شما بهتره بري gtrتو بازي كنيالبته این بحث مقایسه crysis با gow هیچ دردی رو دوا نمی کنه و از پست من به بعد اگه مطلب مفیدی در مورد اینا ندارید دیگه این بحث که را کدوم بهتره را بزارید کنار و به روال عادی تاپیک یعنی گزاشتن خبر های 360 بپردازدید! ولی چنتا نکته بود که فکر کنم اصطلاحش مفید باشه:
اولین نکته ای که در مقایسه این دوتا به وجود میاد یه نظر کاملا شخصی است و البته با توجه به اینکه هیچ کدام هنوز نیامده پس این نظر ها هم هیچ پایه و اساسی جز علاقه نداره!
دلیل اینکه gow در e3 بهترین شد می تونه این باشه که این بازی مراحل سازختش از crysis جلوتره و یک دموی کاملا قابل بازی را در e3 ارائه کرده ولی crysis فقط یک تیکه مرحله را در e3 پخش کرد که اونم بازی بر روی DX9 اجرا می شده و با گرافیکی که بعدا ازش در GDC به نمایش درآمد که DX10 رو شبیه سازی می کرد تفاوتش با اونی که در e3 بود به گفته gamespot به اندازه ی تفاوت نسخه های XBOX و XBOX360 یک بازی بوده! (حالا راست یا دروغش پای خودشون!)
دیگه همه ین مسئله را فهمدین که موتور Crytek 2 در حال حاضر قدرتمند ترین موتور گرافیکی جهانه حالا شاید در بعضی از زمینه ها Unreal 3.0 بهتر باشه!
در مورد اینم که شما می گید این بازی توسط خود سازنده موتور داره ساخته می شه مگه موتور Crytek 2 رو شرکت Crytek از بازار خریداری کرده!این موتور نیز کاملا شخصی و مختص همین شرکت هست.
بزرگترین تفاوت این دو موتور اینکه Unreal 3.0 هر چی هم باشه باز برروی DX9.0 اجرا می شه ولی Crytek 2 برروی DX10 !!!
موفق باشید
در مورد مطلبتون که گفتید اینکه بازی g o w به این خاطر بهترین بازی اکشن شد چون ازشدلیل اینکه gow در e3 بهترین شد می تونه این باشه که این بازی مراحل سازختش از crysis جلوتره و یک دموی کاملا قابل بازی را در e3 ارائه کرده ولی crysis فقط یک تیکه مرحله را در e3 پخش کرد که اونم بازی بر روی DX9 اجرا می شده و با گرافیکی که بعدا ازش در GDC به نمایش درآمد که DX10 رو شبیه سازی می کرد تفاوتش با اونی که در e3 بود به گفته gamespot به اندازه ی تفاوت نسخه های XBOX و XBOX360 یک بازی بوده! (حالا راست یا دروغش پای خودشون!)
دیگه همه ین مسئله را فهمدین که موتور Crytek 2 در حال حاضر قدرتمند ترین موتور گرافیکی جهانه حالا شاید در بعضی از زمینه ها Unreal 3.0 بهتر باشه!
موفق باشید
اتفاقا همین کارو می کردم. چون GTR انقدر سطح بالا هست که گیمر هایی مثل شما اصلا چیزی ازش درک نمی کنند!شما بهتره بري gtrتو بازي كني
من نوشتم می تونه یکی از دلایلش این باشه، نگفتم 100% همین بوده البته در این مسئله که بازی ای که قابل بازی باشه بهتر می شه در موردش نظر داد شکی نیست!در مورد مطلبتون که گفتید اینکه بازی g o w به این خاطر بهترین بازی اکشن شد چون ازش
سکانس قابل بازی کردن نشون دادن باید بگم اولا هیچ وقت ملاک انتخاب یک بازی رو
قابلیت بازی کردن و نداشتن قابلیت بازی کردن قرار نمیدن
شما یه لینک به من بده که نوشته باشه Unreal 3.0 قدرتمند ترین موتور گرافیکی جهان هست؟دوما شما گفتید موتور Crytek 2 قدرتمندترین موتور گرافیکی جهانه میشه در این مورد لینک
معتبر بدید؟
=============================Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent
تصاویر جدیدی از این بازی در نسخه xbox360 عرضه شده که خیلی جالبه ..ببینید:
![]()
![]()
![]()
![]()
دوما شما گفتید موتور Crytek 2 قدرتمندترین موتور گرافیکی جهانه میشه در این مورد لینک معتبر بدید؟
شما یه لینک به من بده که نوشته باشه Unreal 3.0 قدرتمند ترین موتور گرافیکی جهان هست؟
من از هر دو بازی خوشم میاد ولی لازم میدونم چند مطلب را روشن کنم:خب این موضوع کاملا واضح و مبرهنه که CryEngine 2 از Uneral Engine 3 به روز تره ، بهتر و قوی تره
