Xbox 360 Triple Pack

من دموی قابل بازی TRAILS HD رو از لایو گرفتم آخرت بازیه!
یکی از بهترین انحصاریای امسال فعلا همین بود:دی
بنظرتون بازیو بخرمش فردا>؟:دی

بخر باز :d من که هر 3 تاشو قبلا بازی کردم :d ولی باز خریدم ، راحت تر بازی کنم .:d

1200 MP دود شد )x)x

ما که کاملا مرده خوری رفتیم :d>:)

آقا من اونجاش که اهرم را باید بکشی تا آب پر بشه موندم ، همون جایی که یه جعبه ی کوچیک بعد از پایین اومدن اون جعبه بزرگ کنارش هست ولی پریدن ازش خیلی سخته... من هر کاری میکنم نمیتونم بپرم..:(
کمــــــــــکــــــــــــــــــــــــ ....:d
files_articles__limbo-walk29[w500h254mresizeByMaxSize].jpg

آخرین ویرایش:
آقا من اونجاش که اهرم را باید بکشی تا آب پر بشه موندم ، همون جایی که یه جعبه ی کوچیک بعد از پایین اومدن اون جعبه بزرگ کنارش هست ولی پریدن ازش خیلی سخته... من هر کاری میکنم نمیتونم بپرم..:(
کمــــــــــکــــــــــــــــــــــــ ....:d
files_articles__limbo-walk29[w500h254mresizeByMaxSize].jpg
1- پرشهای زیاد روی خستگی کاراکتر تاثیر میزاره پس قبل از پرش یه مکث بکن

تو این عکسی که شما قرار دادی آب 2 طرف اهرم هم سطح هستش که این باعث میشه اون جسم شناور در سمت راست تصویرکه باید بپری روش کم تر بیاد بالا برای رد کردن این مرحله باید اهرم پایین پله ها رو جوری تنظیم کنی که آب توی گودال دوم یکم بیشتر از گودال اول باشه ( با بازو بسته کردن دریچه با اهرم پایین پله ها ، کامل باز نذارش) تا سطح جسم شناور بالاتر بیاد

خدای من این پک فوق العاده هستش
خیلی حال میده
فقط دهن DVD DRIVE سرویس میشه
خدایی من وقتی اینو بازی میکنم از حالت عادی که CALL OF DUTY میزنم از روی دیسک این بازی بیشتر میچرخه...:(
کسی را حلی سراغ نداره
البته خودم دیسکو اکسترکت کردم و هر سه بازی رو ریختم تو فلش و زدم به کنسول ولی بازی حالت تریال (ازمایشی) پیدا کرد و کامل نبود/////.:-/

• Like
Reactions: T Elite x
واقعا از بازی کردن این 3 بازی دارم لذت میبرم.با بازی کردن هر کدومشون رفتم به دوران گذشته و نسل طلائی بازیها.زمانی که بازیها اصالت داشتن و در وحله اول قصد سرگرم کردن رو داشتن.نه اینکه رو اعصاب آدم راه برن.نه اینکه یه اسلحه بدن دستت با یه داستان آشغال بگن برو همه رو بکش.

شدیدا عاشق trial شدم.یادش بخیر بچه که بودم یه بازی بود رو commodore 64 که عین همین trial بود.که باید با موتور از یه سری موانع رد میشدی.عاشق اون بازی بودم و همیشه به بازیسازها فحش میدادم که چرا همچین بازی ایی نمیسازن.وقتی که این بازی رو دیدم واقعا بهم دنیا رو دادن.

و در آخر پیامی دارم به شرکتهایی مثل guerilla.آهای شرکتی که معنی بازی رو هنوز نفهمیدی،و یه بازی بی سر و ته رو با یه داستان چرند اومدی تحویل ملت دادی و فقط تا تونستی رو گرافیک کار کردی.برو یکم این بازیها رو بازی کن تا بفهمی که گرافیک آخرین رکن یه بازی هست.بازی گیم پلی میخواد و بس.

