کجا میدونی اون خواهرش بوده؟شاید دوستش بوده!!!
2.خطر اسپویلر!
==========
برا لیمبو DLC نیومده ؟تریلز اچ دی چطور؟
اسپلوژن من خیلی حال میده من هر لحظه که نزدیک دشمن میشسم سعی میکنم با خلاقیت بکشمش:دی KILL WITH SKILL :دی

:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&
از کجا میدونی اون خواهرش بوده؟شاید دوستش بوده!!!
2.خطر اسپویلر!
==========
برا لیمبو DLC نیومده ؟تریلز اچ دی چطور؟
اسپلوژن من خیلی حال میده من هر لحظه که نزدیک دشمن میشسم سعی میکنم با خلاقیت بکشمش:دی KILL WITH SKILL :دی

اه این چه حرفیه که میزنی خواهرش بوده دیگه
حتما میخوای بگی دوست دخترش بوده.)x

بازی arcade که dlc نداره دیگه .

همون طور که میدونید limbo به معنی حاشیه ی دوزخ است،جایی که کودکان آمرزیده نشده به آنجا میروند.
حالا شما این جنگل رو از کجا فهمیدید؟من که هنوز اول بازیم.

داستان بازیو فهمیدم از تو بازیرایانه خووندم!
خواهر پسره(به قول خودم خواهر لیمبو:دی) گم شده بود این دنبالشه تا پیداش کنه و نجاتش بده:|
و باید از تله های مرگبار بگذره:| حالا خواهر چجوری رد شده الا اعلم:|(:دی)

فکر کنم چرت و پرت گفته :d:| چون اون پسره توی جنگل گم شده ( از خواب بلند میشه و می بینه تو جنگله ) و می خواد از اون جا خارج بشه :d
منم تابستون بازی کردم از آخرش چیزی حالیم نشد ( هر کس برای خودش داستانی درست می کنه :d )

نه بابا چند نفر این پسره را می دزدن و از پدر و مادرش پول میخوان ، وقتی می بینن والدین حاضر به همکاری نیستن میزنن تو سر پسره - بیهوشش میکنن و می برن تو جنگل ولش میکنن...بعد از تمام اتفاقاتی که میافته پسره در انتهای جنگل یه دختر را پیدا میکنه که در یک نگاه عاشقش میشه...ازدواج میکنن و بعد هم میره سر کار و بعدا هم یه موتور سوار ماهر میشه که توی trilas هم بازی کرده...بعد از یه مدت هم بچشون یعنی explosion به دنیا میاد و... ;;)
ادامه اش را هم خواستید بگید تا بهتون بگم..:d

نه بابا چند نفر این پسره را می دزدن و از پدر و مادرش پول میخوان ، وقتی می بینن والدین حاضر به همکاری نیستن میزنن تو سر پسره - بیهوشش میکنن و می برن تو جنگل ولش میکنن...بعد از تمام اتفاقاتی که میافته پسره در انتهای جنگل یه دختر را پیدا میکنه که در یک نگاه عاشقش میشه...ازدواج میکنن و بعد هم میره سر کار و بعدا هم یه موتور سوار ماهر میشه که توی trilas هم بازی کرده...بعد از یه مدت هم بچشون یعنی explosion به دنیا میاد و... ;;)
ادامه اش را هم خواستید بگید تا بهتون بگم..:d
-=))
ولی بازیای آرکید و کلا این سبک زیاد نیاز به داستان ندارند! مثلا street of rage (شورش در شهر=))) اینجوری بود! یک داستان ساده ولی عجب اکشن باحالی داشت!

اخر چی شد داستانش همونیه aghanaser هستش یا اصن تو برزخه بچهه؟؟:d
چرا پس اسم بازی لیمبوئه؟؟:d
ولی بازیای آرکید و کلا این سبک زیاد نیاز به داستان ندارند! مثلا street of rage (شورش در شهر) اینجوری بود! یک داستان ساده ولی عجب اکشن باحالی داشت!
اره همشون همینجورین و لی اکثرا بایای جالب و جدیدین و لذت بخش

برای یافتن ارتباط اسم بازی (LIMBO) با خودِ بازی، شما رو به آخرین صحنه ی بازی ارجاع میدم.
آخرین صحنه:
اون قسمتی که پسرک بین زمین و هوا؛ دیوار رو میشکونه و به حقیقتش میرسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or