مهمترین دلیل اینه که CryEngine از دایرکت ایکس 10 پشتیبانی میکنه در حالی که UE3 از دایرکت ایکس 9 و این خودش از زمین تا آسمون فرقشه
حالا چون شما طرفدار 360 هستی و Gears of War هم داره با UE3 ساخته دلیل نمیشه که بگی UE3 قوی ترین موتوره جهانه
الان به جز CryEngine2 فکر نمیکنم موتور دیگه ای توی جهان وجود داشته باشه که بر مبنای DX10 هم کار کنه و این خودش ثابت میکنه که CryEngine 2 فعلا بی رقیبه
ضمنا توی E3 از نظر تکنیکی و گرافیکی Crysis بهترین بازی در بین تمام کنسولها و PC انتخاب شد. به بیان ساده تر معنیش میشه بهترین گرافیکی که توی E3 نشون داده شد
Gears of War هم هرگز و از طرف هیچ سایتی عنواین بهترین گرافیک رو نگرفت (شاید کاندید شده باشه ولی بهترین از نظر گرافیک نشد)
ولی کلا خود بازی بهترین انتخاب شد از نظر بعضی از سایتا که اونم معنیش این نیست که بهترین گرافیک رو داشته
تازه همه ی اینا در حالیه که دموی E3 که از Crysis پخش شد کاملا برمبنای DX9 و Shader Model 2 بود ... با این حال بهترین گرافیک رو داشت
تصاویری از بازی که توی GDC پخش شده و DX10 رو شبیه سازی میکرده واقعا خیره کننده بوده و بازی ای مثل Gears of War هیچ حرفی در مقابلش برای گفتن نداره چه از نظر گرافیک چه از نظر فیزیک و هوش مصنوعی و ...
فیزیکی که توی نسخه ی DX10 نشون داده شده در حدی بودی که برای هرکدوم از برگهای درختها پردازش فیزیکی انجام میشده و حتی کوچکترین جزء محیط برای خودش فیزیک جداگانه داشته
البته خود کرایتک هم قبلا گفته بود که ما برای هر یدونه Polygon مثلا از یک درخت قصد داریم فیزیک ایجاد کنیم به طوریکه هر چند ضلعی در مقابل وزش باد یا شلیک گلوله و ... به صورت جداگانه تغییر حالت میده
از نظر گرافیکی و تکنیکی حتی نسخه ی DX9 از Crysis هم از Gears of War بهتر به نظر میرسه چه برسه به نسخه ی DX10 که دیگه جای ههیچ شک و شبهه ای باقی نمیزاره

خدا عقلتون بده
اخه مگه می شه دستگاهی که microsoft برای 9 یا 10 سال طراحی کرده از directx 10 که خود مایکروسافت ساخته پشتیبانی نکنه؟؟یکم فکر کنید بعد حرف بزنید.1. من تو یک تاییک تو این سایت خوندم x360 از directx 10 پشتیبانی نمی کنه.خدا عقلتون بده
اخه مگه می شه دستگاهی که microsoft برای 9 یا 10 سال طراحی کرده از directx 10 که خود مایکروسافت ساخته پشتیبانی نکنه؟؟یکم فکر کنید بعد حرف بزنید.
من فکر میکنم در اینده چیزهای خیلی زیادی معلوم بشه.خب نمیکنه دیگه خدا عقلتون بده دیگه چیه؟!
البته من باز میگم این مایکرو و ATI دارن مشکوک میزننمن فکر میکنم در اینده چیزهای خیلی زیادی معلوم بشه.
امین جان مگه می شه یک کنسول نسل بعد از directx 10 که یک سال بعد از عرضه کنسول x360 میاید پشتیبانی نکنه؟یعنی همه ی بازیسازها هوتوتو؟؟؟؟:confused::confused:
تا این لحظه این موضوع که X360 از DX10 پشتیبانی نمی کنه یه امر کاملا بدیهی و واضح می باشد به طوری که خود مایکروسافت و شرکت ATI و چندین سخن گوی معتبر دیگه این قابلیت DX10 در 360 را تکذیب کرده اند. حالا شما چون 360 داری می تونی برای خودت فکر کنی که کنسولت DX10 را ساپرت می کنه!1. من تو یک تاییک تو این سایت خوندم x360 از directx 10 پشتیبانی نمی کنه.خدا عقلتون بدهاخه مگه می شه دستگاهی که microsoft برای 9 یا 10 سال طراحی کرده از directx 10 که خود مایکروسافت ساخته پشتیبانی نکنه؟؟یکم فکر کنید بعد حرف بزنید.
موتوری که حتی یک عکس هم ازش نیومده شما از کجا به این نتیجه رسیدی که قدرتمندترین موتور گرافیکی جهانه؟:confused:قطعا در حال حاضر همانطور که همه ی ما می دونیم قدرتمندترین موتور بازی موتوری است که john carmack برای wolfenstein 360 داره طراحی می کنه که قطعا از directx 10 پشتیبانی می کنه.هر چی باشه خود کارمک خالق موتور بازی است.