البته منظورم کلا به شرکتهایی از این دست هست.الان استدیوها به 2 دسته تقسیم شدن.
یه دسته میخوان گرافیکشون مثل geow-kz-uncharted بشه و دسته دوم هم فقط میخوان فروششون مثل halo و cod بشه.دیگه هیچی براشون مهم نیست.نه اصالت گیم و نه اینکه مشتری چی میخواد و نه اینکه یه مشت گیمر بدبخت مثل من دلشون لک زده برای بازیهای با اصالتی که در گذشته وجود داشت.

• Like
Reactions: the dark knight
سلام دوستان
ممکنه یکی من رو راهنمایی کنه ، این بازی رو حتی اگه رو هارد نصب کنی باز هم دیسک رو میخونه موقع بازی؟؟؟
من هنوز نگرفتمش ، چون لنز دستگاهم بعضی وقتها اذیت میکنه...

دوستان اگر نخریدینش بجنبین، کسی که LIMBO را بازی نکنه نصف عمرش بر فناست:d
خداییش به خیلی از این بازی های مثلا گرافیک بالا شرف داره...:>

من برای اومدن این بک خیلی بیشتر از بازیهای بزرگ منتظر بودم:x
کاش مایکروسافت بازم از این کارا کنه بازیهای live بعضی هاشون خیلی خوبن

سلام دوستان
ممکنه یکی من رو راهنمایی کنه ، این بازی رو حتی اگه رو هارد نصب کنی باز هم دیسک رو میخونه موقع بازی؟؟؟
من هنوز نگرفتمش ، چون لنز دستگاهم بعضی وقتها اذیت میکنه...

سلام

دوست عزیز بله با اینکه رو هارد نصب می کنیم ولی باز از دیسک می خونه دلیلش رو نمیدونم چرا

من که این پک رو به خاطر لیمبو نخریدم چون قبلا داشتم (1200mp=20000toman) خریده بودم

ولی تریلر اه دیش فوق العاده است و خیلی سخت

سلام

دوست عزیز بله با اینکه رو هارد نصب می کنیم ولی باز از دیسک می خونه دلیلش رو نمیدونم چرا

من که این پک رو به خاطر لیمبو نخریدم چون قبلا داشتم (1200mp=20000toman) خریده بودم

ولی تریلر اه دیش فوق العاده است و خیلی سخت
من همین مشکل رو با دو بازی serious sam HD و Alien breed دارم که بازی روی هارد ریخته شده ولی همچنان موقع بازی دیسک میچرخه .... تو تاپیکشم پرسیدم ولی به جوابی نرسیدم؟؟؟؟؟؟

تا قبل از بازی کردن لیمبو تمام تعریف هایی که ازش شنیده بودم رو گذاشته بودم به حساب اینکه تاحالا بازی اینجوری نیومده و اینها ازش الکی تعریف می کنن و ذوق زده شدن ولی با بازی کردن این بازی فهمیدم چرا دنیای بازی توی 10 برتر افسرده ترین بازی این بازی رو به عنوان بازی برتر انتخاب کرد!
تاحالا اینقدر از عنکبوت نترسیده بودم.آدم وقتی اینو بازی می کنه میگه اگه جهنم هم اینجوری باشه که بدبختیم!به مردن پسر بچه دقت کنید.آدم دلش واسه چشماش کباب میشه...:((
ولی تا دلتون بخواد از دست SPLOSIVE MAN خندیدم.خیلی باحاله.وقتی می زنه این دکترهارو می ترکونه خیلی باهاش حال می کنم.کلاً ایده خیلی جالبیه.منو یا +N می اندازه.
اون بازی TRIALS HD هم که مرگ نداره.من رفتم کیلزون3 گرفتم ولی از دیروز اصلاً بازیش نکردم.اصلاً این پک نمیذاره من سراغ بازی دیگه ای برم.
به دوستان توصیه می کنم هرکی این بازی هارو نخره ضرر کرده.
پ.ن:آدم دلش میخواد بعد از رد کردن هر تله از بازی Limbo بشینه یک دل سیر گریه کنه!!!#:-s

• Like
Reactions: test84

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or